Jeg lagde en ordre på herretøj, og selve bestillingsprocessen var nem og overskuelig. Desværre opstod der et problem med min ordre, men jeg kontaktede kundeservice, og her blev jeg virkelig positivt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Skrev i går en negativ anmedelse pga pletter på bukser . Den har blevet til en posetiv oplevelse Kundeservice har efter korrespondance - tilbudt mig et par nye bukser uden beregning - derfor denne be... Ver mais
Jeg skrev for et par dage siden en negativ anmeldelse . Desværre drejer det sig om en stor misforståelse idet den netbutik jeg havde handlet med hed MARCUS-STORE.com Jeg beklager misforståelsen / f... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Køb herretøj hos Marcus - med marcus.dk kan du nemt finde den Marcus butik der er nærmest dig. Bliv Clubmarcus medlem og få store fordele samt besparelser.
Informações de contacto
Erhvervsparken 4, 8920, Randes NV, Dinamarca
- Kenn@marcus.dk
- www.marcus.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
For nylig handlet hos Marcus.dk
Jeg lagde en ordre på herretøj, og selve bestillingsprocessen var nem og overskuelig. Desværre opstod der et problem med min ordre, men jeg kontaktede kundeservice, og her blev jeg virkelig positivt overrasket.
De var hurtige til at svare, gav mig tydelig og løbende information om, hvad der skete, og hjalp mig hele vejen igennem processen. Problemet blev løst professionelt og uden besvær for mig som kunde.
Det er virkelig rart at opleve så god service, når noget ikke går helt som planlagt. Stor tak til Marcus.dk for hjælpen – jeg handler gerne her igen!
Købte 2 par bukser til halv pris men…
Købte 2 par bukser til halv pris men det hjalp desværre ikke så meget da jeg blev trukket pengene 2 gange desværre:-( Har skrevet til deres kundeservice 4 gange uden held.

Resposta da Marcus
Får leveret cowboybukser som er fine…
Får leveret cowboybukser som er fine med en længde fejl ( str 34 istedet for 30)fra deres fabrik - de vil/kan ikke bytte bukserne i stedet for skal jeg selv bestille igen til en merpris på 220 kr .....meget ringe kundepleje og service

Resposta da Marcus
Misfarvning af bukser efter vask
Kundeservice har efter korrespondance - tilbudt mig et par nye bukser uden beregning - derfor denne besked . Syns det hele ender på en god måde
Hvis man bruger l normalt skal kun ha m
Hvis man bruger l normalt skal kun ha m

Hvad er kundeservice ???
Hvad er kundeservice ???? Det er da ikke noget i har , Jeg har skrevet til jer mange gange nu Ang. ordre #88077 .. 5 Par underbukser i forskellige størrelser , Ja de burde have været i samme størrelse ? Lidt underligt . Samt at jeres joggingbukser er meget små i størrelsen . Øv .. Håber at høre fra jer snart . Første mail var den 23/5 ..
8/7 Der har været kontakt nu , og tingene er byttet og ok .. Så 3 stjerner nu .

Sløv kundeservice
Bestilte et par bukser.
Opdagede 5 min efter jeg havde bestilt af det var en forkert størrelse i bukser.
Leder med det samme efter et nummer til kundeservice så jeg kan få fejlen rettet inden de sender.
Men de har så kun en mail adresse, hvilket jeg skriver på.
De sender så varen inden de ser min mail. Så jeg må sende varen retur for at få den rigtige størrelse.
De returnerer mine penge så jeg har ingen bukser i den rigtige størrelse.
Skriver så igen til kundeservice for at høre om det er en fejl, så jeg skal bestille endnu en gang og igen betale for fragt. Den har de ikke svaret på 3 dage efter.
Hvis man bestiller en vare som man ikke skal have retur ville de få 5 stjerner, men kun 1 denne gang da det simpelthen er for bøvlet når der er noget galt om man skal have fat i kundeservice.
Det bliver ikke her jeg køber næste gang.

Reklamation /ombytning
Lad mig først sige at det er ok tøj til en ok pris. Der hvor i kan gøre det bedre er at når man køber fx jeans til 50% en weekend og skal have dem ombyttet pga fejl på produktet eller forkert størrelse så bliver det langhåret.når man sender retur får man pengene tilbage, men hvis man bare gerne vil have en anden størrelse eller farve så skal man kontakte jer for at få rabatten igen 🤔 selvom man udfylder retur sedlen og skriver ombyttes til anden størrelse. Det må i kunne gøre nemmere for jeres kunder.
P.s grunden til de 3 stjerner er at jeres kundeservice personale er søde og yderst venlige ros til dem.
Top nice lækkert materiale
Top nice lækkert materiale, hurtig levering, fede designs.. det som at have Bjorn borg på dog med andet navn.. tror jeg køber her i fremtiden
Gode varer og priser
Gode beskrivelser af varerne, gode priser og hurtig levering.
Alt er i top 😊👌
Super tilfreds!
Super tilfreds med tøj, hjemmeside og service;
God kundeservice
Jeg havde bestilt noget tøj før påske, som også kom inden, men desværre manglede der noget i ordren. Så jeg skrev til kundeservice og de lagde sig fladt ned og indrømmet at det var deres fejl. Lige efter påsken blev resten sendt, så kan varmt anbefale at handle ved Marcus og gør det gerne selv en anden gang 😀
Det hele kører men bukserne er lidt små…
Det hele kører men bukserne er lidt små i størrelserne
Lever fuldt op til forventningerne 🙏
ELENDIG RETUR SERVICE
ELENDIG RETUR SERVICE
Jeg havde bestilt sort/hvide sneakers, men fik tilsendt kridhvide. Der findes ingen returlabel, så man må selv lave en og derudover også betale for returportoen

Super fin pris
Super fin pris. Effektivt service, kan varmt anbefales 👍👍👍
Jeres tøj er altid god kvalitet til…
Jeres tøj er altid god kvalitet til overkommelige priser 💝
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.