Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og produkt! Bestilte tid på hjemmesiden fredag og fik tid mandag. Ny nøgle blev lavet inden jeg nåede at blive for komfortabel i sofaen 😁 Sååå alt i alt 5/5 Kæmpe bonus va... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig levering 🚚 Jeg har bestilt en tester til bil, og den virker helt perfekt – faktisk over alle forventninger. Kvaliteten er virkelig lækker, og den føles både solid og robust. Klart et pr... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

hurtig forsendelse men ringe produkt , min mekaniker ordnede nøglen og den kunne simpelthen ikke starte med jeres cover . der der ikke plads til den lille chip derfår bilen til at starte og ja j... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækkert at man kan afhente døgnet rundt 5 stjerner for hurtig service Eneste forbedringspunkt, er at jeg fik afvide mit produkt lå i skab A (hvilket det også gjorde) men skabene stod som B-A ifølg... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para automóveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

www.Nic-Tec.com Diagnose udstyr også til din bil. Nu kan du selv servicere din bil når lampen lyser uden at skulle på værksted, find værktøjet til din bil her på siden.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var god information omkring…

Det var god information omkring produktet og var ganske ærlig i sin forklaring om det.
Nu håber jeg at den lever op til kvaliteten, indtil nu er der ingen problemer.
Tak for god service 😊

6 de fevereiro de 2026

Lækkert at man kan afhente døgnet rundt

Lækkert at man kan afhente døgnet rundt
5 stjerner for hurtig service

Eneste forbedringspunkt, er at jeg fik afvide mit produkt lå i skab A (hvilket det også gjorde) men skabene stod som B-A ifølge læseretningen, så kunne give god mening A var det første skab.... meeeen jeg kunne også bare åbne øjnene

1 de fevereiro de 2026

Rigtig fin kundeservice.

Købte reperationskit til min bilnøgle. Kunne i første omgang ikke finde ud af at fikse den selv. Fik hurtig og fin vejledning fra nic-tec og fik herefter repareret min nøgle selv.

15 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Overskrift: NIC-TEC og iCarsoft: Lever I op til jeres egne løfter om ekspertise og service?

Som trofast læser af jeres hjemmeside ser jeg, at I bryster jer af at have "eget service værksted" og at I "kender produkterne ind og ud". Derfor undrer det mig kraftigt, at virkeligheden for jeres iCarsoft-kunder ser helt anderledes ud:
1. Ekspertise eller uvidenhed? Når I kender produkterne "ind og ud", må I vide, at iCarsofts hovedkontor i Washington DC er en fiktiv facade (virtuel adresse), og alt styres fra Shenzhen, Kina. Hvordan hænger det sammen med jeres profil om troværdighed og gennemsigtighed?
2. Serviceværksted – for hvem? I skriver, at I reparerer elektroniske enheder. Alligevel nægter I at reparere f.eks. skærme på iCarsoft-maskiner til flere tusinde kroner og tvinger i stedet kunden til at købe nyt. Er jeres "serviceværksted" kun til pynt på hjemmesiden, når det kommer til iCarsoft?
3. Ansvar for kildekoden: Som "eksperter" må I have gennemgået den software, I beder kunderne installere. Kan I garantere – med jeres gode navn og rygte – at kildekoden fra Kina ikke udgør en sikkerhedsrisiko for kundernes computere og biler?
I har et valg: Vær de eksperter I påstår at være, og tag ansvar for de produkter I importerer – eller indrøm over for kunderne, at I blot er mellemmænd for en kinesisk bagmand med en falsk adresse i USA.

"Opdatering: Tak for jeres svar. Jeg bemærker dog, at I helt undgår at svare på de kritiske spørgsmål om kinesisk kildekode og den fiktive facade i USA. I sammenligner jeres egne produkter med 'billige fladskærme fra supermarkedet' og erkender dermed, at I sælger udstyr i en kvalitet, I ikke selv mener kan betale sig at reparere. Det bekræfter desværre min advarsel til andre mekanikere: Det her handler om hurtig profit, ikke professionelt værktøj eller Right-to-Repair."

5 de janeiro de 2026
logótipo da nic-tec.aps

Resposta da nic-tec.aps

Tak for din anmeldelse Vi gør meget ud af at forklare på vores hjemmeside, at de billigste Icarsoft‑modeller ligger i den lave ende af kvalitetsskalaen. Derfor anbefaler vi også direkte i produktbeskrivelsen, at man overvejer alternativer, hvis man forventer noget, der holder længere end en gennemsnitlig fladskærm fra supermarkedet. Vi har dem kun på hylden, fordi nogle kunder specifikt efterspørger den billigste løsning – og så forsøger vi at skrue forventningerne realistisk ned.Du kontaktede os angående reparation, og her er vores anbefaling ret simpel: Når en reparation koster omkring 2.500 kr., og en helt ny enhed koster ca. 2.250 kr. med fuld garanti, så giver det ikke meget mening at reparere. Det er samme logik, som gør, at radio‑/tv‑branchen stort set er stoppet med at reparere billige fladskærme. Det er ikke fordi vi ikke vil hjælpe – det er bare fordi vi ikke vil have, at du bruger flere penge end nødvendigt.Vi rådgiver altid ærligt, også når svaret ikke er det, man håbede på. Det ændrer dog ikke på, at vores anbefalinger bygger på erfaring og et ønske om, at kunderne får mest muligt for pengene.
www.nic-tec.com

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais