Tak til Gabriela fra Mokkahouse. Transportøren lavede en fejl, og det blev løst på bedste vis. Istedet for at bede os afvente, gik Gabriela ind og løste problemet ved at sende varen med et andet fr... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg var på udkig efter en ny espressomaskine og fandt frem til Lasse fra Mokkahouse. Jeg faldt for en Sage Barista Touch, som jeg fik leveret et par dage efter. Den pågældende maskine havde en uhensi... Ver mais
A empresa respondeu
Vi fik en virkelig god rådgivning og service, da vi købte vores nye espressomaskine og grinder hos Mokkahouse. Vi endte med at købe en Ascaso Baby T plus og en Eureka Mignon Specializa til en god pris... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte min nye espressomaskine herfra og blev ikke skuffet. Maskinen ankom, som man jo forventer disse dage, indenfor et par dage efter bestillingen, men i pakken lå der foruden det nye bæst ogs... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
MokkaHouse er en webshop og eget risteri. Vi henvender os til alle jer der elsker god kaffe!
Informações de contacto
Hjelmagervej 40, 8541, Skødstrup, Dinamarca
- 71995405
- info@mokkahouse.dk
- www.mokkahouse.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Meget nemt og lynhurtig levering!
Lynhurtig behandling af ordre - jeg modtog mine varer kun et døgn efter de var bestilt.
Prima kaffe
Prima kaffe. Lidt lagerproblemer, men altid super behandling.
Alt gik som det skulle
Alt gik som det skulle, der var 1 dags forsinkelse som blev øjeblikkelig varslet.
Død lækre og frisk ristede bønner
Død lækre og frisk ristede bønner, perfekt til den entusiastiske hjemme barista.
god service og hurtig levering
Jeg har handlet der i mange år
Jeg har handlet der i mange år, hvilket vel er den bedste anbefaling.
Fin shop og god service
Fin shop og god service. Desværre lader det til at de kun har Ascaso-maskiner nu?! Hvad blev der er de lækre mærker som Rocket osv? Anyway, MokkaHouse er en af mine faste steder at købe lidt af det jeg mangler. Deres kaffe er også lækker!

Resposta da MOKKAHOUSE
Super hurtig levering
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Da Mokkahouse glemte at kværne vores kaffebønner, skrev vi til dem. De har straks afsendt en ny pose til os, free of charge.
Virkelig god service.
Virkelig god service.
Havde en gavekode, der ikke virkede. Jeg ringede til Mokkahouse, og de hjalp mig igennem med venlighed og forståelse. En virkelig god kundeoplevelse.
Jeg vil gerne handle hos Mokkahouse igen!
Mælk i skummer
Bestilte min varer den 19. februar og i dag er det den 25. februar har stadig ikke fået nogen ordre bekræftelse på det jeg har købt så jeg har intet På at jeg har bestilt noget Men de er søde og snakke med det hjælper mig bare ikke når jeg ikke kan få min varer 😡🤔

Resposta da MOKKAHOUSE
Den bedste kaffeforretning i Danmark
Kun Gode oplevelser herfra
Kun Gode oplevelser herfra. Udflugt med kæresten og forældrene blev til en rigtig god dag da vi besøgte Mokkahouse, og blev budt på kaffesmagning. Venligt personale, og super god kaffe. Atmosfæren er dejlig hyggelig og indbydende.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.