MilaMoon Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Wacht al hele poos op zomerjurkje voor kleinkind. Je blijft mails ontvangen dat het in voorbereidingsfase voor verzending staat. Reageren traag of niet.

Classificada 1 em 5 estrelas

Als het kon gaf ik ze 0 sterren. Enorm lang moeten wachten op mijn bestelling van meer dan 70 euro. Toen het eindelijk aan kwam na weken (!!), bleek het product op geen enkele mogelijkheid te lijken... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Het liefste zou ik 0 sterren geven. Het zag er allemaal zo prachtig en verantwoord tot, totdat ik een track and trace ontving, en ik zag dat het via een airport moest komen. Toen begon het onderbuik g... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Track en tracé was erg onduidelijk als snel vertraging aangegeven en sorteerfout, tot 4 keer toe bijgewerkt en daar tussen ergens zelf dat die bezorg was. vervolgens kwam die na 4 dagen al heel vroeg... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

74 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

26 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik vind de kwaliteit niet helemaal…

Ik vind de kwaliteit niet helemaal passen bij de prijs die eraan hangt, ook vind ik het slecht dat retour op eigen kosten is.

17 de agosto de 2021

Hi Milou,

Wat jammer dat onze kwaliteit niet voldoet aan de verwachtingen. We hopen in de toekomst, wanneer ons bedrijf wat langer bestaat, de retourkosten te kunnen verlagen of zelfs te kunnen vergoeden.

Top!! Love it

Prijs kwaliteit vind ik goed! Snelle levering en netjes verpakt. Blij meeeee

13 de agosto de 2021

Hi Irene,

Super fijn dat je blij bent met onze service! We zien je graag nog eens terug :)

Snel geleverd

Snel geleverd, en heel leuk ingepakt! Broek heeft goede kwaliteit! Top bedrijf

6 de agosto de 2021

Hi Fleur,

Wat fijn dat we je naar wens hebben kunnen helpen! We zien je graag terug in onze webshop :)

Classificada 3 em 5 estrelas

Kleding was binnenste buiten toen ik…

Kleding was binnenste buiten toen ik het pakket openmaakte, erg slordig. Verder alles prima.

7 de abril de 2021

Hi Charlotte,

Wat jammer dat het pakketje niet naar onze vereisten bij jou is aangekomen. Normaliter pakken wij de kleding zo zorgvuldig en netjes mogelijk in. Onze excuses hiervoor!

Fijn om te horen dat de rest van de aankoop naar wens was!

Classificada 1 em 5 estrelas

Retourkosten van een kapotte broek

Ik heb een erg leuke broek besteld via MilaMoon, helaas was de rits van deze broek bij aankomst al kapot. De kwaliteit van de rits was zo slecht dat ik een nieuwe broek niet durfde bestellen. Ik denk dat die in goede staat ook niet erg lang mee gaat. Ik heb de defecte broek terug gestuurd, maar moest wel zelf de retourkosten van €7,95 betalen. Ik vind dat in het geval van een kapot item Milamoon deze kosten dient te vergoeden. Ik kies er niet voor om een kapot item te ontvangen.

29 de março de 2021

Hi Lies,

Wat vervelend dat de broek niet naar wens was. Heb je contact opgenomen met onze klantenservice? Wij vergoeden altijd de retourkosten in het geval van een defect item! Neem graag alsnog contact met ons op zodat we een passende oplossing kunnen vinden! Ons e-mail adres is info@milamoon.nl.

Ik hoop je hiermee verder te kunnen helpen.

Liefs, team MilaMoon

Classificada 4 em 5 estrelas

Tevreden!

Item besteld en is naar wens! Door de niet werkende kortingscode die dag heb ik, na het sturen van een mail, achteraf alsnog de korting gekregen. Tevreden met mijn eerste aankoop hier!

16 de março de 2021

Hi Maggie,

Bedankt voor de review! Gelukkig hebben wij je goed kunnen helpen en we hopen je nogmaals terug te zien op onze webshop!

slechte klantenservice

slechte klantenservice

Probeer al bijna een week iets te retourneren, ik heb hier meerdere mails over gestuurd maar wordt maar niet geholpen. Wachten ze nou bewust tot de retourtermijn is verstreken?

17 de novembro de 2020

Hi Sanne,

Wat vervelend om te horen dat je geen contact met ons hebt kunnen krijgen. Echter zie ik geen mails van jou in onze mailbox staan. Kan het zijn dat deze niet binnen zijn gekomen? Kan ik eventueel via deze weg je helpen? We horen graag van je!

Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichterij kleding komt van aliexpress

Wat een slechte kwaliteit kleding. Ik heb even onderzoek gedaan en je raad het al deze kleding komt van aliexpress. Dat verklaart de kwaliteit. En ze verkoopt het voor 3 keer het dubbelde. Ja zo kan ik ook een webshop beginnen. Lekker makkelijk verdienen zo !

10 de novembro de 2020

Resposta da MilaMoon

Hi Melika, jammer dat je niet tevreden was over de kwaliteit van onze producten.
Mag ik misschien vragen welke item/items je bij ons besteld hebt?

We kunnen je verzekeren dat onze producten zeker niet van Ali Express vandaan komen.
Liefs, Milamoon

Classificada 2 em 5 estrelas

Kwaliteit matig en verzendkosten te hoog

Levering was zeer snel. Echter de verzendkosten te hoog. De kwaliteit van de kleding vond ik onder de maat en op de foto’s oogt het veel beter. Hierdoor item terug moeten sturen waardoor ik nogmaals verzendkosten moest betalen. Kortom geen item, maar wel ruim €11 euro aan verzendkosten armer. Voor mij geen bestelling meer bij Mila Moon

4 de agosto de 2020

Hi M Jansen,

Wat jammer dat de items niet naar wens waren. We proberen de productfoto's altijd zo veel mogelijk naar werkelijkheid te maken.

Omdat wij nog niet lang werkzaam zijn kunnen we de verzendkosten nog niet lager aanbieden. We hopen daar natuurlijk verandering in te brengen in de toekomst!

Liefs, team MilaMoon

Classificada 5 em 5 estrelas

Super snelle levering en de kleding is…

Super snelle levering en de kleding is ook net zo mooi als op de foto. Dat er retour en bezorgkosten in rekening worden gebracht is ook heel logisch we kiezen er ook voor dat het netjes op de stoep wordt bezorgd.

Dat moest ik toch even kwijt!

6 de abril de 2020

Hi Nieske,

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je blij bent met onze items.
We hopen je snel weer te kunnen helpen op onze website!

Team MILA MOON

Classificada 3 em 5 estrelas

Verzend en retourkosten te duur

7 euro verzendkosten, en 7 euro retourneren, vind ik behoorlijk prijzig en ook de reden dat ik hier niet meer ga bestellen! Ik vind de kleding ook mooier ogen op de foto's dan in het echt. Ik heb er 2x besteld en het 2x terug gestuurd, helaas !

22 de outubro de 2019

Hi C,

Bedankt voor je review.
We vinden het vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. We proberen de foto's van de producten naar werkelijkheid te fotograferen.
Doordat wij een start-up onderneming zijn hebben wij nog niet de aantallen om de verzendkosten lager aan te kunnen bieden. We hopen dit natuurlijk in de toekomst aan te passen!

Heel tevreden

Super leuke site. Hele snelle levering en goede kwaliteit producten! Zeker aan te raden!

5 de julho de 2019

Hi J,

Wat fijn om te horen dat je onze website als positief ervaart! Bedankt voor je review.
We hopen je snel weer in onze webshop te zien :)