Bestelling verzonden geen trackingstatus?? Daarna contact zoeken kan alleen via een formulier die alleen foutmeldingen geeft?? Ik kom straks aan op een verjaardag zonder kado
Leia as opiniões dos outros
Niks kopen! Je koopt neppe zooi wat rechtstreeks van de container komt uit China. 40 euro vragen voor een otter met bewegende buikje(slaapknuffel) in NL ook 40 euro. Zet hem aan, schel geluid, en kab... Ver mais
Bestelnummer: 153773 Ik heb hier een Sylveon-knuffel besteld. Op de website werd de knuffel met een lichtblauwe kleur weergegeven, maar ik ontving een Sylveon met een duidelijk donker... Ver mais
Geen problemen ervaren. Ik ontving exact wat ik had besteld. De levering liet wat lang op zich wachten (3 weken), maar hier was ik op voorbereid gezien de eindejaarsperiode. De website doet vermoeden... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de brinquedos
- também em
- Loja para bebé
Informações de contacto
3L Assets ltd, We Work, 2 Dublin Landings, North Wall, Dublin, Irlanda
- contact@mijn-knuffel.nl
- www.mijn-knuffel.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Duurt enorm lang
Duurt enorm lang. Als je snel een cadeau wilt kopen, zou ik elders bestellen. Reactie op emails zijn translate van google en geven je geen antwoord op je vraag. Zeker GEEN aanrader!

Resposta da Mijn Knuffel
Waardeloos bedrijf wacht al een maand…
Waardeloos bedrijf wacht al een maand niemand reageert op bellen of mails. Koop hier niet!

Nog steeds niks ontvangen
Nog steeds niks ontvangen, 2 wk geleden besteld, geen reactie op mail, kan ze niet bellen, maar wel een cadeautje minder voor mijn zoontje met kerst! Heb iig het fatsoen om te reageren op mail. Waardeloos dit

Resposta da Mijn Knuffel
Knuffel weken geleden besteld en nooit…
Knuffel weken geleden besteld en nooit aangekomen, krijg geen reactie van het bedrijf. Gezien voorgaande reacties lijkt het op oplichting.

Resposta da Mijn Knuffel
website is really misleading, long delivery time
website is really misleading...it looks like a Dutch page but it is a USA company, delivering from China.
They promise that they will send the package within 72 hours and the maximum delivery time is 15 workdays, but this is not true...a month went by and i havent even recieved a track and trace code, and customer service just giving a general answer nothing specific about my package...

Knuffel is niet binnengekomen
Knuffel is niet binnengekomen. Kleine drie weken geleden besteld. Krijg geen reactie van de klantenservice en als je belt krijg je een bandje met een Frans sprekende stem. Jammer dat ik de reviews niet eerder heb gelezen. Ik raad aan geen bestelling te doen op deze site.
Na vier weken is er dan toch een knuffel gekomen. Word wel heel slecht over gecommuniceerd en hele lange levertijd.

Resposta da Mijn Knuffel
Knuffel bestemd en niet ontvangen
Knuffel besteld en niet ontvangen. Geen reactie op de mails en de klantenservice is een frans bandje. Snel op zoek naar alternatief nog voor 5-12. Geen aanrader dus.
Aanvulling: Uiteindelijk wel ontvangen, dus lange levertijd. Na aantal dagen reageerde klantenservice ook en geven aan dat levertijd van 10-15 werkdagen hanteren. Hierover las ik wisselende berichten op de site zelf.

Resposta da Mijn Knuffel
Knuffel besteld, komt nooit binnen.
Op 26 september j.l. bestelling geplaatst door zoonlief. Zou er met maximaal 15 dagen moeten zijn. Nooit ontvangen! Kind is dus zijn geld kwijt... Telefoonnummer vermeld op de website wordt nooit opgenomen en schakelt direct door naar een Frans bandje. Op mail komt geen respons. Absoluut NIET bestellen dus!