MOKKAHOUSE Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak til Gabriela fra Mokkahouse. Transportøren lavede en fejl, og det blev løst på bedste vis. Istedet for at bede os afvente, gik Gabriela ind og løste problemet ved at sende varen med et andet fr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var på udkig efter en ny espressomaskine og fandt frem til Lasse fra Mokkahouse. Jeg faldt for en Sage Barista Touch, som jeg fik leveret et par dage efter. Den pågældende maskine havde en uhensi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik en virkelig god rådgivning og service, da vi købte vores nye espressomaskine og grinder hos Mokkahouse. Vi endte med at købe en Ascaso Baby T plus og en Eureka Mignon Specializa til en god pris... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte min nye espressomaskine herfra og blev ikke skuffet. Maskinen ankom, som man jo forventer disse dage, indenfor et par dage efter bestillingen, men i pakken lå der foruden det nye bæst ogs... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de café
  2. Fornecedor de máquinas de café
  3. Torrefação de café

Escrito pela empresa

MokkaHouse er en webshop og eget risteri. Vi henvender os til alle jer der elsker god kaffe!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fin shop og god service

Fin shop og god service. Desværre lader det til at de kun har Ascaso-maskiner nu?! Hvad blev der er de lækre mærker som Rocket osv? Anyway, MokkaHouse er en af mine faste steder at købe lidt af det jeg mangler. Deres kaffe er også lækker!

7 de março de 2019
logótipo da MOKKAHOUSE

Resposta da MOKKAHOUSE

Hej Lars,
Tak for din fine rating af MOKKAHOUSE det sætter vi stor pris på😊.
I forhold til vores maskiner, så har vi udover Ascaso også maskiner fra JURA, SAGE og Nuova Simonelli. Vores mærker er nøje udvalgt, da vi sætter høje krav til vores samarbejdspartnere/leverandører.
Vi er dog altid på udkig efter nye lækre maskiner og mærker.
Mange varme kaffehilsner fra Team Mokkahouse☕

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Da Mokkahouse glemte at kværne vores kaffebønner, skrev vi til dem. De har straks afsendt en ny pose til os, free of charge.

4 de março de 2019

Virkelig god service.

Virkelig god service.

Havde en gavekode, der ikke virkede. Jeg ringede til Mokkahouse, og de hjalp mig igennem med venlighed og forståelse. En virkelig god kundeoplevelse.

Jeg vil gerne handle hos Mokkahouse igen!

27 de fevereiro de 2019
Classificada 2 em 5 estrelas

Mælk i skummer

Bestilte min varer den 19. februar og i dag er det den 25. februar har stadig ikke fået nogen ordre bekræftelse på det jeg har købt så jeg har intet På at jeg har bestilt noget Men de er søde og snakke med det hjælper mig bare ikke når jeg ikke kan få min varer 😡🤔

25 de fevereiro de 2019
logótipo da MOKKAHOUSE

Resposta da MOKKAHOUSE

Hej Dennis
Vi vil gerne give dig en tilbagemelding på din respons, da jeg lige har tjekket op på din bestilling 😊
Din vare som er bestilt den 19. januar 2019, er samme dag bestilt hos leverandøren (forventet levering 20. januar 2019), men af ukendte årsager kommer pakken ikke frem.
Pakken er nu lokaliseret og vil være hos os i morgen, dvs. at du meget gerne skulle modtage den onsdag den 27. februar 2018.
Vi kan se, at du allerede har talt med en medarbejder i MokkaHouse, som har informeret dig om, at vi endnu ikke har modtaget varen, men vi vil give dig besked så snart vi afsender den til dig, hvilket vi selvfølgelig stadig vil gøre.
Vi beklager meget den ulejlighed du har haft og forsinkelsen på din ordre, og sender af den grund lidt kaffe med til dig, når din vare kommer.
P.S - I forhold til din ordre bekræftelse så må du meget gerne tjekke dit spamfilter, den kan være endt der.

Varme kaffehilsner fra
Team MokkaHouse

Kun Gode oplevelser herfra

Kun Gode oplevelser herfra. Udflugt med kæresten og forældrene blev til en rigtig god dag da vi besøgte Mokkahouse, og blev budt på kaffesmagning. Venligt personale, og super god kaffe. Atmosfæren er dejlig hyggelig og indbydende.

6 de novembro de 2018
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais