Minta - En verden af farverOpiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Superfornøyd! Veldig god kundeservice! Fått svar på alle mine spørsmål med en gang! En ren fornøyelse og handle her! Varene kom raskt frem til Norge, med både personlig melding og en overraskelse.... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har længe været helt vild med Minta men jeg tror desværre de er gået konkurs. “ Konkursdekret afsagt 26.04.2023 af Skifteretten i Esbjerg” Jeg kan derfor ikke anbefale at købe fra dem lige nu.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god oplevelse Sød hjemmeside, hurtig ankomst, kom inden for det beskrevne tidsrum. Super sød lille note der kom med pakken. Super billigt når man tæ ker på hvor dyrt det er at anskaffe holo... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte en hel bunke ILNP lakker på black friday udsalg om fredagen, havde pakken i hånden dagen efter. Så sindssyg hurtig levering, kompakt pakket så man slipper for kæmpe pap-spild og bare gode pro... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Manicure
  2. Loja de cosméticos
  3. Clínica de dermatologia
  4. Centro de bem-estar

Informação fornecida por diversas fontes externas

Minta.dk er din leverandør af neglelak og tilbehør, hos os finder du mere end 3.000 varer. Så mon vi ikke også har noget som du kan lide.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har sjældent oplevet en så god…

Jeg har sjældent oplevet en så god kundeservice.
Lynhurtig levering og meget venlig og god rådgivning om produkter og brugen af dem.
Her køber jeg igen :)

22 de janeiro de 2019

Kære Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse, jeg er glad for at du har taget dig tid til at skrive den.

Vi ser frem til at du kommer igen!

5/5, handler igen!

Ikke sidste gang jeg handler hos Minta, overskuelig webshop, mange mærker at vælge imellem! God kundeservice, og hurtig levering!

20 de janeiro de 2019

Kære Michelle,

Vi ser frem til at du kommer igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

jeg er meget tilfreds med mit køb

jeg er meget tilfreds med mit køb, er ikke sidste gang jeg handler hor jer

18 de janeiro de 2019

Kære Bente,

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering mange flotte…

Hurtig levering mange flotte negjelakker😍

18 de janeiro de 2019

Kære Lisa,

Classificada 4 em 5 estrelas

Super online neglelak webshop

Super online neglelak webshop! Mange gode mærker, hurtig levering og god kundeservice. Har tidligere også fået råd og vejledning ift. specifikke lakker
- det eneste som trækker en anelse ned er fragt på 39kr som den billigste valgmulighed.

Har handlet her et par gange og gør det helt sikkert igen, selv om jeg betaler lidt ekstra end jeg normalt vil for en neglelak, når fragten kommer oven i. Får altid et lille stykke slik med og lakkerne er fint pakket ind i en farverigt silkepapir.

15 de janeiro de 2019

Kære Camilla,

Vi ved godt at fragten til tider kan være et problem, det er fra vores side også en stor udgift.

Vi er lige nu igang med en forsøgsordning hvor vi arbejder lidt på fragtpriserne.

Classificada 4 em 5 estrelas

Super stort udvalg

Super stort udvalg, gode priser og hurtig levering. Det eneste dårlige jeg kan sige om dem, er at jeg havde lidt problemer. Jeg havde nemlig ikke modtaget en mail fra dem, efter at jeg havde bestilt min vare. Men så skrev jeg bare til dem, og efter 20 min var det løst. Jeg tror bare at jeg var uheldig.

13 de janeiro de 2019

Kære Clara,

Mange tak for din anmelde, desværre var det noget der lå uden for vores magt. Men det var godt vi kunne få løst problemer.

Varm anbefaling

Hurtig leverig, de bedste produkter og endnu bedre kundeservice.

11 de janeiro de 2019

Kære Anca,

8 de janeiro de 2019

Kære Azadeh,

Hurtig levering.

5 de janeiro de 2019

Kære Tine,

Super !

En rigtig dejlig og tip top service. Tak for det🌸🌸🌸🌸🌸👍

24 de dezembro de 2018

Kære Susanne,

Hurtig lækker service

Hurtig lækker service. Handler meget gerne igen.

22 de dezembro de 2018

Meget hurtigt levering.

11 de dezembro de 2018

Kære Hamid,

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg har handlet fra minta.dk et par gange nu og jeg har ingen problemer med siden i sig selv vil jeg sige. Siden er god, nem at finde ud af, det er nemt at købe sig fattig med det gode udvalg a vare de har.

Grunden til at jeg ikke giver dem mere end 3 stjerner er forsendelsen. Som med min sidste pakke derfra, den blev sendt som brevpost. Jeg har før oplevet at postmanden er temmelig ligeglad, han moser gerne brevpakker gennem brevsprækken selvom de er for store til at komme i gennem, hvilket har resulteret i ødelagte pakker før. Det er ikke en oplevelse jeg er intereseret i med mine dyre lakker og stencils.

Så siden er god, varerne er fine, får 2 stjerner for det. Det lille stykke slik jeg altid finder i pakken og det at der følger en lille gratis gave med når man køber for et hvis beløb får 1 stjerne for sig selv, men for mig er forsendelsen og beskyttelsen af pakken og indholdet under levering vigtig og brevpakker er min værste fjende.

7 de dezembro de 2018

Kære Helena,

Først og fremmest mange tak for din anmeldelse.

Jeg beklager meget hvis det har været en dårlig oplevelse, pakken er selvfølgelig sendt med GLS som altid.

Vi vil se om vi ikke kan finde en bedre løsning, så vi ikke risikerer eventuelle ødelagte pakker.

Skulle der være sket nogen form for skade på indholdet, eller andre problemer så send os gerne en mail på: kontakt@minta.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik det jeg bestil hurtigt

7 de dezembro de 2018

Kære Conni,

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt med stort udvalg af andre…

Dejligt med stort udvalg af andre mærker end de gængse.
Super hurtig levering

6 de dezembro de 2018

Kære Trine,

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtigt levering og god service

Hurtigt levering og god service! 👍✨💅💖

4 de dezembro de 2018

Kære Szilvia,

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, og produkter efter forventning

3 de dezembro de 2018

Kære Hanne,

Super negleshop

Super gode produkter og fremragende kundeservice. Handler der gerne igen.

3 de dezembro de 2018

Kære Betina,

Minta.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais