MoneyMonk - Daar ga je van boekhouden Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

geweldig bedrijf ik heb mij aangemeld op het programma meteen de dag daarna een belletje of ik een gratis online uitleg wou doen en gewoon heel vriendelijk aan de telefoon, vandaag had ik een proble... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is gewoon een fijn pakket om te gebruiken. Je kunt eventueel een boekhouder laten meekijken maar verder ben je zelf in control. Het legt zichzelf uit, het is makkelijk in de omgang en het is... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb jarenlang met veel plezier gebruik gemaakt van Moneymonk. Het pakket werkt heel intuïtief en het blijft steeds weer doorontwikkelen. Helaas moest ik over naar een ander boekhoudprogramma... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gedeeltelijk de ontwikkeling van dit boekhoudprogramma meegemaakt. Erg positief over het reageren op suggesties vanuit de gebruikers kant. Inmiddels is het een volwaardige tool. Ik heb maar een... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software de contabilidade
  2. também em
  3. Empresa de contabilidade

Bij MoneyMonk geloven we dat je plezier kan hebben aan het bijhouden van je administratie. Boekhouden wordt soms als moeilijk en ingewikkeld ervaren. Je bent bang om fouten te maken. Angst om gedoe met de Belastingdienst. Boekhouden is niet moeilijk, boekhouden wordt vooral moeilijk gemaakt! De traditionele boekhoudsoftware om je administratie te doen is ouderwets en vaak niet de gewenste totaaloplossing. De software is ingewikkeld, zit vol vakjargon en is niet gericht op jou, maar op je boekhouder. Het is de (boekhoud)wereld op zijn kop. Ieder jaar stellen duizenden ondernemers dezelfde vragen aan hun boekhouder. Waarom? Gebrek aan boekhoudkundige kennis. Wij geloven in een technologische (totaal)oplossing die jou plezier geeft in het bijhouden van je administratie. Een nieuwe en slimme manier van je administratie doen die past bij de tijd waarin we leven en werken en waarbij jij in de lead bent!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

195 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik gebruik MoneyMonk nu zo'n 3 jaar en…

Ik gebruik MoneyMonk nu zo'n 3 jaar en ben heel tevreden over MoneyMonk. Overzichtelijk programma met veel mogelijkheden. Er is een goede digitale handleiding en uitleg, maar als je toch nog vragen hebt is de helpdesk makkelijk telefonisch te bereiken. Vriendelijke behulpzame mensen. Kortom, een aanrader!

4 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jarenlang naar volle tevredenheid…

Jarenlang naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van MoneyMonk. Waarbij wens van doorontwikkeling en enthousiasme van team aan alle kanten voelbaar was.
Er waren maar beperkt aantal keren support nodig aangezien het programma voor zich werkt en je input kon geven tot mogelijkheden voor toekomst. De keren dat er support nodig is geweest, klantvriendelijke medewerkers aan de lijn die voor volle 100% oplossing gaan. Dank voor alle jaren goede diensten en service.

2 de janeiro de 2026

Jarenlang klant geweest bij MoneyMonk

Jarenlang klant geweest bij MoneyMonk. Superfijn platform en vooral superfijne support. Bij elke vraag staan ze meteen voor je klaar en helpen ze je helder en duidelijk. Doordat ik gestopt ben met zzp'en moet ik helaas afscheid nemen. Maar zeker een aanrader!

1 de janeiro de 2026

Prima betaalbaar pakket

Na jaren volledige ondersteuning door administrateurs ben ik in samenspraak overgegaan op zelf bonnen en facturen invoeren in MoneyMonk. Dat scheelde flink in de kosten en was prima te doen. Ook de BTW-aangifte bleek ik zelf heel eenvoudig te kunnen doen met MoneyMonk. Ik ben er heel tevreden mee.

30 de dezembro de 2025

Moneymonk = top!

Moneymonk is een gebruikersvriendelijk boekhoudprogramma en het bespaart heel veel tijd! Ik heb het personeel van Moneymonk als erg behulpzaam ervaren, met name als je tegen problemen aan loopt. Je wordt direct (terug) gebeld en ze geven je hulp.
Dank jullie wel voor de fijne jaren!

21 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Heel makkelijk en gebruikersvriendelijk…

Heel makkelijk en gebruikersvriendelijk programma (waardoor je je eigen administratie ook nog eens beter gaat begrijpen). Het wijst zich vanzelf, en zo niet is er een goede helpfunctie en prima klantenservice.

19 de dezembro de 2025

Moneymonk is makkelijk

Moneymonk is makkelijk, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Vooral het automatisch inboeken werkt super en bespaart enorm veel tijd. Ik gebruik het nu een week en had in zo’n twee uur al mijn facturen van 2025 verwerkt, die ik eerst nog in Excel maakte. Het introductiegesprek met Esther was erg verhelderend en gaf fijne extra uitleg. Kortom: een aanrader!

11 de dezembro de 2025

Super handig programma

Super handig programma
Sinds ik met MoneyMonk werk heb ik geen werk meer aan administratie. Alle wordt direct via de APP afgehandeld met bijlage. Hierdoor klopt mijn admin ook altijd.

Super tevreden!

8 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Was al een tijdje een wens van me om…

Was al een tijdje een wens van me om automatische jaartelling te kunnen toevoegen aan de factuurnummers. Had dit aangegeven als tip in de app en bij een ticket. Heel blij te horen da de makers van MoneyMonk dit ook als een goeie toevoeging zagen en dit hebben doorgevoerd in de laatste update van deze fantastische applicatie. Een heel leuk Sinterklaascadeau op deze 5e december :)

5 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

MoneyMonk is een overzichtelijk…

MoneyMonk is een overzichtelijk programma waar je snel je weg in vindt. Het is helder opgezet, veel hulpmiddelen zoals artikelen en filmpjes om je uitleg te geven en wegwijs te maken en een vriendelijke klantenservice voor als je er alsnog niet uitkomt.

5 de dezembro de 2025

Super tevreden

MoneyMonk heeft mijn zakelijke administratie enorm verrijkt. Ben super tevreden. Geeft me dagelijks alle inzichten welke ik nodig heb en lossen ook vlug dingen op mocht dit nodig zijn. Aanrader!!!

1 de dezembro de 2025