Mister-Auto.be/fl Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling gedaan, laten nadien weten dat het niet leverbaar is in België terwijl het wel beschikbaar is in de webshop. Ze storten het bedrag terug maar niet de verzendkosten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over Mister Auto qua klantenservice, levering en zeker de prijzen van onderdelen. Hiervoor hartelijk dank. Alleen vond ik jammer dat ik geen Castrol olie van 1 liter of 5 liter ko... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Achterste remklauwen van vw passat break van 2004 vervangen. Huismerk bolk gekozen. Geschatte levertermijn was correct, stukken waren de juiste. Voorlopig ziet alles er goed uit. Hopelijk ben ik terug... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben "vaste" klant bij Mister Auto! En dit om voor de hand liggende redenen... Je krijgt wat je besteld (géén fouten), scherpe prijzen, interessante promo's, een korte leveringstermijn... kortom, ik... Ver mais

Bom

TrustScore: 4 em 5

4 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Deze keer is de bestelling op de…

Deze keer is de bestelling op de verwachte datum aangekomen. Zoals altijd ben ik zeer tevreden over de producten die ik krijg, enkel de leveringen waren de vorige keer later dan verwacht (en omdat ik enkel in het weekend aan de wagen kan werken is het verschil tussen vrijdag en maandag de levering krijgen een week verschil voor mij).

14 de fevereiro de 2020

Een zeer tevreden klant

Goede kwaliteitsproducten aan een schappelijke prijs, volgens hedendaagse normen. Pakket netjes en verzorgd ontvangen. Plus punt is ook een snelle, ordelijk levering. 5 sterren meer dan waard. Ik ben een tevreden klant. bedankt!

Nee goed

Nee goed levering 11112222222

Geachte heer Aytac,

Bedankt voor uw bericht en uw feedback, We proberen altijd onze service te verbeteren we willen u hiervoor ook bedanken voor uw opmerking.

Helaas hebben wij na het plaatsen van uw bestelling niks van u gehoord ( geen telefoon of email ) om het probleem op te lossen.
We vinden het dan ook zeer jammer dat u wel de gang naar Trust Pilot weet te vinden. U heeft Mister Auto niet de kans gegeven om het probleem samen met u te bespreken en het probleem op te lossen.

Classificada 3 em 5 estrelas

I was ordering from Mister Auto for a…

I was ordering from Mister Auto for a longer period of time now. In last 2 years I had almost no orders and now I see the difference. Before it was always taking max 3 days to complete my order, this time it was full week, despite the fact i paid extra (new feature) for faster order processing. Quality of product/packaging stays the same, but the time of order completion is terrible, can't imagine waiting full week for spare part while my auto is out of service.

Reply - according to my email it was placed on 22nd of January (Wednesday) and received it on 29th of January (Wednesday) - that's full week.

Geachte heer Wojciech,

De bestelling die u bij ons had geplaatst op 24.01.2020 is volgens de aangeven datum ( 29.01.2020 ) op uw bestel bevestiging bij u afgeleverd.

Uw Mister-Auto Service Team

Hallo,

Hallo,
Ik heb al meerdere malen besteld op mister auto. Nu weet ik dat er altijd 7 tot 10 werkdagen overvaan eer je de bestelling hebt.
Eens je dat weet is er geen probleem.
Maar wat wel spijtig is dat als je via de app besteld, nooit de kortingscodes kunt Gebruiken...wel altijd franco levering.
Maar via de site krijg je ook n een bepaald bedrag gratis levering.
Dus nadeel ams je via de app besteld...

11 de fevereiro de 2020

Geachte heer Christoph,

Bedankt voor uw feedback.

Normaal gezien op de website er staat 2 aparte promoties die u kunt gebruiken.

Helaas kunt de ze niet samen gebruiken. U kunt alleen 1 van de promoties (of korting of gratis levering) gebruiken.

Het Team Mister-Auto

Snelle correcte levering

10 de fevereiro de 2020

Geachte heer van Lefebure,

Bedankt voor uw feedback.

Wij zullen danbaar zijn als u ons klant in het toekomst blijft.

Uw Mister-Auto team.

Classificada 1 em 5 estrelas

Heel erg lang moeten wachten op…

Heel erg lang moeten wachten op levering. Alles was voorradig maar toch heb ik twee weken gewacht op levering. In deze tijden onaanvaardbaar.

7 de fevereiro de 2020

Geachte heer van der Beken,

We zijn het met u eens dat de verzending soms iets sneller en soepeler mag verlopen echter is Mister Auto afhankelijk van het magazijn en de vervoerders.

Soms kan het wel eens voor komen dat een onderdeel volgens de website op voorraad is en bij het inpakken van de bestelling.blijkt dat deze niet meer in het magazijn te liggen. In dit geval worden de onderdelen voor u besteld bij de leverancier echter kan dit een aantal dagen duren omdat de leverancier een toe levertijd van een aantal werk dagen vraagt.

Daarnaast is Mister Auto ook afhankelijk van de veroerders waar ze mee samen werken., Als hier dingen fout gaan dan kan het pakket vertraging veroorzaken.

Het Team Mister-Auto

Classificada 5 em 5 estrelas

Er was een probleempje met de bestelling, maar ze hebben dit goed en vrij snel opgelost. Goede klantenservice, zeer tevreden van!

7 de fevereiro de 2020
Classificada 3 em 5 estrelas

De verzending is vrij snel en goedkoop

De verzending is vrij snel en goedkoop. Ik heb twee nadelen gevonden. De prijzen schommelen soms serieus. Vorige week koste een alternator voor een Volvo s40 2.0 d 122 euro en nu 400 euro. Wel een groot verschil. Het tweede nadeel is dat jullie duurder zijn dan AUTODOC.

6 de fevereiro de 2020

Geachte heer Leysen,

De prijzen voor onderdelen die worden bepaald door de leveranciers waar Mister Auto de artikelen van ontvangt.

Helaas heeft mister auto ook geen invloed op het veranderen van de prijzen helaas kunnen wij de prijzen van de website niet handmatig aanpassen.

We kunnen indien gewenst altijd een bestelling voor u klaar zetten met 5% korting en gratis verzending.

Met Vriendelijke Groet

geen dichting
Verpakking was geopend

5 de fevereiro de 2020

Geachte heer Crols,

Helaas hebben wij na het plaatsen van uw bestelling niks van u gehoord  ( geen telefoon of email ) om het probleem op te lossen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestelde stukken waren de stukken die…

Bestelde stukken waren de stukken die ik nodig had.
Dus dit was OK.
Wat beter kan is dat de stukken niet in één levering zaten;

Heb dus moeten wachten op de 2de levering alvorens de wagen te kunnen herstellen.

MVG

1 de fevereiro de 2020

Tijdstip werd gerespecteerd

Tijdstip werd gerespecteerd, goed kwaliteit van de bestelde goederen.
Waarom maar 3 sterren als alles goed is? De verpakking was er echt helemaal over. Een wel hele grote doos voor een paar ruitenwissers en een bidon diesel additief. Bijgevolg gevuld met opgeblazen plastiekfolie. Dit zou wel eens grondig mogen herbekeken worden.

29 de janeiro de 2020

Geachte heer Lambrecht,