Mette F Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte en jakke hos MetteF i starten af året, som desværre viste sig efter noget tids brug at have en produktionsfejl. Jeg kontaktede derfor butikken for at reklamere over jakken og de var meget fo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god kundeservice og altid de flotteste nye varer! MetteF har altid det nyeste nye og har de fineste måder at sætte tøjet sammen på og medarbejderne er ikke blege for at hjælpe med dette. Jeg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har bestilt hos Mette F. to gange nu og synes, at de har gode priser samt virkelig hurtig afsendelse/levering + nem og hurtig returproces. Et forbedringspunkt er, at jeg føler, jeg mangler en be... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Webshop med tøj, sneakers og acc Mette F er en webshop med tilknytning til den fysiske butik Mette F der ligger i Nykøbing F

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

14 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Den største anbefaling herfra!❤️

Den største anbefaling herfra! Dejlig og smuk fysisk butik med en webshop i matchende standard. Webshoppen er let og lige til at gå til, med alle de nyeste varer fra det globale modebillede, til konkurrencedygtige priser, og den fysiske butik er fyldt med det skønneste personale.🥰 Jeg får efterhånden alt min inspiration til nye tøjkøb fra deres Instagram 'mettefbutik'. Anbefaler alle jeg kender at handle i Mette F! ❤️

14 de abril de 2020

Super god kundeservice hos Mette F

Det er altid en fornøjelse at handle i Mette F. Kundeservicen er i top pigerne er altid smilende og imødekommende og klar til at hjælpe hvis der er behov for det. Der er aldrig problemer hvis der er noget galt med en vare, eller hvis der er noget som skal byttes eller skaffes hjem så står de altid klar til at hjælpe en 😊
Når man skal ind og bestille en vare på Mette F hjemmeside er den super nem at handle i og betjeningen er helt i top 🤗
Karina

2 de abril de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Chokerende oplevelse

Chokerende oplevelse, mange problemer med returnering af defekt vare

29 de janeiro de 2020
logótipo da Mette F

Resposta da Mette F

Hej Mariann,
Du har købt en kjole af os - da du ringer efter 1 mdr fra købsdatoen, og siger du har modtaget en varer med 3 kæmpe store huller i. Hvor vi så spørger om den har været brugt, hvor til du svarer, nej, men at du har pillet mærket af kjolen og smidt ud.
Vi vælger dog alligevel at tilbyde dig at sende kjolen retur...

Altid god service

Altid god service. Både i butikken og ved online bestilling. Virkelig godt udvalg 🙌🏼 Her kan man trygt handle 👏🏼

4 de janeiro de 2020

Helt perfekt

Helt perfekt. Ens ordre bliver behandlet og afsendt meget hurtigt. Eksempelvis blev min ordre afsendt i dag blot 2 timer efter bestilling. Venlig og imødekommende kundeservice. Alt i alt fremragende oplevelse.

2 de janeiro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg aldrig oplevet så ringe en…

Jeg aldrig oplevet så ringe en kundeservice ved netshopping før. Modtag hurtigt en mail på, at min ordre var afsendt og kunne se, at beløbet var blevet reserveret på min konto. Efter en uges ventetid var min ordre stadig ikke kommet i GLS besiddelse, og jeg havde INTET hørt fra Mette F herom. Har i min kontakt til Mette F fået diverse dårlige undskyldninger, som på ingen måde afspejler troværdighed og ansvar eller erkendelse af den fejl, som Mette F begik ved min bestilling.

11 de dezembro de 2019
logótipo da Mette F

Resposta da Mette F

Hej Mette,
Vi beklager at dette er din opfattelse af din handel via os.
Du bestilte dine varer til black friday hos os, som vi alle ved, så er der bare travlt denne dag, og vi henviste til vores tlf frem for at skrive mails.
Du bestilte 2 varer hos os, den ene blev udsolgt, hvorefter vi prøvede via din tlf at ringe til dig (den gik på telefonsvarer) for at høre om vi skulle bestille den udsolgte varer hjem til dig eller om vi skulle annullere ordren. Vi hørte dog intet fra dig først efter 1 uge.
Imellem tiden valgte vi at bestille varen hjem, uden at vide om du ville have det, men det mener vi da er vildt god service!
Det er rigtig at nets reservere pengene på ens konto, idet man ikke har annulleret ordren, så efter vi ikke har gjort det, så er de reserveret, så det er lidt ude at være hænder.
Vi synes vi har ydet dig den bedste service vi kunne, i form af at ringe til dig og bestille den udsolgte varer hjem til dig, og vi sagde endda du bare kunne annullere ordren, men du ville gerne have den.
Vi hos Mette F, yder altid en god service!

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais