Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I Nyt Syn i Herning kan man kun få en god oplevelse. Butikkens værdier som indretning, kundebetjening og faglig kvalitet er mærkbare hos mig som kunde. Jeg har været kunde i butikken i en del år -... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Da jeg gerne vil blive klogere på jeres reklamer som bliver sendt hyppigt på TV kanalerne, hvor I oplyser at vores syn har ændret sig gennem de sidste 500 millioner år. Det nulevende mennesket Homo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

At få tjekket synet føles sjældent som noget særligt, men hos Nyt Syn i Aarhus C er det en helt anden historie. Andreas Udsen gør ikke bare sit arbejde – han går langt ud over det nødvendige. Hver e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sikken en behagelig oplevelse at besøge Nyt Syn i Frederiksgade, Aarhus. Lys og flot butik med et stort udvalg af briller og solbriller. Jeg købte 3 par briller med fuld tilfredshed hele vejen. De... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista de óculos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Dit syn er vores ansvar. Hos Nyt Syn er fagligheden i højsædet, og vi brænder for at gøre det bedste for dig og dit syn. Hos Nyt Syn kan du altid få hjælp, hvis du har behov for briller eller kontaktlinser.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

En ven af huset

I Nyt Syn i Herning kan man kun få en god oplevelse.
Jeg har været kunde i butikken i en del år - og der har aldrig været noget at sætte fingeren på.
Jeg er en yderst tilfreds kunde - og det kommer sikkert ikke til at ændre sig!!!! 🙏👓🦋

15 de abril de 2026

Hej Peter,
Tusind tak for din anmeldelse af vores dygtige kollegaer i Nyt Syn Herning, og velkommen i butikken igen : -)

Classificada 5 em 5 estrelas

Nyt Syn - Silkeborg... uden fortilfælde ! Bedste Optiker!

Jeg gik ind i Nyt Syn Silkeborg med én klar forventning:

At få bekræftet, at linser… det var bare ikke noget for mig.

Jeg havde prøvet for 15 år siden, og dengang var det nogenlunde samme oplevelse som at forsøge at stikke en kontaktlinse ind i øjet på en kat. Så jeg tænkte: “Lad os lige få sat en endelig streg under – det er ikke mig.”
… og så gik det fuldstændig anderledes.

Fra første sekund blev jeg mødt af et personale, der både var imødekommende, rolige og (heldigvis) udstyret med en næsten overnaturlig tålmodighed.
For lad mig være ærlig – jeg er ikke ligefrem et naturtalent😂

Men ikke ét sekund følte jeg mig som helt idiot.

Tværtimod. De tog sig tid. Rigtig tid. God tid. Forklarede, guidede, ventede, grinede lidt med mig (og ikke af mig – selvom det ville have været helt på sin plads 🤣).

Og så prøvede ”vi” igen. Og igen. Og… ja, igen.

Og bum.... de sad der hvor de skulle... Midt i øjnene.

Linserne.

Uden drama, kun lidt panik, og svag banden fra mig… ikke et øje var tørt, men de sad der sgu.

Og så stopper min begejstring faktisk ikke lige der.

For det her var overraskende nok ikke bare ”Det var det – hav et godt liv, vi ses”. Dét har jeg prøvet andre steder i andre sammenhænge.

Der var en reel læringsproces for fummelfingrede. Jeg var afsted to gange for at få instruktion, hjælp og moralsk opbakning... og igen med samme tålmodighed, samme ro og samme høje niveau af faglighed.

Derudover brugte de helt tydeligt både tid, penge og kræfter på at finde den helt rigtige kombination af linse-styrker, så resultatet blev så godt som muligt.

Jeg har helt bogstaveligt talt haft 3-4 kombinationer med hjem til afprøvning. Det var ikke en hurtig standardløsning – det var grundigt arbejde, hvor de ikke gav sig, før det sad lige i skabet.

Det, der virkelig står tilbage, er ikke bare, at jeg endte med linser – men måden det skete på.

Hele vejen igennem var der en følelse af, at Nyt Syn oprigtigt gerne ville have, at det lykkedes for mig. Ikke for at sælge noget – men fordi de tager deres fag og deres kunder seriøst.

Og det gjaldt ALLE jeg mødte. Det var ikke bare én god medarbejder – det var et gennemført niveau af service hele vejen rundt.

Jeg kørte efter anbefaling fra Herning til Nyt Syn Silkeborg for at få bekræftet, at jeg ikke kunne bruge linser og gik derfra med linser… og en ret stor respekt for, hvor meget forskel kompetence, tålmodighed og godt humør faktisk gør.

Jeg giver ALLE stjerner, kæmpe tak og den største anbefaling til alle der mener de ikke kan bruge linser, briller eller bare skal have tjekket øjnenene...

27 de fevereiro de 2026

Hej Kenneth,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Nyt Syn Silkeborg.
Hos Nyt Syn plejer vi at sige, at vi er Danmarks langsomste optikere, fordi vi tager os den nødvendige tid til kunderne, og at vi ikke giver op, når kunderne siger, at de ikke kan bruge kontaktlinser.
Dejligt at høre at du netop fik god tid og kompetent hjælp til dine kontaktlinser.
Rigtig god dag til dig : -)

Så kompetente fagfolk.

Jeg troede, at jeg skulle have stærkere briller. Men problemet var, at jeg skal dryppe for tørre øjne meget mere end jeg var klar over. Tusind tak og den utrolig omhyggelige undersøgelse. I er bare så dygtige.

27 de fevereiro de 2026

Hej Ellen,
Tusind tak for din anmeldelse af Nyt Syn Ballerup.
Dejligt at høre, at vores grundige synsundersøgelse fik løst det virkelige problem for dig.
Tørre øjne kan være meget ubehageligt, men der er heldigvis hjælp at hente.
Rigtig god dag til dig : -)

Classificada 1 em 5 estrelas

God service i starten, men misvisende information om pris

Jeg købte briller hos NytSyn Torvegade Randers i november og havde i starten en rigtig god oplevelse. Servicen var professionel, og jeg følte mig godt vejledt gennem hele forløbet.

I forbindelse med købet blev det flere gange forklaret, at hvis man købte briller og betalte fuld pris for glassene og halv pris for stellet, kunne man få solbriller, hvor man kun betalte for stellet, og glassene var gratis.

Den samlede økonomi blev gennemgået flere gange, og jeg var derfor helt afklaret med, hvad det ville komme til at koste.

Da jeg hentede mine solbriller, blev prisen dog 4.100 kr. i stedet for de cirka 2.600 kr., jeg havde regnet med. De forklarer at for at få rabatten skal man betale en ekstra regning på det resterende beløb på det første par briller.

Jeg har efterfølgende fundet min faktura frem og kan se, at jeg betalte 1.500 kr. for stellet på mine almindelige briller. Rent teknisk passer deres beregning derfor. Problemet er bare, at det aldrig på noget tidspunkt blev gjort tydeligt, at rabatten på solbrillerne var afhængig af, at man betalte fuld pris for begge stel.

Det er den manglende tydelighed, der frustrerer mig. Når man får gennemgået priser flere gange og får en klar forventning om det samlede beløb, så forventer man ikke, at der ligger en vigtig betingelse, som ikke bliver nævnt.

Jeg betalte regningen, men oplevelsen føles misvisende og ærgerlig. Det ødelægger tilliden og den ellers gode start på kundeforholdet.

23 de fevereiro de 2026

Hej Jonas,
Vi er meget kede af, at din gode oplevelse omkring service og vejledning er blevet påvirket af vores kommunikation omkring priser, som ikke har været tydelig nok. Det tager vi selvfølgelig til efterretning - vi ønsker ikke, der skal være nogen tvivl om vores koncepter. Din anmeldelse og feedback har givet os mulighed for at kommunikere tydeligere fremover, så tak fordi du tog dig tid til at skrive.
God dag til dig.

Nyt Syn Risskov

Nyt Syn
8240 Risskov
Veri center
Jeg havde en mega fantastisk oplevelse hos Nyt Syn! Risskov Veri center Synstesten var grundig og informativ, og personalet var SÅ venligt og SÅ hjælpsomt. De hjalp mig med at finde det perfekte par briller, der passer til mit ansigt og budget.
Fagligt dygtig og gav mig de bedste briller til kørsel i mørke , når de andre bilister blænder .

Priserne er rimelige, og kvaliteten er topklasse. Jeg er så glad for mit nye parbriller og vil helt sikkert anbefale Nyt Syn Risskov Veri center til alle mine venner og familie.
De sælger ikke bare briller men oplevelser

23 de janeiro de 2026

Hej Anders,
Tusind tak for din anmeldelse af vores dygtige kollegaer hos Nyt Syn i Veri Centret i Risskov.
Dejligt at høre, at du er glad for dine ZEISS DriveSafe briller, som kan mindske ubehag ved blænding fra modkørende.
Vi glæder os til at se dig i butikken igen.

Varm anbefaling af Nyt Syn, Frederiksgade, Aarhus

Sikken en behagelig oplevelse at besøge Nyt Syn i Frederiksgade, Aarhus.
Lys og flot butik med et stort udvalg af briller og solbriller.
Jeg købte 3 par briller med fuld tilfredshed hele vejen. Det gælder både optikere og stylist/butiksassistent. Jeg kan varmt anbefale Nyt Syn i Frederiksgade, Aarhus.

15 de janeiro de 2026

Hej Hanne,
Tusind tak for din anmeldelse af Nyt Syn i Frederiksgade i Aarhus.
Dejligt at høre at du er glad for dine nye briller og har haft en god oplevelse hos vores dygtige kollegaer.

Classificada 1 em 5 estrelas

ZEISS DriveSafe i Nytsyn.

Svar til Bodil. Synstesten var ikke nødvendig var det vi kom frem til. Uanset hvad du prøver at bortforklare med så virker de ikke. Andre har samme oplevelse blandt jeres andre kunder.

Jeg købte ZEISS DriveSafe i november 2020 i deres butik i Egedal centeret. Da jeg sjældent kører om natten så var der gået mere end 14 dage da jeg brugte dem første gang. Der var nok mere gået 6-12 måneder. De virkede overhovedet ikke og det var bare et stel med glas uden styrke. 4.498,- lige ud af vinduet. Jeg har haft dem liggende i bilen og venner, bekendte og familie har prøvet dem med samme resultat som jeg selv. INGEN virkning overhovedet. Jeg har ikke skrevet en anmeldelse før da jeg ikke gad at bruge mere tid på at jeg var blevet snydt, men de reklamere konstant for dem og jeg vil anbefale at man hurtigst muligt tester dem med en køretur om nastten. Får du samme briller som jeg fik så få dem byttet eller få dine penge retur med det samme.

25 de janeiro de 2025

Hej Christian,

Overflade-coatningen i ZEISS DriveSafe brilleglas blokerer en stor del af det blå lys, som kan være generende, når man møder en modkørende.
Ydermere indeholder glasset et filter, der dæmper blænding generelt.
En vigtig faktor er også dit styrkebehov i mørke, som vi måler i vores Iprofiler fra ZEISS.
Pupillen ændrer størrelse i mørke og det ændrer på styrkebehovet.
Derfor anbefaler vi altid synstest med Iprofiler for at få størst mulig effekt.
Det koster ikke ekstra, men tager selvfølgelig 30-45 minutter.
Endelig kan der være stor forskel på hvilke tolerancer den enkelte har og hvordan effekten opleves.

Som det fremgår af din journal, blev du anbefalet en synstest, men det fravalgte du, så vi havde ikke mulighed for at tilpasse glassene til dit nattesyn.
Brillen blev købt i november 2020 og reklamationstiden er overskredet med mere end 3 år.
Da vi ikke før nu har hørt fra dig siden købet, er vi gået ud fra, at du har været tilfreds med brillerne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kompetent og tillidsvækkende forretning.

Havde overvejet at købe nye briller hos Nyt Syn Egå, men blev efter meget grundig undersøgelse og 2 efterfølgende kontroller frarådet brillekøb, og i stedet tilrådet meget billigere løsning, der også har afhjulpet mit problem.

15 de janeiro de 2026

Hej Sven,
Mange tak for din anmeldelse.
Du er altid velkommen til at få tjekket dit syn igen, når du har behov.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dygtigt og sødt personale i en flot butik

Jeg har handlet briller og solbriller i nyt syn i frederiksgade i århus.
En utrolig flot og lys forretning med smarte briller og et meget sødt og dygtigt personale .
Efter synsprøven var de rigtig gode til at vejlede mig i mit brillevalg.

Jeg kan varmt anbefale Mortens butik Nyt Syn Frederiksgade Aarhus

20 de janeiro de 2026

Hej Ann,
Tusind tak for din fine anmeldelse af Nyt Syn i Frederiksgade i Aarhus.
Vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye briller.

Bodil Just

Classificada 2 em 5 estrelas

Nytsyn Horsens

Horsens
Jeg mig presset til ar købe så snart jeg kom i butikken og endte med at gå derfra og fortryde.der var det for sent.
Jeg blev ikke lyttet til eller opfordret til at tænke over mit køb . Der blev spillet på frygten for ikke at være god ved sine øjne og sagt at mine nuværende stel var for gammelt og slidt og ikke kunne mere
Indehaveren sagde direkte at det synes hun ikke jeg skulle.
Jeg tænkte at hun med sin farligheden vidste bedst,men det jeg oplevede var saynsninger fremfor faglighed
Det undrer mig at I ikke sætter en ære i tilfredse kunder.
Nu har jeg så købt briller andetsteds som jeg er virkelig glad for.

12 de janeiro de 2026

Hej Malou,
Tak for din anmeldelse, som vi selvfølgelig tager til efterretning.
Vi beklager, hvis du har oplevet dig presset - det er på ingen måde vores intention. Men vi føler os dog forpligtede til at være ærlige i vores rådgivning og også informere om, hvor vigtigt det er, at man har briller, der passer til ens synsbehov.
Du er meget velkommen til at komme ned i butikken, hvis du ønsker en yderligere snak med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg handler altid i Nytsyn Skejby…

Jeg handler altid i Nytsyn Skejby Centret, det er den bedst tænkelige vejledning og service - jeg kan kun anbefale butikken til alle. Jeg er ALTID tilfreds med resultatet, og Martin og co. er fantastiske til at finde det rigtige til mig.

16 de janeiro de 2026

Hej Lisbeth,
Tusind tak for din anmeldelse af vores dygtige kollegaer i Nyt Syn Skejby.
Vi bestræber os altid meget på at finde de helt rigtige briller til hver enkelt kunde, så det er dejligt at høre, at du har oplevet præcist det.

Meget dårlig oplevelse hos Nyt syn Roskilde

Jeg har været kunde hos Nyt syn Roskilde i en del år og har haft stor tillid til dem.
Denne gang skulle jeg have nye glas i mine briller og ville have en synstest for at se om det var tid og det var det så jeg bestilte ny glas.
Da jeg modtager regningen var det nogle ting på regningen som jeg ikke var blevet gjort opmærksom på ville blive udført men som var givet som en kampagne rabat, det var ikke noget de kunne gøre noget ved for det var Nyt Syn sagde de skulle.
Det klager jeg over da det var ikke den forventning jeg have til butikken men det kunne man ikke forstå, da jeg så siger at jeg ikke var helt tilfræs med de glas der var sat i fik jeg at vide at det kunne de ikke tage ansvar for så jeg blev bedt om at forlade butikken, som jeg gjorde.
Dette var en meget skuffende oplevelse og uden for den forventning jeg havde til den butik.
Godt råd er at sikker sig en meget klar aftale om hvad der bliver gjort og hvad det koster på skrift, eller finde en anden butik.
Ud fra svaret på min oplevelse i jeres butik bekræfter at det ikke bliver taget alvorligt og man lægger lidt på historien for at retfærdiggøre sin hanling med at påstå jeg udviste truende adfærd, som jeg aldrig kunde finde på for det ville være meget upassende opførsel.
Jeg oplyste inden jeg blev bedt om at gå at der var noget med mine nye glas jeg ikke var tilfreds med men det ønskede man ikke at hjælpe med.
At tage det alvorligt ville være at holde sig til det som er sket.

10 de janeiro de 2026

Hej Claus,
Vi er kede af at høre, at dit seneste besøg hos os ikke levede op til dine forventninger – det tager vi altid alvorligt.

Hos Nyt Syn Roskilde gør vi en stor indsats for løbende at informere vores kunder om, hvilke undersøgelser der foretages både før og under synstesten, samt hvad formålet med dem er. De undersøgelser, der fremgår af kvitteringen, har en reel værdi, men i dit tilfælde blev de givet som en kampagnerabat, så der ikke blev opkrævet betaling for dem.
I henhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger er vi forpligtet til at specificere alle udførte undersøgelser på bonen, så kunden har fuldt indblik i, hvad der er foretaget.

Under besøget blev der ikke givet udtryk for, at glassene ikke kunne bruges, men der blev rejst en utilfredshed omkring vores intentioner, hvilket vi naturligvis beklager, hvis det har givet en dårlig oplevelse.

Vi vil samtidig understrege, at vi aldrig kan acceptere en truende adfærd over for vores personale. Vores medarbejdere – herunder både optiker og optikerassistent – har ret til et trygt arbejdsmiljø, og derfor blev du bedt om at forlade butikken.

Vi beklager, at situationen endte, som den gjorde, og vi tager feedback med os i vores fortsatte arbejde med at sikre tydelig kommunikation og god kundeservice.

Nyt Syn Roskilde

Nytsyn på Strøget

Nytsyn på Strøget.

Personalet var uforstående og på ingen måde imødekommende.

Lang historie kort. Jeg kom ind for at købe briller som en julegave. Dette var hverken normalt eller en god ide, fik jeg at vide, men jeg måtte gerne kigge rundt. Jeg spurgte, om det var muligt at låne en kuglepen, for at skrive navnet på nogle briller ned. I stedet fik jeg deres varenummer, som ikke kan bruges ude for butikken. Varenummeret ville jeg heller ikke kunne bruge til at søge på brillerne på deres hjemmeside, da de påstod de ikke havde en. Jeg tog billeder af navnet på brillerne i stedet, hvor de blev ved med at gå forbi, som om jeg var i gang med at stjæle. Jeg gik ud af butikken med en kæmpe følelse af ubehag grundet situationen.

Jeg kom senere tilbage for at forklare situationen fra min side af, så personalet ville kunne forstå det fra en kundes synspunkt.
Selvom det var en stille dialog, kom der ikke noget produktivt ud af det. Jeg blev igen mødt med uforståenhed, og blev talt til, som om jeg var dum.
Jeg havde ikke forstået at ihr med jeg ikke måtte få varenummeret, måtte jeg heller ikke tage et billede af brillernes navn, da de mente, jeg ville "udnytte deres ekspertise”, ved at søge på internettet efter de briller jeg selv havde fundet.

Jeg arbejder selv i en butik, og kender godt til at kunder ikke forstår noget, man selv synes er ligetil, men derfor har man ikke ret til at tale til dem, som om de er 3 år gamle.

28 de novembro de 2025

Resposta da Nytsyn

Det har på ingen måde været vores hensigt, at du skulle føle dig overvåget i butikken, men vi oplever desværre tyverier i butikken på Købmagergade. Vi oplever også, at kunder kommer ind for at få rådgivning, hvorefter brillerne købes på nettet andetsteds. Derfor ønsker vi ikke, at der tages billeder af vores brillestel.

Nyt Syn Optikkens Hus

Nyt Syn Frederiksgade Århus

Nyt Syn Frederiksgade Århus
Jeg var i går inde for at afhente mine nye briller.
Første gang da jeg kommer ind til synsprøve, kommer jeg ind i en butik, hvor man virkelig kan se, at den nye ejer er i gang med at modernisere og lysne op. Blev tilbudt en lækker kop kaffe, af en smilende ekspedient, inden synsprøven. Inden selve synsprøven får jeg tjekket mine hornhinder, hvilken service jeg ikke er blevet tilbudt andet sted før.
Da vi er færdige bliver jeg hjulpet med at finde briller. Ekspedienten spørger ind til hvad jeg går efter, og spore sig hurtigt ind på hvad jeg er for en type, og finder hurtigt det par jeg vælger.

da jeg kommer ind og skal hente mine briller, er det den nye ejer jeg bliver mødt af. Super smilende og virkelig venlig mand, og virkelig god til at tilrette brillerne, det skal siges jeg ikke er den nemmeste at rette briller på..

Jeg vil fortsætte med at tage turen til Århus for at købe briller hos Frederiksgade! Magen til professionalisme skal man lede længe efter.

9 de dezembro de 2025

Hej Lisa,
Tusind tak for den flotte anmeldelse af vores dygtige kollegaer hos Nyt Syn Frederiksgade Århus.
Vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye briller.

Classificada 1 em 5 estrelas

NytSyn Frederiksgade med noget uheldigt stilskifte...

Op til ejerskiftet af butikken i Frederiksgade, Aarhus C (juli 2025), havde jeg været super tilfreds kunde i over 31 år. Jeg har aldrig haft en finger at sætte på noget, og altid oplevet mig utroligt godt hjulpet og der har altid været et virkelig højt serviceniveau, samt fleksibilitet og en behagelig og personlig tilgang til kunderne. Et særsyn - og grunden til man som kunde "hænger ved".

Desværre ændrede det sig meget ved skiftet.
Jeg anede intet om skiftet før jeg en dag for nogle måneder tilbage blev ringet op af ejeren, viste det sig at være (jeg troede først det var noget telefonsvindel, for det var en super mærkelig oplevelse). Han ville fortælle at han havde overtaget butikken som ejer og at han ville have mit linseabonnement kørt over på Mobilepay i stedet for PBS (IKKE mit ønske, men det var så ikke til diskussion). Det handlede meget om hans behov for at få mine penge.
Jeg endte med at følge hans instrukser og bad om en bekræftelsesmail, hvilket jeg også fik.

Jeg kunne dog hurtigt mærke, at jeg manglede noget i den nye konstellation, og jeg besluttede at afvikle mit abonnement helt og finde en anden optiker.
Den måde hele den proces blev kørt på var under al kritik. Jeg stod med linser til en halv måned, hvor jeg skulle betale for hele måneden. Sådan nogle ting. Jeg kan måske godt se pointen for dem i at de ikke skal hæfte for aftaler jeg lavede med tidligere ejer/team, men den måde kommunikationen er foregået på har været dumstædig og bare træls.
Jeg afsluttede abonnnementet på Mobilepay for nylig, fordi jeg tænker at så er det da lukket (så jeg ikke glemmer det), når sidste betaling er trukket.
Det viser sig så at den sidste betaling ikke kan gå igennem pga lukket aftale fra min side, så jeg modtager SMS fra en medearbejder om at jeg skal overføre beløbet pr Mobilepay (dog kan butikken ikke søges frem i Mobilepay) eller møde fysisk op i butikken.
Jeg kunne sådan set bare være ligeglad, for jeg får jo heller ikke det jeg betaler for... men jeg gør det sidste og bliver mødt af en anden medarbejder, der med en træls attitude ønsker at fortsætte diskussionen i stedet for bare at lade mig afslutte min aftale (som selvsamme medarbejder allerede en gang før har trukket i langdrag ift afslutning). Der var en anden kunde i butikken, det var ret akavet. Jeg siger til hende, at jeg ikke gider diskutere det, og bare gerne vil have det afsluttet. Jeg kan ikke se hvad det skal føre til, når de kun har halvdelen af billedet ift hvordan tingene har været før. Og lytte ønsker de tydeligvis ikke - de skal bare have deres penge.
Jeg får så også lige lov at blive "rappet ad" flere gange, før jeg endelig får min kvittering med lovning på at aftalen nu er afsluttet. Jeg er aldrig blevet talt sådan til i en butik før.

Det er vildt så hurtigt man kan køre noget så godt i sænk.
Jeg har længe tænkt på at skrive en anmeldelse for at dele mine oplevelser om forløbet, men holdt igen. Men efter i dag og den måde jeg blev talt til på kan de ærligt talt rende mig.

Jeg vil seriøst opfordre alle til at gøre deres linse- og brillehandler andre steder.

---

Svar til jeres respons:
Først og fremmest må I gerne rette mit navn til. Der er ingen grund til at udstille folk med navn, ligesom jeg ikke udstiller jeres medarbejdere med navn. Tak. For tvivl om min identitet kan I anmode om flere oplysninger, men I skal ikke bare afsløre kunders navne.
(Edit: Det skete så ikke, så jeg måtte omkring Trustpilot Support for at få det fjernet!)

Derudover så er det en noget anden historie, jeg fik i telefonen. Det var ikke, at PBS-aftalerne blev "automatisk lukket", det var at det ikke kunne betale sig for ejeren. Allerede der oplevede jeg at service ikke fik prioritet, og det kan I mene om hvad I vil - dette er min oplevelse med butikken og ejerskiftet, og den har jeg lov at have.

Hvis jeres medarbejder i går ville have haft besøget til at glide let, kunne vedkommende have undladt IGEN at forsøge at starte diskussionen op. Jeg kom bare for at afvikle - efter opfordring fra hendes kollega, men den ene hånd ved tilsyneladende ikke hvad den anden gør. Så jeg måtte forklare hvad jeg skulle mere end en gang, og det var så her det åbenbart igen skulle diskuteres, bl.a. med sætningen: "Jeg forstår altså ikke hvad du er sur over" (tvært). Jeg ønskede bare at afslutte det her og IKKE diskutere mere med jer, men der er tydeligvis et problem i butikken nu med at skulle debattere selv ting, der ikke på nogen måde er ytret som debatoplæg.
Der er mange detaljer i jeres optegnelser her, men både jeg og I ved jo også godt, at det ikke er hele billedet, I får skrevet her.

Jeg håber virkelig ikke jeg skal have mere med jer at gøre nu.

19/1 '26
Og I bliver ved...
Og forstår til trods stadig ikke hvad problemet er.
Måske var "dialogen vanskelig" fx fordi I ikke engang sendte mig en skrivelse om at mine abonnementsrammer skulle ændres (PBS til Mobilepay).

4 de dezembro de 2025

Hej NSL,

Tak for din kommentar. Vi har rettet dit navn, som du ønskede.

Vi forstår, at du har oplevet forløbet anderledes end os, og det respekterer vi. Vores svar beskriver de faktiske rammer, vi overtog ved ejerskiftet, og de procedurer vi følger. Det gælder både betaling, opgørelse og afslutning af abonnementer.

Vi er kede af, at du har oplevet afslutningen som utilfredsstillende. Vores medarbejdere fulgte den gældende praksis og har gjort deres bedste for at hjælpe dig, også selvom dialogen allerede var vanskelig tidligt i forløbet.

Dit abonnement er nu afsluttet, og der er ikke mere, du skal forholde dig til.

Vi ønsker dig alt det bedste videre frem.

Nyt Syn, Aarhus

Outstanding and Professional Service

I have lost my favorite optician to an area that is not convenient for me and found NytSyn close to my work place in Ballerup. The situation with my eyes is not standard and I had delayed going for new glasses. Troels did such a thorough eye examination – I was really impressed! My glasses were ready faster than expected and the service I received was outstanding. I can only highly recommend NytSyn in Ballerup!

2 de outubro de 2025

Hi Diane
Thanks a lot for your very positive feedback and recommendation of Nyt Syn Ballerup.

Best regards

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg blev mødt af stor professionalisme…

Jeg blev mødt af stor professionalisme og en varm modtagelse fra første besøg hos Nyt Syn Hillerød. Syns undersøgelsen var meget grundig, og jeg oplevede et team med høj faglighed, passion og stolthed for deres arbejde. Bestilling og levering af briller foregik professionelt, og de fulgte endda op efter et par uger for at sikre, at alt fungerede. Eventuelle justeringer blev håndteret uden problemer. Det er sjældent at møde så engagerede mennesker, som oprigtigt ønsker det bedste for kunden. Man føler sig set, hørt og taget hånd om hele vejen. Jeg giver mine varmeste anbefalinger – her er man i trygge hænder.

11 de setembro de 2025

Hej Lene
Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores dygtige kollegaer i Nyt Syn Hillerød.
Det betyder meget for os at få denne feedback, så tak fordi du tog dig tid til det.
Vi glæder os til at se dig i butikken igen.

the Nytsyn ballerup

the Nytsyn ballerup , the staff is very friendly and have made 2 specs 3 yrs ago . but recently did eye test and they suggested a power change ,ended up buying new power lens also ordered new specs with new power only to find out later it was wrong power and ended up spending so much money for no reason.

4 de agosto de 2025

Hi Madhura,
Thank you for your feedback – we're sorry to hear that you're not satisfied with your glasses.

We performed an eye examination for you on March 7th, 2025, and based on your needs, we recommended Zeiss Digital Lenses to support your vision, especially when working at the computer. However, you chose not to buy glasses from us.

You also tried contact lenses during your visit, and at your follow-up appointment on March 15th, you mentioned that the lenses worked well and that you would return when ready to proceed. We haven’t heard from you since.

We're always happy to help our customers, but since neither the glasses nor the lenses were bought from us, it's difficult for us to provide further support in this case. If there's anything else we can do, you're more than welcome to contact us in the shop.

Best regards
Nyt Syn Danmark

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais