Mandalay havemøbler Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er de smukkeste havemøbler🤩🤩 OG de er fremragende at sidde i😉 Leveringen var glimrende, men en god ide at ringe til DSV og aftale et 4 timers interval. 7-17 er umuligt for de fleste. Når man... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi besøgte showroomet i Kokkedal og fik en skøn oplevelse. Rigtig god service - fik god beskrivelser, forslag til sammensætning og sat Marguerit møbler op både ude og inde for bedste belysning. Best... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Besøgte Mandalay’s showroom i Søborg, da jeg var lidt i tvivl om, hvilke havemøbler der ville passe bedst til min mindre udestue… Igennem forskellige stole og bord-opsæt i showroomet, og rigtigt go... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var kærlighed fra første blikpå Mandaley havemøbler. Jeg måtte have dem, og jeg er nu den lykkelige ejer af et stort Mandaley bord med 6 stole. Jeg købte sættet direkte gennem Mandaley, og blev hj... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de jardinagem
  2. também em
  3. Designer de interiores
  4. Loja de móveis

Escrito pela empresa

Hos Mandalay er du ikke tvunget til at købe et bestemt sæt, men kan f.eks. frit kombinere de haveborde og havestole DU synes passer bedst til din altan, have eller terrasse. Når du køber dine havemøbler på mandalay.dk, kan du frit vælge om du selv vil afhente dem eller have leveret til døren - uanset som det er havestole, haveborde, en havebænk eller dækstol, dit nye Marguerit havemøbelsæt eller bare et gavekort til en du holder af. Vi designer og producerer altid vores møbler med stort fokus på design, komfort, kvalitet og det bedste valg af materialer. Havemøbler skal ikke kun være pæne at se på og komfortable. De skal også være praktiske - lette at flytte rundt på, kombinere og ikke mindst lette at opbevare og vedligeholde. Alle Mandalays havemøbler er i vejrbestandige materialer, der kan tåle det omskiftelige danske vejr. Find de havemøbler der passer dig på www.mandalay.dk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

31 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Professionel hjælp og vejledning

Helle fra Showroom i Kokkedal er super til at vejlede i hvordan man kan kombinere de enkelte møbler, så man Kan få en fleksibel løsning.
I forhold til farvevalg var Helle også klar til at give gode råd
Vi er meget glade for vores valg

28 de maio de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig leverans

Hurtig leverans, ingen hjälp bära in möblerna, trots handicap.

10 de abril de 2025
logótipo da Mandalay havemøbler

Resposta da Mandalay havemøbler

Hej Kerstin

Vi kan sagtens forstå din frustration vedr. din oplevelse.
Aftalen vi har med vores eksterne speditør, er levering til kantsten.

For at du undgår at komme ud for det samme igen, kan du med fordel skrive en kommentar om, du ønsker hjælp til ombæring grundet et handicap.

Trods situationen, så håber vi du bliver glad for havemøblerne 🌸

Team Mandalay

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais