Vi var inde hos jer i København og spise d.11 april og blev trukket 2 gange beløbet på kortet. Jeg ringer til jer 2 dage efter og får fat i en ekspedient som ikke kan hjælpe, men derimod siger jeg ska... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi fik pasta - en Alfredo og en Beef pasta. Det smagte ganske udmærket, hurtig og venlig betjening. Carlsberg Classic kunne absolut godt være koldere, men gled dog ned alligevel.
Meget dårlig service hos Mama Rosa. Vi ventede næsten en time på maden. Min kæreste fik sin mad først, og den var kold. Jeg måtte vente yderligere 15 minutter på min mad. Personalet virkede uopmærksom... Ver mais
Virkelig dårlig service, de spøger en om man bestiller en øl, bare fordi man skal være fuld. Maden er under alt kritik, kartoflerne er rå og kolde, og bøffen vejer 100 gram. Medarbejderne er nogle... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Mama Rosa is the oldest restaurant on Strøget, and with our newly renovated premises we offer exclusive, Italian atmosphere in the heart of Copenhagen at a price bar where everyone can join. At Mama Rosa we serve authentic food made from good ingredients. With our dedicated chefs and waiters team, we strive to pamper you with an amazing overall experience where you can relax while enjoying a tasty meal, delicious drinks and good company. In the menu you will find, among other things, dishes from the original Italian cuisine, and with a stone oven imported from Italy we have made sure that you get a taste that will send you directly to the Boot country when you visit us. Choose whether you want to settle down in the restaurant's exclusive interior or enjoy your food on the street overlooking the Nikolaj Church. Our restaurant offers a total of 3 floors, which can be booked individually or together for your next big party or corporate event. We provide meals, a great atmosphere and free welcome drinks, so all you have to do is enjoy yourself with your guests. We look forward to welcoming you. Ciao!
Informações de contacto
Østergade 57 , 1100, København, Dinamarca
- info@mamarosa.com
- www.mamarosa.com
Kold mad, lang ventetid
Lang ventetid på maden 1 time, maden kold, tog den ene ret ikke det bestilte, tjener dårlig til både engelsk og dansk, hvilket gjorde det vanskeligt at kommunikere. Maden blev ikke taget retur, ej heller tilbudt varmet.
Sætter aldrig mine ben der igen, så ringe en oplevelse, at den ikke engang er den ene stjerne værd, man er nødt til at give.
dårlig service
Maden kommer på forskellige tidspunkter, maden var kold og på ingen måde pengene værd. Virkelig ulækre toiletter!
Over en times ventetid for at få ens mad som jo var kold.
Både og
Hvordan anmelder man et besøg, hvor maden var super god, men ventetiden alt for lang?
Var der med min dreng på ti år en lørdag aften. Vi bestilte vores mad kl. 17.45, og fik den serveret ca. 18.50. Havde vi vidst det på forhånd, havde vi fundet et andet sted.
Det er måske for meget sagt, at maden var fra den syvende himmel, men den var i hvert fald fra den sjette. Mums, blev det sagt!
Søde medarbejdere og hyggelig oplevelse…
Søde medarbejdere og hyggelig oplevelse :)
Lækker mad og god service😋 Søde…
Lækker mad og god service😋 Søde medarbejdere
Rigtig hyggelig aften med god mad
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse!
Møg beskidt dug, vente tid på plus 40 min på mad. Koldt mad, dårlig betjening. Tjeneren havde svært ved både at kommunikere på dansk og engelsk.
Og da vi tillader os at klage over en meget beskidt dug, undskylder tjeneren med at de jo havde travlt dagen før. (F.ucking busy Yesterday). Men at de ville skifte dugen når de gik hjem. Hvilket altså betyder at de gæster der kommer før os, skal sidde med en klam dug. Det virkelig ikke i orden. 0 stjerner herfra!
Dårligt service
Dårligt service, ikke særlig rent og beskidt bestik. Det var super koldt indenfor og maden kom først efter 1 time, og da vi så havde fået maden smagte det så dårligt at vi dårlig nok kunne spise det.
Kommer aldrig igen!!!
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse. Ventede over 1 time på maden. Dårlig betjening. Maden smagte forfærdeligt og var kold, og betalte overpris for det.
Dårlig oplevelse
Fik maden 50 min. efter vi havde bestilt, da maden endelig kom var den kold og de fik vores bestilling forkert. Tjeneren var dog sød og hjalp alt hvad hun kunne, men godt nok dårlig oplevelse
Havde et forretnings møde med…
Havde et forretnings møde med tilhørende middag,
vi bestilte begge peperbøf fra kortet samt lidt at drikke. betjeningen var smilende og venlige. omgivelserne man sidder i og spiser er hyggelige og det er tydeligt der er brugt tid på indretningen.
kan varmt anbefale et besøg på stedet
Fik slem madforgiftning
Fik slem madforgiftning. Ikke spis der!!
Jeg var på Mama Rosa den 27/10 2022 og bestilte en pasta cabonara… der gik akkurat 5 timer, så var mit toilet overskidet og brækket stod ud ad mig. Aldrig spis der. Øv bøv med madforgiftning. Hvad er det i putter i jeres mad?? Ellers var personalet okay og betjeningen var ikke til at klage over.
Dårlig oplevelse
Maden lever ikke op til det man tror .. bestilte chili con carne… det var lasagne som færdigret tilsat bønner og Chreme fraiche..
føj !!
Madforgiftning!!!!
Madforgiftning!!!!
Jeg har aldrig i hele mit liv lavet en anmeldelse, fordi jeg ikke ønsker at ødelægge andres leve brød. Men jeg ønsker heller ikke nogen komme igennem den forfærdelig tilstand, jeg var i, i weekenden. Jeg var inden og spise inde hos jer, her til kulturnatten d. 14/10-22 og bestille en kylling burger, som tog 1 time at tilberedes. Selv efter al den ventetid, for jeg en kold burger. Jeg vælger at sige det til tjeneren og efter 5 min får jeg en ny. Den var varm men langt fra at være god. For blot 1 time efter begynder det hele bare at komme op og det stopper ikke. Siden da har jeg ligget med madforgiftning , opkald , ingen appetit og ingen energi.
Man får ihverfald ikke det man betaler for her og det synes jeg virkelig er dårlig stil!!!. 0 stjerner herfra, men det mindste man kan give er dsv 1.
Lækker pizza
Nej tak du!
Aldrig i livet!
Først og fremmest stod mig og min veninde i 15 min og ventede på at få et bor, hvor vi endelig fik et bor som er meget ustabilt.
Vi ville så bestille nogen nachos uden jalapeños, men næ nej, de havde alt for travlt i køkkenet til at kunne fjerne det fra retten, når sådan måtte det jo værre, men hold da op hvor var den tjenere flabet og snakke med! Vi måtte ikke engang betale med kort og kontanter! For om de havde tid til den slags…..
Although the price of this restaurant…
Although the price of this restaurant is above average, but the service and cuisine compensate for this. Cozy atmosphere, friendly waiters and delicious fish dishes. I recommend.
De er meget vildledende i deres priser…
De er meget vildledende i deres priser på skiltene i vinduerne. Nærmest umuligt at få fat på en tjener. Når man så endelig får fat på en, kan de hverken dansk eller engelsk, hvilket gør det meget svært at bestille det man gerne vil have.
Avoid
Avoid, avoid, avoid. I went here with friends for our last night in Copenhagen. The bruschetta was tasteless, the calamari dreadful. It tasted like frozen onion rings....ugh. The rissoto was hard and tasteless too and the wine tasted like vinegar. Menu is too extensive and it's reflected in the poor food. Expensive. I would not recommend. It reminded me of food from an episode of Gordan Ramsays kitchen nightmares.
Worst service
We waited more than 45 minutes for our food, which included a kids menu. Extremely bad that we had to wait this long. Besides this, the service was terrible. Never going back and I will never recommend to anyone.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.