Fik lagt gulvtæppe i vores kælder af Skærbæk Møbler & Tæpper, og hele forløbet var super professionelt. Vi fik god vejledning fra start, og de forstod hurtigt vores behov. Montørerne var dygtige og lø... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Rigtig god rådgivning og service ved konsulent og i butikken. Arbejdet blev udført til vores fulde tilfredshed, til aftalt tid mv. Prisen særdeles rimelig. Alt som en kunde kan ønske det. Jeg kan... Ver mais
Ny gulvbelægning i det meste af huset: Alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Gode inputs til vores ønsker. Intet pres. Arbejdet virkelig veludført med fin finish i detaljen. Ikke et støvkorn eft... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Skærbæk Møbler & Tæpper er en møbel og gulvbelægnings forretning, som bestræber sig på at give kunden den absolut bedste oplevelse, både inden, under og efter købet. Vi yder prisgaranti på samtlige produkter. Med andre ord - Vi lever af vores service. Butikken er beliggende i 6780 Skærbæk.
Informações de contacto
Timmermanns Vej 1, 6780, Skærbæk, Dinamarca
- skmt@skmt.dk
- www.skmt.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Både i forretning og levering var god…
Både i forretning og levering var god betjening og venlige . Følger op på tingene

Super oplevelse
Rigtig god service, og meget sødt personale. Kan varmt anbefales. 👍🏻😊

Venlig og hjælpsom ekspedient
Der var en venlig og hjælpsom ekspedient, Der blev undersøgt muligheder og forklaret rigtig godt.

Resposta da Skærbæk Møbler & Tæpper
God saglig betjening og særdeles god…
God saglig betjening og særdeles god service.

Altid fantastisk kundeservice
Altid fantastisk kundeservice, fir levering og samling ved bestilling. Udbringere er super venlige og servicemindede.

Fin betjening
Fin betjening. Manglede dog at få et vide, hvor lang jeveringstid der var. Martin.
Den bedste møbelhus at handle i.

Resposta da Skærbæk Møbler & Tæpper
Når man kommer som kunde
Når man kommer som kunde, er der altid en medarbejder som lige kommer og spørger ind til ens Erin hvilket gør at man føler sig set. Derefter følger der altid en professionel vejledning omkring produkter. Så en super god sted at handle.

Resposta da Skærbæk Møbler & Tæpper
Altid godt sted at kom og man få altid…
Altid godt sted at kom og man få altid god Betjening og behagelig fra start til slut

Resposta da Skærbæk Møbler & Tæpper
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.