Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

1781598642157685 Ik ben er helemaal klaar mee, de wanhoop nabij. Hoe kan ik ooit mijn pakket krijgen? Deze onprofessionele bezorgservice werkt niet met tijdvakken. En zegt tussen 9 en 21, geeft nooit... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

If I could give 0 stars I would give that to peddler, package has been in the local depot for days and yet no updates are given regarding the delivery. It’s been 2 days waiting from 9am till 9Pm. When... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Peddler bezorgt het pakketje niet, markeert het wel als bezorgd. Je vraagt je af wat ze er dan mee doen… Was een pakket ter waarde van 70 Euro. Het platform moet nog reageren. Maar de fout... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Useless POS delivered somewhere my package and now I need to look for it. Even tho I indicated on which floor we live, the eunuch just dropped the item somewhere and now it cannot be found. If p... Ver mais

1,3

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

210 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

1,3

Todas as opiniões

181 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn pakketje ging voor de helft uit…

Mijn pakketje ging voor de helft uit brievenbus, dat kan je toch niet doen. Het kon zomaar iemand meenemen. Of als je niet naaar boven wil of kan komen, bel maar tenminste aan, dan kom ik zelf naar de brievenbus.
Nooit gehoord van Peddler maar mijn ervaring is heel slecht.

15 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Doet niet wat ze beloven en laten pakketten onbeheerd achter.

Je krijgt een paar minuten van tevoren een bericht dat ze langskomen, soms is de mail nog niet binnen en staan ze al voor de deur.
Pakketten worden voor de deur of op je brievenbus gelegd als je niet thuis bent, want even naar de buren lopen is teveel moeite of zo, terwijl ze zelf aangeven als je niet thuis bent dat het bij de buren wordt afgeleverd!
Peddler is dus gewoon een PostNL op een bakfiets. Ik heb meerdere slechte ervaringen met Peddler, maar nu was het de druppel met een pakket tegen de deur vandaar een review.

15 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

1★ klopt idd niet, maar lager kan niet !!

1★ klopt idd, maar lager kan niet !!

Verwachtte vandaag n pakketje...
Zag in app, dat het geleverd zou zijn..
Brievenbus checken... niets..
FF kijken in de papiercontainer.. niets
Bleek t op de grond op platgetrapte kartonnen dozen te liggen, ècht bij TOEVAL opgevallen...

De betreffende "paardenorgaan" heeft NIET aangebeld!! Heb de héle dag in de woonkamer gezeten !!

Lekkere service........ NOT !!!

11 de junho de 2026

Zeer Slecht

Liefst geef helemaal geen ster zo slecht. Pakket in de centrale hal neer gegooid door de bezorger. Ongeïnteresseerd personeel om zo met andermans spullen om te gaan

11 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Nog niet eens één ster waard.

Nog niet eens één ster waard.
Steeds deze week vanaf maandag zeggen . We komen vandaag tussen 9 en 21 uur.
Vervolgens twee keer dezelfde mail ontvangen we konden het niet afleveren.
Of konden het adres niet vinden.
Weer een mail we komen dat was inmiddels de 3e dag en inderdaad er kwam iemand. Ik zei was je 3 dagen de weg kwijt. Hij begreep het weer niet want sprak Engels.
Vervolgens daarna weer een mail dat er vandaag weer een pakketje afgeleverd wordt. En ja hoor daarna weer een mail niemand thuis en buren ook niet bereikbaar. Nou ik zal zeggen ik was thuis en mijn buren ook.
Wat een k.t bedrijf is dit.
Zal er maar eens wat aan gaan doen!!!!!!

10 de junho de 2026

Laksheid koerier

Geen idee hoe en waar de koeriers opgeleid worden, maar volgens de app was mijn pakketje achtergelaten in de brievenbus, in de centrale hal op een bank.

Het lag niet in de brievenbus, maar ook niet op de bank in de centrale hal. Wij waren niet thuis. Dus sowieso niet handig en slim het pakket in de centrale hal achter te laten.

Ik heb Eur 30,00 betaald voor mijn bestelling. Zeer benieuwd wie mijn geld terug gaat storten.

6 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Voor de zoveelste keer een slechte…

Voor de zoveelste keer een slechte bezorging van Peddler pakje half in de brievenbus aanbellen en weer weg. Er wordt dus niet gekeken of er wel iemand thuis is. dit is de vierde keer dat dit mij overkomt . klanten service van Peddler zegt dat ze er wat aan doen echter ze doen alleen aan loze beloftes. Nog steeds geen verbetering na alle slechte recensies.

5 de junho de 2026

Koeriers laten pakketen verdwijnen

Pakket is "bezorgd" maar nooit ontvangen!

Ik verwachtte vandaag een pakket van Peddler Express. Tot mijn grote verbazing is dit pakket als "bezorgd" gemarkeerd terwijl ik vandaag de hele dag thuis was en er niemand heeft aangebeld. Het pakketje is nu nergens te bekennen, ook niet in mijn brievenbus, terwijl het daar waarschijnlijk in zou passen.

Het is ongelooflijk dat een pakket vanuit China zo'n lange reis doormaakt en dat vervolgens Peddler het laat "verdwijnen". Dit is echt de allerslechtste pakketdienst met de meest onbetrouwbare bezorgers.

4 de junho de 2026

Nederlands slechtste bezorgdienst

Ik neem nooit de moeite om een review achter te laten maar wat is deze dienst belachelijk slecht.
Zij hebben mijn pakket wekenlang in handen gehouden.
De eerste bezorgpoging was mijn adres invalide terwijl alle andere bezorgdiensten het wel kunnen vinden.
De tweede keer konden ze het wel vinden maar toen was ik niet thuis volgens hun terwijl ik de hele dag thuis was.
Toen heb ik contact opgenomen waarna peddler elke keer de schuld op mij af probeerde te schuiven. Ze gaven aan dat ik een alternatief adres zou kunnen invoeren, dit heb ik toen gedaan.
Toen was er een week lang stilte en daarna hadden ze besloten mijn pakket terug naar de verkoper in China te sturen.
Er is nooit een andere poging geweest terwijl zij ook nog in de mail hadden aangegeven dat er minimaal drie pogingen zouden zijn.
Maak hier geen gebruik van!

21 de abril de 2026

Pakket nooit ontvangen!

Pakket nooit ontvangen!
Bezorgd op adres volgens hun!!

Communicatie ronduit slecht!, je vraagt hun om uit te zoeken waar het pakket is, krijgt nooit respons!

1 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Peddler is the reason to stop buying…

Peddler is the reason to stop buying from AliExpress! They give all the reason you can imagine for not delivering…. Multiple lost packages in there warehouse. Or extra weeks waiting time. And the direct you to the seller which cant do anything about peddlers problems…

2 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Een schande voor bezorgdiensten, dan maak je het wel heel bont

3 afleverpogingen pakketje retour afzender: niet komen op de dag die ze zeggen dat ze komen. Wordt bezorgd tussen 9:00 en 21:00 maar eigenlijk altijd onder werktijden. Geen poging bij de buren. Ze vullen simpel weg in niet beschikbaar. Terwijl op 5 minuten na post nl wel bij een van de buren kon bezorgen. Natuurlijk kan dat 1x voorkomen. Maar niet 3x. dat is bs. Geen pakket punt. geen depot waar je het kan ophalen. Geen ander moment of andere voorwaarde die je kan inplannen. Helemaal waardeloos. Klantenservice chris stuurt generieke mails. Over policy en dat het hem spijt. Ik wil geen spijt ik wil een oplossing. Ik hoop oprecht dat ze snel heel veel beter worden. En als dat niet lukt ze heel snel verdwijnen als bezorgservice.

28 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Bezorger dumpt pakket tegen de voordeur en vertrekt

Bezorger belt aan, legt het pakket tegen mijn voordeur (ligt aan een stoep met veel langslopende mensen) en vertrekt. Ik was niet thuis. Beantwoordde nog de deurbel, niemand te zien. Bij thuiskomst: pakket weg!

Peddler geeft zelf aan: pakket is afgeleverd en er is voor getekend…
Nu afwachten of ze reageren op mijn e-mail.

28 de maio de 2026

Pakket niet geleverd

Tracking geeft aan dat het pakket bij de buren geleverd is, dit is echter niet waar. Geen van de buren heeft iets in ontvangst genomen. Mail gestuurd met trackingsnummer naar peddler express, tot dusver nog geen reactie ontvangen.

Graag contact

25 de maio de 2026

Wat een drama bedrijf

Wat een drama bedrijf. Een bestelling zou op een zekere dag en een zeker tijdstip worden bezorgd. Op de betreffende dag zag ik op de website van deze vervoerder dat het pakketje was bezorgd en dat er voor getekend was. Ik had echter niets ontvangen en ook niets ondertekend. Contact gezocht met de klantenservice (daar moet je ook hogere wiskunde voor gestudeerd hebben) en aangegeven dat ik geen pakket had ontvangen. Later kreeg ik bericht dat het op het verkeerde huisnummer was bezorgd en of ik zelf maar even daar naar toe wilde gaan om het ontvangst te nemen. De buren zeiden dat er wel een pakketje werd afgeleverd maar omdat de naam en de postcode niet correct waren, het direct weer aan de bezorger mee gegeven. Dus niet aangenomen en geen handtekening gezet.
Met dit verhaal weer terug naar de klantenservice van Peddler Express. Tot nu toe (zelfs na enkele reminder emails) geen enkele reactie meer.
Gelukkig is de verkoper zo goed geweest om de schade te vergoeden, maar ik hoop dat verzendingen van artikelen voortaan buiten dit bedrijf omgaan.

27 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

I feel anxious when my vendor chooses Peddler to deliver my product.

The delivery window is from 9 am to 9 pm! Seriously? And then it is always, not at home, next time throwing it to a random neighbor! They don't have a pickup point, nor do they provide a way to contact a person or store where I can collect.
Every time my vendor chooses peddler, I feel really anxious! I don't know why they still choose peddler to deliver the product. They are probably as cheap as their rating.

22 de maio de 2026

Waardeloos!

Waardeloos!!
Reeds 5 aankondigingen gehad “en route”, en dan “door onvoorziene omstandigheden…”
Geprobeerd te bereiken (chat en email) 0,0 response.

27 de maio de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.