Bank Pekao S.A. Opiniões 281

TrustScore: 2 em 5

2,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jestem bardzo mile zaskoczona obsługą i profesjonalizmem ze strony pracownika Banku w Wyszkowie przy ulicy ul. Sowińskiego 81a, Panią Agnieszką Wasilewską. Bardzo dziękuje za miłą obsługę przy uzysk... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Moja opinia dotyczy jakości (miernej) usług banku w ogóle. Spotkałem się z sytuacją, kiedy wypłacając pieniądze w innym bankomacie, w którym nie było gotówki - i tak kwota została pobrana. Mijają dwa... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jezu, konto maklerskie w tym banku to jakiś dramat! Za notowania w czasie rzeczywistym, żądają dodatkowej opłaty! Po prostu skansen! Nie ma tygodnia, żeby nie było problemu z kontem inwestycyjnym! A... Ver mais

2,1

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Nie mogłam się dziś doczekać…

Nie mogłam się dziś doczekać załatwienia sprawy w oddziale banku w Warszawie przy ul. Bolkowskiej. Chciałam otworzyć rachunek, po 20 minutach, gdy w końcu nadeszła moja kolej, pracownik wstał, kazał dalej czekać i wyszedł. Ja też wyszłam, bo już nie miałam czasu. Inni pracownicy urządzali sobie prywatne pogaduszki z klientami, nikomu się nie spieszyło. Panie pracowniczki wyglądały poza tym na bardzo zaniedbane, a przecież stać je chyba, żeby trochę ulepszyć wygląd.

14 de abril de 2026

Z wdzięczności dla Pani Elżbiety Pyć pracownik banku PKO SA

Jestem niezmiernie wdzięczna Pani Elżbiecie Pyć - pracownik obsługi klienta Banku przy ul. Piotrkowskiej 297 w Łodzi. Pani Elżbieta to niesamowity pracownik w 100%! Moją sprawę załatwiłam tego samego dnia, dzięki zaangażowaniu Tej Uroczej Pani. Bardzo dziękuję i pozdrawiam życząc Zdrowych i Wesołych Świąt :)

2 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Bank PKO ŻUBR TO NAJWIĘKSZY ZŁODZIEJ…

Bank PKO ŻUBR TO NAJWIĘKSZY ZŁODZIEJ OSTRZEGA PRZED ZŁODZIEJAMI A SAM OKRADA PRACOWNIK DORADCA DORADZA ŻEBY NIE ZAGLĄDAĆ NA SWOJE KONTO !!ALE PODKUSIŁO MNIE ZAGLĄDNĄĆ A Z MOJEGO KONTA ZNIKŁO 4 TYSIĄCE ZŁ !!!! TO JEST NAJWIĘKSZY ZŁODZIEJ NIE POTRZEBUJE WŁAMYWAĆ SIĘ A DORADCA OPIEKUN !! OSZUKUJE KLIENTA NA ZNACZNĄ SUMĘ !! DORADZA ŻEBYM NIE ZAGLĄDAŁ CZĘSTO NA STAN KONTA !!TO JEST BEZCZELNE CHAMSTWO BANKU PKO ŻUBR !!!OSTRZEGAM WSZYSTKICH KLIENTÓW O OPRURZNIANIE SWOICHKONT Z TEGO ZŁODZIEJSKIEGO BANKU !!!SZOK CO SIĘ ROBI W POLSCE Z POLAKAMI Z DRUGIEGO SORTU NA KARZDYM KROKU SĄ OKRADANI A MINISTROWIE CZARKI PANELE CO ZA DARMO DOSTALI ZWALAJĄ Z DACHÓW BO PO CO IM JAK PRAWNIE OKRADAJĄ POLAKÓW Z DRUGIEGO SORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BANK MI ZROBIŁ PREZENT NA MOJE URODZINY !SZCZYT CHAMSTWA ŻĄDZĄ ZŁODZIEJE !!

20 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Bardzo złe doświadczenia z rachunkiem dla klientów firmowych

Szkoda mi czasu na opisywanie całej historii, ale zamknięcie konta biznesowego (działalność jednoosobowa) trwało jakieś 3 miesiące. Miałam rachunki w PLN, EUR i USD i za zamknięcie każdego z nich musiałam zapłacić prowizję (łącznie ponad 200 zł), bo między czasie zmieniła się tabela opłat i prowizji. Jednoczesne zamknięcie wszystkich kont nie było możliwe, bo w różnym czasie naliczały się opłaty za poszczególne konta i nie wiadomo było kiedy nagle naliczy się płatność. Obsługa klienta owszem była pomocna, ale co z tego jeśli i tak musisz ponosić koszt dodatkowych transferów w różnych walutach.

4 de março de 2026

Ten bank to TRAGEDIA!

Ten bank to TRAGEDIA!

Wpłacałam we wpłatomacie gotówkę, która została mi zablokowana (awaria wpłatomatu/uslugi blik - nie wiadomo, nikt nic do tej pory nie powiedział). Od 3 tygodni jestem bez 8,5 tysiąca, bo nikt nie potrafi mi odpowiedzieć, co się stało i jakie są dalsze etapy reklamacji u innych operatorów. UWAGA! Awaria miała miejsce dwa dni pod rząd w dwóch rożnych bankomatach. NIEPOROZUMIENIE. Taka kasa nie rozpłynęła się w powietrzu,

Dla porównania - podobne doświadczenie w banku Millennium zakończyło się pozytywną odpowiedzią w 4 dni.

Totalnie nie polecam, same z nimi problemy (ciulowy doradca dla firm, niewłaściwie dobrany profil konta do mojej działalności -> przez co naliczali sobie po 800 zł za wpłaty utargu :D; teraz ta zabawa z wpłatą, którą można rozwiązać bardzo szybko...).

Jest pełno ofert na rynku, szkoda tracić czas na te konkretną.

15 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Na infolinii pracują ludzie całkowicie…

Na infolinii pracują ludzie całkowicie nie mający pojęcia o czym mówią. Chciałabym zadzwonić, dowiedzieć się i rozwiązać potrzebną mi kwestię, a nie rozmawiać z bałwanem, który nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie i kończyć rozmowę dalej nic nie wiedząc, ale za to z podniesionym ciśnieniem. Czat nie lepszy.

2 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Na pochwałę zasługuje Pan Radosław…

Na pochwałę zasługuje postawa Pan Radosława Gawrona z PeKaO SA w Bydgoszczy na Wojska Polskiego 20a. Przyszłam do banku po pożyczkę, Pan Radosław po krótkiej rozmowie że mną zorientował się, że padłam ofiarą oszustów. Spokojnie i rzeczowo mnie o tym poinformował i poinstruował jak mam dalej postępować. Dzięki profesjonalizmowi i ostrożności pana Radosława uniknęłam wielkiej straty finansowej, za co jestem mu bardzo wdzięczna. Dziękuję bankowi i panu Radosławowi Gawronowi za uratowanie moich pieniędzy. Teraz jestem pewna, że wybrałam właściwy bank.

24 de fevereiro de 2026

Pan Piotr

Pan Piotr, świetnie wytłumaczył sprawę po którą przyszedłem, oby więcej takich jak on

27 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dostają miesięcznie około 10.000zł na…

Dostają miesięcznie około 10.000zł na konto, a odmawiają pożyczki 1.000zł na jeden miesiąc,Sprawdzam tylko jaki to Bank i opinią jest negatywna. Nie polecam tego banku tylko biorą i się cieszą do chwili kiedy zechcesz coś od nich pożyczyć. Totalna żenada!!!!!.

19 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Odmówiono mi zamknięcia konta.

Odmówiono mi zamknięcia konta.

Byłem dzisiaj w Szczecinie w oddziale przy Wojska Polskiego 1 o godzinie 15:00. Bank jest otwarty do godziny 16:45 więc zjawiłem się na miejscu 1:45h przed zamknięciem banku.

Najpierw 30 minut czekałem na to aż ktoś mnie obsłuży. 3 osoby, jedno okienko otwarte. Następnie zgłosiłem chęć zamknięcia konta w banku - nie ma możliwości w Pekao zamknięcia konta w inny sposób niż przez wizytę w placówce. Pani powiedziała że ona nie ma uprawnień a jedyne dwie osoby które mają nie zrobią tego bo mają inne rzeczy do roboty. Zapytałem czy ona tak na poważnie bo przecież zostało 1:15h do zamknięcia banku. Nie pytałem nawet czy ona ogarnia że w 2026 roku w taki sposób nie traktuje się klientów.

To nie moja pierwsza taka przygoda z tym bankiem gdzie odprawiono mnie z kwietniem. Sprawę zgłoszę do Uokiku jako utrudnianie rezygnacji z usługi.

Oczywiście koszty pracy utraconej w czasie podróży do banku i wizyty w nim nikt nie zwróci, tak samo kosztów dojazdu.

Jeśli nie jesteś bezrobotnym lub emerytem to trzymaj się od tego dziadostwa z daleka.

19 de fevereiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Krytyczne opinie piszą Ci którym coś…

Krytyczne opinie piszą Ci którym coś nie przypasowało.Ciekawe czy swoje pieniądze rozdawali by na prawo i lewo.Pko Sa to dobry Bank dla zwykłych ludzi.Tyle jest opinii ile klientów. Obsługa miła jestem mile zaskoczony. Co powiedzieć? tak trzymać.W moim przypadku wszystko było robione żeby pomóc. Tak trzymać.trzeba odpowiednio zarządzać.Nie przeszkadzać!!

13 de fevereiro de 2026

najgorszy bank w Polsce

nie polecam tego banku same problemy i podejrzane praktyki zgadzam się ze statystyką że pekao to naprawdę najgorszy bank w Polsce zacofany w rozwoju minimum o 20 lat

12 de fevereiro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais