Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg lagde en ordre på herretøj, og selve bestillingsprocessen var nem og overskuelig. Desværre opstod der et problem med min ordre, men jeg kontaktede kundeservice, og her blev jeg virkelig positivt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skrev i går en negativ anmedelse pga pletter på bukser . Den har blevet til en posetiv oplevelse Kundeservice har efter korrespondance - tilbudt mig et par nye bukser uden beregning - derfor denne be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg skrev for et par dage siden en negativ anmeldelse . Desværre drejer det sig om en stor misforståelse idet den netbutik jeg havde handlet med hed MARCUS-STORE.com Jeg beklager misforståelsen / f... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda masculina

Informação fornecida por diversas fontes externas

Køb herretøj hos Marcus - med marcus.dk kan du nemt finde den Marcus butik der er nærmest dig. Bliv Clubmarcus medlem og få store fordele samt besparelser.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

For nylig handlet hos Marcus.dk

Jeg lagde en ordre på herretøj, og selve bestillingsprocessen var nem og overskuelig. Desværre opstod der et problem med min ordre, men jeg kontaktede kundeservice, og her blev jeg virkelig positivt overrasket.
De var hurtige til at svare, gav mig tydelig og løbende information om, hvad der skete, og hjalp mig hele vejen igennem processen. Problemet blev løst professionelt og uden besvær for mig som kunde.
Det er virkelig rart at opleve så god service, når noget ikke går helt som planlagt. Stor tak til Marcus.dk for hjælpen – jeg handler gerne her igen!

3 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Købte 2 par bukser til halv pris men…

Købte 2 par bukser til halv pris men det hjalp desværre ikke så meget da jeg blev trukket pengene 2 gange desværre:-( Har skrevet til deres kundeservice 4 gange uden held.

28 de novembro de 2025

Opdateret efter kundeopdatering
Hej Ole... Ked af at læse din anmeldelse, det burde ikke være muligt at trække pengene for samme ordre 2 gange, HVIS det mod forventning skulle være sket, så må du MEGET gerne skrive til kundeservice@marcus.dk - det er absolut ikke vores mening at have kunderne til at betale 2 gange for samme ordre.

Opdatering
Kan forstå du HAR været i dialog med kundeservice, de har svaret dig på alle henvendelser og der var en logisk forklaring på de 2 trækninger. Anser sagen som afsluttet.

Classificada 1 em 5 estrelas

Får leveret cowboybukser som er fine…

Får leveret cowboybukser som er fine med en længde fejl ( str 34 istedet for 30)fra deres fabrik - de vil/kan ikke bytte bukserne i stedet for skal jeg selv bestille igen til en merpris på 220 kr .....meget ringe kundepleje og service

26 de novembro de 2025

Resposta da Marcus

Hej Jan... Vi er selvfølgelig kede af at læse om din oplevelse, hvis vi har sendt forkerte varer vil vi naturligvis gerne ombytte - måske der forligger en misforståelse... Send gerne en mail på kundeservice@marcus.dk - så finder vi en løsning :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Misfarvning af bukser efter vask

Kundeservice har efter korrespondance - tilbudt mig et par nye bukser uden beregning - derfor denne besked . Syns det hele ender på en god måde

29 de julho de 2025

Hvis man bruger l normalt skal kun ha m

Hvis man bruger l normalt skal kun ha m

5 de julho de 2025

Resposta da Marcus

Hej Kim... Ked af du har modtaget en størrelse der ikke passede dig, men skal lige hører om du har du brugt vores størrelsesguide?

Vores størrelser plejer at være lidt til den lille side, så virker ikke rigtigt at du skal have en medium fra os, hvis du plejer at bruge large. Vil du bekræfte at det er varer fra www.marcus.dk du har købt?

Hvad er kundeservice ???

Hvad er kundeservice ???? Det er da ikke noget i har , Jeg har skrevet til jer mange gange nu Ang. ordre #88077 .. 5 Par underbukser i forskellige størrelser , Ja de burde have været i samme størrelse ? Lidt underligt . Samt at jeres joggingbukser er meget små i størrelsen . Øv .. Håber at høre fra jer snart . Første mail var den 23/5 ..
8/7 Der har været kontakt nu , og tingene er byttet og ok .. Så 3 stjerner nu .

23 de maio de 2025

Resposta da Marcus

Hej Thomas... Vi er kede af at hører du har haft en dårlig oplevelse med vores Kundeservice, vi har flyttet vores kundeservice ud af huset og samlet den sammen med resten af organisationens. Det kan desværre have betydet at der har været lidt udfordringer i opstarten. Har du stadig ikke fået svar på din henvendelse skal jeg desværre bede dig sende en mail igen på kundeservice@marcus.dk

Sløv kundeservice

Bestilte et par bukser.
Opdagede 5 min efter jeg havde bestilt af det var en forkert størrelse i bukser.
Leder med det samme efter et nummer til kundeservice så jeg kan få fejlen rettet inden de sender.
Men de har så kun en mail adresse, hvilket jeg skriver på.
De sender så varen inden de ser min mail. Så jeg må sende varen retur for at få den rigtige størrelse.
De returnerer mine penge så jeg har ingen bukser i den rigtige størrelse.
Skriver så igen til kundeservice for at høre om det er en fejl, så jeg skal bestille endnu en gang og igen betale for fragt. Den har de ikke svaret på 3 dage efter.
Hvis man bestiller en vare som man ikke skal have retur ville de få 5 stjerner, men kun 1 denne gang da det simpelthen er for bøvlet når der er noget galt om man skal have fat i kundeservice.
Det bliver ikke her jeg køber næste gang.

22 de maio de 2025

Resposta da Marcus

Hej Randi... Vi er kede af at hører du har haft en dårlig oplevelse med vores Kundeservice, vi har flyttet vores kundeservice ud af huset og samlet den sammen med resten af organisationens. Det kan desværre have betydet at der har været lidt udfordringer i opstarten. Har du stadig ikke fået svar på din henvendelse skal jeg desværre bede dig sende en mail igen på kundeservice@marcus.dk

Reklamation /ombytning

Lad mig først sige at det er ok tøj til en ok pris. Der hvor i kan gøre det bedre er at når man køber fx jeans til 50% en weekend og skal have dem ombyttet pga fejl på produktet eller forkert størrelse så bliver det langhåret.når man sender retur får man pengene tilbage, men hvis man bare gerne vil have en anden størrelse eller farve så skal man kontakte jer for at få rabatten igen 🤔 selvom man udfylder retur sedlen og skriver ombyttes til anden størrelse. Det må i kunne gøre nemmere for jeres kunder.
P.s grunden til de 3 stjerner er at jeres kundeservice personale er søde og yderst venlige ros til dem.

2 de maio de 2025

God kundeservice

Jeg havde bestilt noget tøj før påske, som også kom inden, men desværre manglede der noget i ordren. Så jeg skrev til kundeservice og de lagde sig fladt ned og indrømmet at det var deres fejl. Lige efter påsken blev resten sendt, så kan varmt anbefale at handle ved Marcus og gør det gerne selv en anden gang 😀

16 de abril de 2025

ELENDIG RETUR SERVICE

ELENDIG RETUR SERVICE
Jeg havde bestilt sort/hvide sneakers, men fik tilsendt kridhvide. Der findes ingen returlabel, så man må selv lave en og derudover også betale for returportoen

12 de abril de 2025

Hej Kim
Vi er naturligvis kede af at læse om din oplevelse, men desværre indgår der også en del misforståelse. Hvor der er mennesker, kan der ske fejl -hvilket gør sig gældende her, derfor står der på de papirer du har fået med til din ordre, at hvis du har en reklamation (som en forkert vare jo er) Så skal du kontakte kundeservice@marcus.dk - havde du gjort det, havde du selvfølgelig fået en returlabel og tilsendt den rigtige vare hurtigst muligt. Så at give én stjerne for at du har ageret som du har uden at følge vores anvisninger, synes vi faktisk ikke er fair. Har du yderligere spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på kundeservice@marcus.dk :)

Marcus Kundeservice

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais