Ik gebruik sinds een week happysoaps shampoo bar anti roos. Na 2 wasbeurten met het blok zeep waren mijn roos problemen verdwenen. De zeep is heerlijk voor mijn droge hoofhuid. Ook heb ik nog een ve... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Helaas was het niet zo dat ik de bestelling na 1 dag in huis had zoals geadverteerd. Na een paar dagen zelf contact opgenomen met natuzen en heel erg goed geholpen door Nick. Uiteindelijk terugkoppeli... Ver mais
Werd nog dezelfde dag geleverd (alleen dan niet door Post-NL, ws iemand die toevallig dichtbij woont ;)). Waarom dan maar 4 sterren? Wel de bezorgkosten vond ik wat hoog (+/- 20% van de prijs) terw... Ver mais
Erg fijne service bij vragen over een product. De site is duidelijk en geordend en ruim aanbod. Erg tevreden met de huidproducten en wasmiddel, hele frisse geur! Ook was het product snel in huis, ga h... Ver mais
Informações sobre a empresa
Persoonlijke verzorging met een glimlach. Bij ons draait alles om jou én de planeet. We selecteren alleen merken die duurzaamheid en kwaliteit voorop hebben staan — want jij verdient het beste. Niet tevreden? Geen zorgen, je krijgt gewoon je geld terug. Onze missie? Niet alleen fantastische producten en topservice bieden, maar ook samen de wereld een beetje mooier maken.
Informações de contacto
Coendringaweg 3, 8431AT, Oosterwolde, Holanda
- info@natuzen.nl
- www.natuzen.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Zeer tevreden over het product
Zeer tevreden over het product. Bestelling snel bezorgd.
Alles is goed.
alles goed voor elkaar
Duidelijke site, bezorging op tijd en in nette verpakking. Het product (dr. Squatch deo) is ook echt top.
Alles prima alleen een beetje weinig…
Alles prima alleen een beetje weinig keus met DR Squath
Goede artikelen en fijne snelle…
Goede artikelen en fijne snelle communicatie als er iets niet op voorraad is.
Op 26 april heb ik twee producten…
Op 26 april heb ik twee producten besteld en direct betaald. Tot op heden (2 wkn later) heb ik de bestelling niet ontvangen. Daarnaast krijg ik al een hele week geen reactie op mijn e-mail. Dit geeft weinig vertrouwen in de service en communicatie.

Waar zijn mijn producten
Waar zijn mijn producten?
Zou toch een dag later binnen zijn.?
Wat op zich niet erg is maar het stond er bij.
+ er staat geen datum wanneer het wel ongeveer binnen is.

Uitstekend
Uitstekend! Makkelijk besteld, snelle bezorging en goede producten. Bedankt!
Na een bestelling online
Na een bestelling online, een snelle reactie van Natuzen voor het aanpassen van de bestelling en een goedmakertje. De bestelling was er snel en correct, vriendelijke benadering
Goede prijs en snel geleverd!
Hoge kwaliteit, jammer van hoge bezorgkosten
Waarom dan maar 4 sterren? Wel de bezorgkosten vond ik wat hoog (+/- 20% van de prijs) terwijl ik het ook wel had willen ophalen, maar die mogelijkheid was niet beschikbaar. Product en snelheid daarentegen zijn echt een dikke 5 sterren waard!