Gilpa - Hundefoder & Kattemad Opiniões 980

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kendt til firmaet GILPA og deres foder siden 1990 ,både som privat kunde og som forhandler. Jeg har stort set aldrig brugt andre produkter fordi gilpas foder har alt hvad vores kære dyr behøv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg giver 5 stjerner, fordi kundeservicen altid er helt i top! Erik og resten af teamet har hver gang været utroligt hjælpsomme og taget sig tid til at besvare alle mine spørgsmål – altid med ve... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação

Sobre Gilpa - Hundefoder & Kattemad

Escrito pela empresa

Gilpa.dk importerer og forhandler hundefoder og kattemad fra First Buddy, Sportsman's Pride, Fromm Family, Gilbertson & Page samt Heritage.
Gilpa.dk er en e-mærket netbutik som sikre at kunden altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.
Gilpa er specialister inden for hunde- og kattemad – og det har vi været siden slutningen af 90erne. Vi importerer og forhandler hunde- og kattemad af høj kvalitet til en fornuftig pris - fra flere af markedets erfarne producenter. Vi har et bredt og nøje udvalgt sortiment til alle typer af hunde og katte – og til alle typer af ejere.
Vi sælger både til private og engros – og tager vores forretning og det at kunne tilbyde vores kunder det bedste til netop deres hund meget seriøst. Af samme grund har vi – for at gøre vores sortiment komplet – udviklet vores eget allergivenlige, kornfrie kvalitetshundefoder, First Buddy, baseret på and og kanin.
Vi har mange års erfaring med foder.
Vi har selv hunde og har haft det altid.
Vi ved, at dyr er forskellige og har forskellige behov. Det er vores kunders garanti for, at vi ved, hvad vi taler om, og at vi rigtigt gerne deler ud af vores viden.
Vi rådgiver meget gerne om det rigtige foder til netop din hund, og du er altid velkomne til at ringe, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, om dit kæledyr får det rigtige foder

Vi har hos Gilpa.dk har handlet med hundefoder og kattemad siden slutningen af 90'erne og ejes og drives i dag af Lena og Erik Aalund, som bor på en landejendom nær Varde hvor de er omgivet af deres hunde. Hundene bruges aktivt til markprøver og jagt.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Fantastisk service

Abonnementsordning med foder fungerer upåklageligt.
Erik er altid hurtig til at hjælpe og guide i forhold til foder og hvad du eller måtte være i tvivl om. Meget hurtig levering.

10 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin abonnementetsordning. Altid til tiden.

Super fin abonnementet

2 de abril de 2026

Resposta da Gilpa - Hundefoder & Kattemad

Hejsa. Tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du er en af de mange, der nyder godt af vores abonnementsordning. Det er jeg meget taknemmelig for.

Vores hund elsker maden

Vores hund elsker maden, og pelsen er flot og skinnende. Hurtig levering, alt i alt en super oplevelse.

12 de março de 2026

Hejsa

Jeg er glad for at se og høre, at du har en god oplevelse, når du handler hos os, og også at hun elsker dens mad og trives godt med foderet.

God vejledning og gode produkter

God vejledning og gode produkter

13 de março de 2026

Hej Erik.

Det glæder mig, at du føler dig godt vejledt, og at vores produkter er godkendt af såvel dig som din firbenede ven.

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds, med foderet til min hund.
Hun skulle tabe sig og har tabt ca.700 gr, så det er rigtig flot.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Gilpa.

1 de março de 2026

Hej Marianne.

Det glæder mig meget, at vi har kunnet finde det rigtige foder til din hund - og som den trives med.

Det betyder meget, at du kan anbefale os til andre hundeejere i en lignende situation.

Danmarks bedste kundeservice.

Jeg har stort set aldrig brugt andre produkter fordi gilpas foder har alt hvad vores kære dyr behøver og GILPA yder efter min mening den absolut bedste service for deres kunder . Jeg kan kun give min bedste anbefaling 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

5 de março de 2026

Hejsa.

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder mig, at du har været med siden 1990, både som privat og som forhandler.

Det betyder meget for mig, at vores kunder og deres dyr oplever den absolut bedste service med de bedste produkter.

Tusind tak for dine anbefalinger.

Classificada 5 em 5 estrelas

Problemfrit og enkelt abonnement - god kundeservice

Vi har været kunde i mange år og oplever hurtig og serviceminded respons, hvis der har været spørgsmål eller andet. Hurtig og problemfri bestilling/levering. Abonnementsordning fungerer super fint og giver gode bonuspoint, der nemt kan omsættes til varer. Nemt at udskyde levering fra gang til gang. Varmeste anbefalinger herfra.

3 de março de 2026

Hej Gitte.

Tak for din fine anmeldelse.

Det glæder mig, at vores service er godkendt, og at du ligeledes er en af de, som nyder godt af vores abonnementsordning med fast levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt fint hurtigt og nemt kan anbefales…

Helt fint hurtigt og nemt kan anbefales herfra 👍

27 de fevereiro de 2026

Hej Merete.

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for mig, at vores kunder har en positiv oplevelse, når de handler hos os, herunder, at det er nemt at bestille varer i vores webshop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering godt produkt selv til…

Hurtig levering godt produkt selv til kræsne hunde

1 de dezembro de 2025

Resposta da Gilpa - Hundefoder & Kattemad

Hej Pia. Tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for, at vi har fundet et foder, som din hund vil spise, og at I selvfølgelig hurtigt kan levere.

Jeg har abonnement hos Gilpa

Jeg har abonnement hos Gilpa, super hundefoder, god service og Erik er altid klar med et godt råd. Abonnement service er super nemt, man modtager en sms en uge før de sender, så man kan nå at udsætte levering eller tilføje. Jeg er super tilfreds 😀

21 de fevereiro de 2026

Kære Mads.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at vores abonnementsordning fungerer efter hensigten og vi lever op til god kundeservice.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og gode råd,og…

Rigtig god service og gode råd,og hurtig levering 😊

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Gilpa - Hundefoder & Kattemad

Kære Jane, tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for, at vi kan leve op til god service og hurtig levering. Det er to ting, vi selv sætter rigtig stor pris på.

Superhurtig ordrebehandling

Jeg køber Probiotic Live hundemad plus det løse til min hund hos Gilpa. Hver gang er jeg overrasket over, hvor hurtigt de får behandlet og afsendt min ordre. Meget professionelt og trygt. Jeg kunne ønske mig at man kunne frasortere udgåede varer på hjemmesiden, når man browser.

18 de fevereiro de 2026

Hejsa.

Tak for din anmeldelse og tilbagemelding på vores webshop.

Jeg er rigtig glad for, at du føler dig tryg, når du handler hos os.

I forhold til frasortering af udgåede varer, er det straks noget, jeg får kigget på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og godt produkt til en…

Hurtig levering og godt produkt til en god pris - og i øvrigt gode tilbud 👌

20 de dezembro de 2025

Hej Claudia

Det glæder mig, at du lægger din handel af foder hos os.

Fin service og vejledning

5 de fevereiro de 2026

Kære Gerda,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for mig, at vores kunder føler, at de får den rigtige service og vejledning, når de handler foder hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service og meget hurtig afsendelse.

Første gang bestilte jeg to bøtter prøve foder, og da de ankom var den ene bøtte desværre splintret. Skrev til kundeservice, egentlig bare for at gøre opmærksom på det, så de måske kunne pakke anderledes fremover, men jeg fik hurtigt svar og fik tilsendt en ny bøtte foder uden ekstra omkostninger.

I morges bestilte jeg så en pose foder, som er blevet sendt afsted mindre end to timer efter bestilling 😃

Og så elsker min hund det mad vi fik prøvet, så det er bare en ekstra bonus ☺️

30 de janeiro de 2026

Resposta da Gilpa - Hundefoder & Kattemad

Hej Mia, tak for din fine anmeldelse.

Det glæder mig, at du har en positiv oplevelse, når du handler hos os. Og selvfølgelig også, ikke mindst, at hunden elsker sin mad.

Fungerer perfekt

28 de janeiro de 2026

Det er Mogens.

Dejligt at høre, at det hele fungerer, som det skal - og tak for din handel hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

God abonnementsaftale med foder.

Jeg har købt First-Buddy hundefoder de sidste fem år. Vil gerne anbefale abonnementsordningen så man får fodret leveret i bestemte uger. Rigtig god service og perfekt levering med deres fragtaftaler.

27 de janeiro de 2026

Hej Leif.

Tak for din fine anmeldelse, og tak for din loyale handel med hundefoder i de seneste mange år.

Det er dejligt, at du føler, at abonnementsordningen fungerer, som den skal. Det er et rigtigt populært tilvalg, når folk handler foder hos os.

Mvh Erik Aalund /Gilpa - Hundefoder & Kattemad

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais