A empresa respondeu
Fick ett fin valppaket till 7 valpar. Jag önskar dock att det skulle vara 2 kg mat istället för 1 kg. 1 kg räcker inte så långt och när det är tid att beställa mat har man kanske inte riktigt land... Ver mais
A empresa respondeu
Superbra foder! Meeeeen, måste säga att det är usel hantering av deras e-handel. Beställde vanligt valpfoder för exakt en vecka sedan. När det gått 5 dagar och fortfarande inte skickat ringde j... Ver mais
Vi har de sidste 3 år valgt, at fodre vores Labrador og Golden Retriever med Oliver’s Pet Food. Kvalitet betyder alt, når det kommer til vores hundes sundhed og trivsel. Vi bruger den kornfrie varian... Ver mais
Escrito pela empresa

Escrito pela empresa

Herstedøstervej 9, 2600, Glostrup, Dinamarca
Jeg skiftede over på Olivers chicken grain free for 1 års tid siden nu, fordi min hund pludselig fik diarré af den gamle foder. Dyrlægerne mente det var allergi, men det kunne jeg ikke få til at hænge sammen i mit hovedet - når min hund kun var 1.5 år. Tog chancen og efter 3 dage på Olivers var maven og afførring normal igen. Jeg bestiller mad ca. hver anden måned og HVER gang har jeg oplevet at maden er leveret 2-3 dage efter. Virkelig rart :-) I fortjener 5 stjerner - Jeg har netop lige modtaget 10kg foder i dag fredag kl. 14 og bestilte onsdag kl. 21:30. Tak fordi man kan regne med jer :-)

Resposta da OLIVERS Petfood
Hvorfor er der et ulovligt “miljø-tillæg” på regningen?
❝ ⚖️ Juridisk præcisering
🚫🧾 Miljøafgifter på hundefoder må ikke specificeres særskilt på fakturaer eller kvitteringer til private forbrugere.
🏭📦 Miljøafgifter (fx emballageafgift og energiafgift) påhviler producenter og importører og udgør en del af varens kostpris.
➡️ For private forbrugere skal disse afgifter være indregnet i den samlede salgspris og må ikke fremgå som selvstændige afgiftslinjer.
💰 Moms er den eneste afgift, der lovligt kan — og skal — fremgå særskilt på fakturaer til private.
⚠️ Eventuel specificering eller opkrævning af “miljøafgift” over for private forbrugere er derfor misvisende og uden hjemmel i afgiftslovgivningen.
❞
Som altid en fantastisk god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Urimelig lang telefonventetid. Jeg var nr 1 i køen i 30 minutter. Selvom de har servicen at man kan taste "1" og bliver ringet op - denne funktion virker ikke.

Resposta da OLIVERS Petfood
Lover hvalpe pakker men sender ikke. Tid i regnskab gør at de pludselig hæver medlemsskab for 3 mdr.
Uprofessionelt

Resposta da OLIVERS Petfood
Jeg ville bestille min sædvanlige ordre på en masse training godbidder, men Olivers er ikke længere den butik jeg kender, hvilket giver god mening eftersom de har fået nye ejere,noget jeg ikke var opmærksom på.
Olivers har i samme omgang været i hænderne på nogle rigtig smarte webdesignere, der har gjort deres hjemmeside fuldstændig ubrugelig.
Det er umuligt at se om en vare er udsolgt, det er svært at finde det man vil have, siden er langsom, og uoverskuelig med en masse fine placeholder billeder af kæledyr.
Men det værste, og det der har fået bægeret til at flyde over er at man har indført en "miljøafgift" til hver eneste enhed, hvad det så end betyder?
Jeg troede kun det var myndigheder der kunne opkræve afgifter?
Og man belemrer sig ikke med at forklare hvad denne afgift dækker over, og ingen andre kæledyrsbutikker opkræver denne "afgift"..
Alt i alt så finder jeg en ny butik fremover da jeg nægter at handle steder der opfinder tvivlsomme afgifter..
Hvorfor hæver man ikke bare prisen per enhed hvis man vil tjene flere penge, i stedet for at lyde som et autoværksted med pålagte statsafgifter?
Farvel og tak for denne gang.
*svar til Olivers*
I Danmark har vi en samlet pris for en vare, og hvorfor kalder i det en afgift uden forklaring nogen steder?
Måske fordi man gerne vil have det til at lyde som om det er en afgift man er blevet pålagt af staten?
I kunne bare kalde det emballage tillæg,gebyr eller andet,og forklare hvad det dækker over på jeres "om os" side.
Uanset er det et skråplan med frit opfundne afgifter,gebyrer,tillæg,eller hvad i nu vil kalde det, og det er en ide i har nappet direkte fra bud branchen, som har så mange ekstra gebyrer at det er umuligt at se, hvad noget koster førend man er nået til betalingen.
Uanset jeres forklaring, ser jeg tiltaget som "smart i en fart", og nej, jeg kommet ikke tilbage som kunde før denne afgift er væk,men det sker jo ikke,vel?

Resposta da OLIVERS Petfood
I vendte aldrig tilbage med en ny aftale. For vip kunder ☹️
Efter mere end 20 år som kunde og forhandler er man bare kørt ud på et sidespor 😳

Resposta da OLIVERS Petfood
Fick ett fin valppaket till 7 valpar.
Jag önskar dock att det skulle vara 2 kg mat istället för 1 kg.
1 kg räcker inte så långt och när det är tid att beställa mat har man kanske inte riktigt landat i sitt hundägare och blir för sen med beställningen.
Då går man till närmsta butik istället.

Resposta da OLIVERS Petfood
Sendt til forkert adresse - betalte primo nov. 25 og varen blev leveret ultimo nov. 25. Det er ikke første gang i roder rundt i det

Resposta da OLIVERS Petfood
Opsætning af ny hjemmeside gjorde det umuligt at se abonnement mv.
Den nye hjemmeside er bestemt ikke logisk opbygget og er svær at finde rundt i og ændre abonnement

Resposta da OLIVERS Petfood
Altid god service og hurtig levering og god kvalitet

Servicen hos Olivers er bare 🌟 ekstraordinær 🌟
Jeg ringede i dag for 2 gang og måtte lave om i mit leveringsinterval, da jeg havde regnet forkert og samtidig stod akut og manglede en pose hundefoder til vores hvalp, da jeg godt kunne se vi ville løbe tør inden næste levering. Anette fiksede endnu engang at få ændret leveringsintervallet og smuttede en tur på lageret for, at se om der var en pose foder jeg kunne få allerede i dag. Det var der heldigvis og Anette tilbød endda at tage den med hjem, så jeg kunne hente den hertil aften i stedet for at køre til Glostrup (jeg bor i Nordsjælland). Det er jo helt fantastisk og fuldstændig vanvittig god service. Jeg er så glad og vores lille Rollo herhjemme går ikke sulten i seng de næste par dage - TAK 💫 Vi lægger med glæde vores penge hos jer og oplever udover den fantastisk service også en hund der elsker sin mad og har et fantastisk energiniveau.
Super kundeservice, kort leveringstid og Messi meget glad for foder med kylling.
Rigtig fin service og hurtig levering. Hundende elsker jeres guffer. Har for første gang skulle prøve jeres shampoo og balsam, dette er jeg lidt skuffet over så de er pakket væk igen. Shampoen skummer slet ikke, og hunden er stadig beskidt bagefter og balsam er så “cremet” at den næsten ikke er til at skylle ud igen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.