Vi havde virkelig set frem til et afslappende ophold, men oplevelsen var desværre langt fra tilfredsstillende (især i spa/wellness området!) Selve spa omklædningen var virkelig un... Ver mais
A empresa respondeu
Skønt ophold. Er netop kommet hjem fra et lille 4-dags sommerophold på Hotel Nyborg Strand. Rigtig fine værelser, det ene af ældre dato men med skøn altan mod havet, utroligt sødt og imødekommende... Ver mais
A empresa respondeu
Sengene trænger til udskiftning alt for bløde, hovedpuderne hårde! Morgenmaden både lørdag og søndag var med manglende opfyldning samt koldt røræg! Mest øv var wellness, som i tidsrum KUN for voksne... Ver mais
A empresa respondeu
Beskidt værelse - ringe efter shampoo flasker på badeværelset, støv på overflader. Kedelig morgenmad med slatten og smagsløs morgenmad. Hotellet trænger så meget til en opgradering og en indretningsa... Ver mais
Hotel & Konferencecenter
Østerøvej 2, 5800, Nyborg, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Selve spa omklædningen var virkelig under al kritik - det er et konference/hotel men der var 3 bruser og ikke nok skabe (ens egendele blev lagt på gulvet) folk stod oveni hinanden, når man skulle tørre sig eller have tøj af/-på..
Selvom det er tiltænkt til voksne var der stadig mulighed for, at børn også var velkommen. Der var fyldt med meget unge børn (måske 9-14 år) Det ødelagde hurtigt den ellers rolige stemning, som man sammenligner med et spa.
Siddepladser var der ikke meget af og ingen optænding i den ellers flotte pejs. Vi gik ud efter 30 minutter, grundet støj og manglende sidde/liggeplads, hvor man kunne holde en pause.
Det er under ombygning, det kan man acceptere - men det virker for stort til at kunne indeholde et spaområde, det var mere passende at det kun var til konferencer.
Man kunne godt blive informeret om på siden at man kan få nye gratis håndklæder efter spa.
Børn løb ude på gangene om aften (kl. 21 og grinte, snakkede meget højt)
Udsigten er flot fra morgenmadsområdet, morgenmaden er meget standard.
Værelserne er fine (standard), det var det eneste sted, på hotellet man kunne nyde en hvis ro.
Alt i alt var det en skuffende oplevelse, som bestemt ikke levede op til prisen. Vi kommer ikke igen og kan desværre ikke anbefale stedet til andre, der søger ægte afslapning og kvalitet.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Vi fik et dejligt værelse som ønsket på 2 sal med badekar og dejlig stort værelse!
Rengøring var ok men dsv ikke på badeværelset, men pyt vi havde vådservietter med.
Fin morgenmad ikke det vilde men helt ok og spa var simpelt og fint nu når der følger med i prisen.
Alt i alt dejligt ophold.
🫶

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Jeg havde sparet sammen for at give min forlovede et dejligt ophold fra Fredag til Lørdag. Jeg giver 1 stjerne for at vi fik værelse med badekar som ønsket. kl. 18 gik vi ned i Bistroen for at spise, men alt optaget da den anden restaurant var lukket - kunne først få bord kl. 21, men var sultne. Fik at vide vi kunne få roomservice - hvilket ikke fremgik med brochure på vær . Man kunne kun få burger af okse eller burger af kylling samt salat!! Bestilte 2 burgere til 486 kr ! ! Det var den dårligste burger vi nogensinde havde smagt! !Der var en alm majonaise i burger og til fritter og den var bestemt ikke frisk! Vi spiste dog op da vi var sultne! , men da der var gået ca 3 timer blev jeg rigtig dårlig. Jeg skulle kaste op, var svimmel, ondt i maven og halsbrand. Hele aftenen og natten var ødelagt og i løbet af natten blev min forlovede dårlig. Der er ingen tvivl om, at det var majonaisen der var dårlig og jeg ville klage til receptionen da han skulle betale, men som han sagde kunne vi ikke bevise noget. Jeg er så KED AF at en oplevelse vi havde glædet os til længe slet ikke levede op til vores forventning :( Morgenmad var fin - en stjerne mere, men øv en trist overnatning!!!

Hej med jer.
Jeg har lige været til en super hyggelig medarbejder dag hos jer. Arne Nilsson kom forbi og holdt foredrag, flotte lokaler, nydelige omgivelser og fin frokost. Alt i alt en rigtig god dag på et flot hotel.
Men det var dog den tørreste hanekam Vi fik til aftensmad, det var bare mega ærgerligt. Jeg tror at Vasa Knækbrød godt kunne tænke sig og få lidt fif fra køkkenet, så de kan få deres knækbrød ordentligt tørre og rigtigt “knasende” i fremtiden 😉

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Vi var til koncert med Alberte Winding hos jer 14. oktober. Det var annonceret at dørene ville blive åbnet 19.30, men ved ankomst 19.35 var der allerede fyldt godt op. Derudover var halvdelen af salen afspærret (til spisende gæster der ankom senere fandt vi ud af), og der var stillet lange borde op vinkelret på scenen, så vi kom til at sidde langt nede og vi kunne knapt se de optrædende. Hvorfor har I ikke sat stole op i rækker? Så kunne de spisende drikke op INDEN koncerten og undvære bordet! Vi kommer IKKE til flere arrangementer hos jer.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Dejlig 2 dages ophold med motiverede medarbejdere - du følte dig virkelig velkommen - tak for det!
Og interessant koncept med elever til at tilberede maden og servicere i Restaurant Stranden.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Vi boede på Nyborg Strand i 3 dage og havde glædet os til at bruge spa-afdelingen – den var dog lukket 2 ud af 3 dage, hvilket vi ikke var blevet informeret om på forhånd. Det var en stor skuffelse.
Da vi en aften ville i baren og bruge faciliteter som billard og dart (som ellers hører med), fik vi at vide, at de var booket af andre gæster. Det kan selvfølgelig ske, men måden vi blev mødt på af den ældre tjener, der stod for området, var ubehagelig. Han var meget kort for hovedet og direkte uforskammet – bestemt ikke det serviceniveau, man forventer på et sted som dette.
Værelserne var rene, men af ældre dato og tydeligt slidte, hvilket trækker helhedsindtrykket yderligere ned. Morgenmaden var udmærket, men ikke nok til at redde oplevelsen.
Alt i alt en skuffende oplevelse, især på grund af dårlig service og manglende information. Vi kommer ikke igen og kan desværre ikke anbefale stedet.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Var på konference og blev mødt af sure tjenere. Havde booket 5 værelser samlet men endte med at få 4 forskellige steder. Havde en med som gik med krykker og havde derfor bestilt værelse tæt på information. Endte i modsatte ende af hotellet. 0 stjerner ville være mere korrekt

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Hotellet trænger så meget til en opgradering og en indretningsarkitekt. Spa er vandet koldt og det er ikke lækkert. Får langt mere for pengene og en bedre oplevelse hos Marienlyst, Comwell Kellers park, som Nyborg strand skulle tage på inspirationstur til.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Mest øv var wellness, som i tidsrum KUN for voksne … slet ikke blev overholdt, da curling generationerne absolut skulle slæbe deres unger med! Dette bør hotellet holde øje med så VOKSNE kan nyde deres ophold. Det er jo det man har betalt for.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Vi havde et fantastisk ophold. God mad i Bistroen. Dejlig varieret morgenbuffet inkl. glutenfri produkter. Personalet var meget opmærksomme, lige fra vi ankom og til vi rejste igen.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Personalet var venlige og imødekommende, vores værelse lignede noget fra den gamle østblok, med masser af beton, og en udsigt over en byggeplads, maden var god. Spa oplevelsen ikke eksisterende, spa'et var fyldt med skrigende børn i alle aldre, også så små at de tisser vandet, der var heller ikke nogen form for behandlinge at få, kommer aldrig tilbage

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Jammerligt ophold. Minder mere om en lejrskole med sengetid kl. 22 end et hotelophold.
Indeklimaet er mildest talt ulækkert, medmindre man er stor fan af den liflige duft af et loft fra 1940’erne.
Nyborg Strand reklamerer stolt med “værelser med dobbeltsenge”. Det er dog en sandhed med modifikation. De ejer kun enkeltmandsenge, som gæsterne selv kan skubbe sammen og lege, at er en dobbeltseng – lidt ligesom børn leger, at to stole og et tæppe er en hule.
Ved ankomsten var hotellets restaurant optaget af PostNord Cykelløbet. Det betød, at vi andre gæster blev sendt på tvungen udflugt til byens øvrige kulinariske muligheder.
Slutteligt håbede vi, at spaområdet kunne løfte oplevelsen. Her blev vi dog også mødt af uhygiejniske forhold: sand og grus på gulvet, faciliteter der ikke virkede, og nikotinposer, der lå og flød nede i bassinet.
Tak for at tage venligt imod os – trods alt. Det bliver ikke et på gensyn.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Martin du er den perfekte tjener elev. Hvis vi havde sådan en som dig i kbh ville vi være meget glade.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Min voksne datter og jeg har netop været på 2 dages sightseeing på smukke Fyn med ophold på Hotel Nyborg Strand. Og vi er glade.
2××stjerner for spaområdet, som er smukt med megen plads til relax. Dog mangler lidt forskellige bade og omklædningsområdet er snævert. Heldigvis var vi kun 8 i bassinet, så det gik fint.
3××× stjerner for værelset (med havudsigt) af ældre dato, men ro, god størrelse, fin funktion og fantastisk udsigt.
4×××× stjerner for beliggenhed lige ned til Storebælt, udsigt til broen, mulighed for morgendukkert og skønne gåture.
4×××× for maden både i Bistroen og morgenbuffet.
Og 5 ××××× for det yderst venlige og engagerende personale vi mødte i alle sammenhænge.
Under vores ophold var der ingen larm og større arrangementer, men par, familier, børn, ro og harmoni. Heldigvis.
Og skønne smukke Fyn og omegn har så meget at byde på.
Vi kommer gerne igen

Skønt ophold.
Er netop kommet hjem fra et lille 4-dags sommerophold på Hotel Nyborg Strand.
Rigtig fine værelser, det ene af ældre dato men med skøn altan mod havet, utroligt sødt og imødekommende personale of fantastisk sommerbuffet alle aftenerne. Mindre buffet, men med alt hvad man kan ønske sig og af lækre råvarer.
Dejligt spa område, sjovt med badminton og bordtennis muligheder.
Kan absolut anbefales.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Vi har lige været der i Weekenden og værelset var ældre men ok . Men tydeligt at hotellet er meget stort og nok mest bruges til konferencer . Morgen buffet var rimeligt ., dog kan jeg ikke forstå at man servere kaffe fra kæmpe beholder og smager derefter . ( mange andre steder kan man vælge fra automat mellem flere typer ) .. og der hvor de serverede morgenmad ligende en kantine .. ( ingen hygge af nogen art ) .. så håber i jeres ombygning tænker på det .

Hyggeligt arrangement
Venlig og hjælpsom betjening
Passende anretninger
Gode vine og lækker dessert vin

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Fin morgenbuffet med udvalg til enhver smag. Lækker øllebrød med fløde og vildt gode juicer og oste.
Fantastisk udsigt fra værelset og med god plads til 3 personer.
Besøget i Bistroen var suberb. Bliver man sulten for sjov, så kan jeg anbefale vaniljeis. Besøget i Spaen gik over al forventning. Alt blev prøvet. Koldtvandsbassinet og sauna var et hit.
Vi var 8 personer og alle er enige om, at det var et par dejlige dage og vi er klar til at gøre det til en årlig tradition, at mødes på Hotel Nyborg Strand.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
skøn udsigt samt venlig personale.
MEN spaen levende ikke helt op til vores forventninger,
Jeg ville nok nærmere kalde det mini spa område. omklædningsrummet var for lille vi kunne ikke komme til for hinanden der var kun få steder hvor vi kunne hænge / ligge tøjet, mens vi badede, skabene var optaget så vi kunne ikke komme af med vores tøj så vi måtte tage det med ind, samt der var kold vand i bruserne så vi blev nok ikke helt vasket så meget som vi burde.
Elevator virkede ikke hele weekenden.
Der var meget fugtigt på værelset da udsugning ikke var for god, og for koldt til at have vinduet åbent.
Opholdet var med aftensmad, Maden var en lille buffet og dagen efter om lørdagen var noget af maden magen til det som vi fik om fredagen så det var meget skuffende at der en lørdag aften ikke var lidt ekstra lækker mad. Selv om der var varmelamper var maden kun lidt lunt. Forret og dessert smagte dejligt.
Alt dette er blevet sagt da vi rejste der fra.
Ikke et sted som vi kan anbefale, og kommer helt sikkert ikke igen.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.