Ben enorm goed geholpen ook echt hele fijne ervaring met het mailen ze reageren vrij snel en zijn heel vriendelijk zoiezo bij nostic doen ze het heel fijn regelen en gaan ook meteen aan de slag vo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Al ruim 2 jaar bestel ik bij deze man. Bij de rip and ship gedeelte wordt alles netjes ingepakt en bestelling bij bestelling gehouden. Daarnaast bestel ik nu al bijna een jaar sealed en sealed pre-ord... Ver mais
De producten worden altijd in orde geleverd. Keurig verpakt en geen enkele schade. Wij hebben al heel vaak besteld dus hebben daarin genoeg positieve ervaring opgedaan. De eigenaar is ook altijd onwij... Ver mais
Ik ben al enkele malen op een zeer positieve manier in contact gekomen met deze verkoper. Staat u altijd snel te woord en geeft u ook deftige uitleg. Ronald is ook heel transparant en duidelijk... Ver mais
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Super service!
Altijd hele goede service bij Nostic! Nooit geen problemen ervaren tot nu toe,
Doet wat he verwacht en meer
Ze leveren gewoon elke keer en het is…
Ze leveren gewoon elke keer en het is gewoon super betrouwbaar. Bestel hier graag!
Goed bedrijf
Prima tcg bedrijf. Snelle respons op vragen,leuke communitie, goede prijzen voor actuele sets en pre orders. Gewoon de leverings voorwaarden lezen, dan kom je ook niet voor verrassingen te staan.
Zeer tevreden altijd nette…
Zeer tevreden altijd nette communicatie, daarnaast aardig wat uitgeleverd door ze en altijd langer termijn Pre-orders netjes uitgeleverd zodra beschikbaar. Aanrader!
Top!
Top! alles komt altijd netjes op tijd binnen en de eigenaar houd je goed op de hoogte van leveringen van pre-orders etc. Meerdere malen besteld bij Nostic-cards en nooit problemen ondervonden
Netjes en op tijd
Altijd op tijd en netjes hun spullen geleverd. Top webshop
Aanrader
Top communicatie en topteam. Alles duidelijk op de website en eerlijke prijzen. Curbi heeft absoluut geen idee waar hij over praat, is zelf een oplichter als hij om een prijsrevisie vraagt.
Zeer goede ervaringen!
Zeer goede ervaringen!
Top!
Erg betrouwbaar
Altijd legit
Altijd legit, trouwe community via de app en vriendelijk
Top ervaring gehad boosterbox besteld…
Top ervaring gehad boosterbox besteld en binnen 2 dagen bezorgd! En nog een leuke hit er bij ook
Goed en betaalbaar.
Producten worden netjes geleverd tegen een betaalbare prijs. Alles wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd.
Een absolute afrader.
Zeer teleurstellende en onprofessionele service bij Nostic Cards. Nadat ik netjes vroeg of de prijs van een pre-order aangepast kon worden naar de inmiddels lagere actuele verkoopprijs, werd dit geweigerd. Hierna gaf hij aan dat ik na een annulering ook niet opnieuw mocht bestellen. Toen ik vervolgens aangaf dat ik mijn ervaring zou delen middels een review, bestempelde eigenaar Ronald Smink dit onterecht als een "dreigement".
Als reactie hierop werd ons account per direct uitgesloten van toekomstige bestellingen. En daar bleef het niet bij: toen ik vroeg om alleen de desbetreffende bestelling te annuleren, heeft hij eigenhandig ook mijn andere losse bestelling mee-geannuleerd, terwijl ik daar helemaal nooit om had gevraagd.
Klanten op deze manier behandelen en ongevraagd extra bestellingen intrekken is beneden alle peil. Een absolute afrader.