Als zzp'er ben ik erg blij met MoneyMonk. Het systeem is zeer gebruikersvriendelijk, waardoor ik ondanks mijn beperkte boekhoudkennis eigenlijk alles zelf heb kunnen regelen. Facturen maken, bon... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
geweldig bedrijf ik heb mij aangemeld op het programma meteen de dag daarna een belletje of ik een gratis online uitleg wou doen en gewoon heel vriendelijk aan de telefoon, vandaag had ik een proble... Ver mais
Ik heb jarenlang met veel plezier gebruik gemaakt van Moneymonk. Het pakket werkt heel intuïtief en het blijft steeds weer doorontwikkelen. Helaas moest ik over naar een ander boekhoudprogramma... Ver mais
Gedeeltelijk de ontwikkeling van dit boekhoudprogramma meegemaakt. Erg positief over het reageren op suggesties vanuit de gebruikers kant. Inmiddels is het een volwaardige tool. Ik heb maar een... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij MoneyMonk geloven we dat je plezier kan hebben aan het bijhouden van je administratie. Boekhouden wordt soms als moeilijk en ingewikkeld ervaren. Je bent bang om fouten te maken. Angst om gedoe met de Belastingdienst. Boekhouden is niet moeilijk, boekhouden wordt vooral moeilijk gemaakt! De traditionele boekhoudsoftware om je administratie te doen is ouderwets en vaak niet de gewenste totaaloplossing. De software is ingewikkeld, zit vol vakjargon en is niet gericht op jou, maar op je boekhouder. Het is de (boekhoud)wereld op zijn kop. Ieder jaar stellen duizenden ondernemers dezelfde vragen aan hun boekhouder. Waarom? Gebrek aan boekhoudkundige kennis. Wij geloven in een technologische (totaal)oplossing die jou plezier geeft in het bijhouden van je administratie. Een nieuwe en slimme manier van je administratie doen die past bij de tijd waarin we leven en werken en waarbij jij in de lead bent!
Informações de contacto
Catharijnesingel 33, 3511GC, Utrecht, Holanda
- 085-3030800
- info@moneymonk.nl
- www.moneymonk.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Super tevreden
MoneyMonk heeft mijn zakelijke administratie enorm verrijkt. Ben super tevreden. Geeft me dagelijks alle inzichten welke ik nodig heb en lossen ook vlug dingen op mocht dit nodig zijn. Aanrader!!!
Ik gebruik MoneyMonk inmiddels zo'n 2…
Ik gebruik MoneyMonk inmiddels zo'n 2 jaar en ben erg tevreden. Het is gebruiksvriendelijk, heeft een mobiele app waardoor ik makkelijk bonnen kan scannen en niet te veel poespas.
Geen administratiestress meer
Even dacht ik: ik stap over naar een ander boekhoudprogramma. Want van het pro-abonnement plus de kosten voor mijn boekhouder kun je ook een weekendje weg (of een iPhone 15 kopen). Maar bij andere programma's mis ik het gemak van MoneyMonk. Het is overzichtelijk, dingen als facturen aanmaken en je btw-aangifte versturen zijn easy peasy, en zelfs de aangifte inkomstenbelasting is door MoneyMonk veel makkelijker. Maar het belangrijkste: ik voel geen administratiestress meer. Dat is het abonnementsgeld zeker waard!
MoneyMonk is echt een topper voor mij
MoneyMonk is echt een topper voor mij. Werkt super handig, overzichtelijk en als je een keer een vraag hebt krijg je echt binnen een minuut altijd een supervriendelijke medewerker aan de telefoon om je te helpen. Waar maak je dat nog mee in deze digitale tijd van chatrobots en bergen keuze menu’s etc.
Gebruiksvriendelijk, effectief en groeit mee.
Dit is een boekhoudsysteem wat ik als ontwerper kan waarderen. Een heldere, overzichtelijke gebruikersinterface die saaie boekhoudkundige verplichtingen draaglijk maakt. Je merkt dat er constant wordt doorontwikkeld, wat erg fijn is, want het wordt dus ook gewoon steeds beter.
Goede structuur en brede functies schelen mij en mijn boekhouder kostbare tijd.
Prima tool!
Prima tool!
Voor mij als zzp'er is dit echt de uitkomst om mijn boekhouding op orde te houden. Fijne features, makkelijk in gebruik en heldere tips en adviezen.
Zeer prettig en duidelijk programma.
Na het uitproberen van een ander boekhoudprogramma toch Moneymonk gekozen.Vooral de kilometerregistratie en urenregistratie zijn erg eenvoudig bij te houden,wat voor mij belangrijk is.
Tot nu toe zeer tevreden,ook de telefonische hulp mocht dat eens nodig zijn is zeer correct en vlot.
Goede software
Goed boekhoudprogramma. Doet wat het moet doen.
Bij vragen krijg je snel antwoord van de klantenservice.
Fijn boekhoud programma en wanneer ik…
Fijn boekhoud programma en wanneer ik hulp nodig heb kan ik snel bij ze terecht.
Inmiddels bijna 2 jaar een tevreden klant
Inmiddels bijna 2 jaar klant en het bevalt mij goed…!
Mijn boekhouder kijkt mee en als ik vragen heb, dan helpt Moneymonk mij erg goed.
MoneyMonk werkt perfect!
MoneyMonk is een uitstekend boekhoudsysteem met bankkoppelingen en naar koppeling naar de Belastingdienst. Vooral de service is perfect: meteen aan de telefoon, online hulp bij vragen, deskundig en vriendelijk! Kan het iedere ZZP-er aanraden. De kosten van MM zijn alleszins redelijk.
Top boekhoudprogramma!
Als eerst een super service om een…
Als eerst een super service om een rondleiding door het programma heen te krijgen. Door dit programma ga ik boekhouden nog leuk vinden! Het programma zit fijn in elkaar, het is overzichtelijk. Je kan altijd terecht mocht je ergens niet uitkomen.
Hele fijn manier om de boekhouding…
Hele fijn manier om de boekhouding makkelijk en overzichtelijk bij te houden. Goede klantenservice die graag meedenkt. En zelf denken ze ook steeds vooruit met verbeteringen en nieuwe features.
Nicolas nam heel uitgebreid de tijd om…
Nicolas nam heel uitgebreid de tijd om me vertrouwd te maken met het programma.
Maakt je administratie makkelijker, bijna leuk om te doen
Echt een stuk software die je leven als (kleine) ondernemer makkelijker maakt. Merk steeds weer dat ze kleine dingen verbeteren en vermakkelijken, zo kun je nu bijvoorbeeld ook je BTW aangifte direct betalen met een ideal link. Kleine toevoeging aan het indienen wat je altijd al met hun software kon doen. Ze blijven het dus telkens verbeteren.
Heb zelf een paar keer met wat vragen gezeten en dat bleek toch iedere keer wel te kunnen en wel op. te lossen. Werd vriendelijk en snel geholpen. Heel mooi!
Overzichtelijk en praktisch
Het is prettig, overzichtelijk en praktisch werken met MoneyMonk. Bovendien is het heel fijn dat ze telefonisch goed bereikbaar zijn voor het geval ik er toch niet helemaal uitkom.
Boekhouden leuk gemaakt
Moneymonk vind ik zeer gebruiksvriendelijk en soepel, zowel web als App. Boekhouden wordt bijna leuk. Goede support bij vragen.
Makkelijk en overzichtelijk
Ik werk al een aantal jaar met MoneyMonk, naar grote tevredenheid. Het is een overzichtelijk systeem, en makkelijk in gebruik. Met mogelijkheid tot meer ingewikkelde boekhoudtaken, als je dat zou willen. Ik ben ook met succes gekoppeld aan een externe belastingconsulent, via MoneyMonk (wel eigen kosten). Aan te raden voor de laatste controle!