Tuincentrum Pelckmans Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij komen al jaar en dag bij Pelckmans. Zalig om daar rond te kuieren. Prijzen zijn ook heel interessant vergeleken met andere tuincentra. Je komt hier steevast met iets buiten. Kleine opmerking, koch... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service van Hanne van afdeling vijver en vissen. Na verloren gegane bestelling deed zei de moeite om te zoeken wat fout liep tot ze het gevonden had. Zeer goede communicatie naar mij toe TOP HANNE... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Best nooit bestellen bij Pelckmans. Meer dan maand geleden bij Pelckmans besteld, producten binnen 5 dagen aanwezig , weken later niets. Telkens helaas hebben we hier geen update over. Dan zou overgeg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijke winkel. Duidelijke afdelingen. Vriendelijk personeel. Kassaticket worden vanaf nu digitaal door Pelckmans bijgehouden. Top. Nu ook nog de gespaarde punten bons van 5 euro digitaal bijhouden... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de jardinagem

Vijver- en tuincentrum Pelckmans, lekker groot, lekker goedkoop! Meer dan 35000 m² kijk- en winkelplezier in de Belgische Kempen. Uw tuinspecialist met vestigingen in Lommel en Turnhout.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

144 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Thuya haag

In maart een haag besteld...omdat deze niet in voorraad was, even gewacht, geen probleem. Begin april stonden ze plots op straat, zonder aankondiging; dus verlof kunnen nemen om ze van de openbare weg te halen en in te planten. Er waren wel kwaliteitsproblemen met hun leverancier waar ze weinig aan konden doen, maar hebben uiteindelijk gezorgd voor een oplossing.

16 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ben helemaal niet tevreden over hun heb…

Ben helemaal niet tevreden over hun heb een serre gekocht na drie dagen zagen we al een scheur hij werd grote en grote en nu overal scheuren
Emails gestuurd 15 keren gebeld ieder keer hetzelfde antwoord wegens drukte kunnen we niet opnemen
Nooi en nooit mèer bij hun iets kopen
Klantendienst 0.0 waard
En dat was in turnhout is ook niet om de hoek dat we zeggen we rijden tot daar

Een ontevreden klant

10 de abril de 2025

Verkeerde planten geleverd

In het voorjaar planten online besteld. Nu ze gaan bloeien blijken het de verkeerde planten te zijn. Pelckmans verschuilt zich achter hun leverancier en neemt geen verantwoordelijkheid.

11 de junho de 2025

Veel keus

Veel keus. Alles makkelijk kunnen vinden. Mijn aankopen zagen er goed uit. Vriendelijk personeel.

31 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Geen service, maandelang wachten op je levering.

Op hun website staat dat het artikel voorradig is en dat het geleverd wordt binnen een werkweek. Ze hebben het artikel echter niet op voorraad en ze kunnen het dus ook niet leveren maar ze laten het wel zo uitschijnen. Hierdoor wordt je al een meteen een eerste keer bedrogen. Na aankoop krijg je niks geleverd en er is geen enkele mogelijkheid om deze firma telefonisch te contacteren om de status van je bestelling na te vragen. Als je vraagt of ze je zelf telefonisch contacteren dan doen ze dit niet. Ze kunnen zelf ook geen uitleg verzinnen voor de service die ze niet leveren en daarom mag je niet bellen. Als je een mail stuurt dan krijg je geen antwoord of laattijdig een standaard antwoord waar je niet mee verder kan. Ik bestel hier nooit nog iets. Ze behandelen hun klanten als grof vuil en tonen geen respect voor hun.

14 de março de 2025

Groot aanbod aan bloemen

Groot aanbod aan bloemen, planten, decoratie,dierenbenodigdheden, bloempotten, zaden,tuinmeubilair, tuinmaterialen, enz....
Dit alles aan gunstige prijzen, zeer behulpzaam personeel.

27 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Af te raden op online te bestellen en thuislevering

Gekozen voor thuislevering van planten. We dachten dat dit met eigen transporteur zou plaatsvinden. Op de website vind je hier geen duidelijke communicatie over. Pas na 14 dagen werd onze bestelling verzonden. Bleek met Bpost te zijn. Planten lagen platgedrukt op elkaar met plastiek toegepropt. Bij de meeste van de potjes was de aarde er uit gevallen. Plantjes afgebroken.
Ik wist ook niet wat welk plantjes was, welke kleur.
Ik vind het zeer jammer want was toch wel voor een behoorlijk bedrag.
Ik raad online bestellen en thuislevering dus niet aan bij Pelckmans.

28 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

.De slechtste webshop, waar ik ooit iets heb besteld

De door mij op de website van Pelckman's bestelde planten bleken niet voorradig. Ik moest mijn bankrekening doorgeven voor de terugbetaling, Helaas werd de website geblokkeerd door een scherm met de mededeling cookies accepteren. Of ik cookies accepteerde of weigerde, de mededeling bleef staan en blokkeerde ieder contact. Telefonische contact is ook onmogelijk. Er wordt geen nummer getoond. Gezien de woedende berichten van talloze andere kopers weet ik dat ik naar mijn geld kan fluiten.
Ik ga de politie inlichten om een eind te maken aan deze straffeloze oplichtingspraktijk. Ongelofelijk dat dit gewoon kan voortduren in een rechtstaat.

27 de maio de 2025

Niet bereikbaar voor klachten

Een opblaasglijbaan gekocht voor mijn zoontje. Was helaas lek. Verschillende mailtjes gestuurd, geen reactie op gekregen. Als je belt een antwoordapparaat. Zijn niet te bereiken en je krijgt geen enkele reactie.
Maar wel €100 betaald voor kapotte glijbaan.
Schandalig dit!!!

24 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wil een hondenmand retourneren

Ik wil een hondenmand retourneren, maar mijn order wordt niet herkend.

Ik heb gebeld, gemaild, maar het enige wat ik krijg is of een antwoordapparaat, maar verder geen enkele reactie.

Schandalige communicatie en de laatste keer dat ik daar nog iets koop, want ondanks dat ze op de website vriendelijk zeggen dat je uiteraard kunt retourneren, is de werkelijkheid heel anders,

Classificada 1 em 5 estrelas

Winkel ok, webshop niet ok.

Doordat bestelling achterwege bleef, werd deze geannuleerd en bevestigd door de klantendienst. Toch werd deze verstuurd maar ik kreeg hiervoor een retourticket. Tot daar alles oke. Maar ... retour werd 2 weken geleden door Bpost afgeleverd in originele verpakking in het filiaal Turnhout. Ik zou wel graag mijn geld terugkrijgen maar 0 reactie op mijn vraag wanneer dit zal gebeuren.

Classificada 1 em 5 estrelas

Heb verschillende Acer palmatum gekocht…

Heb verschillende Acer palmatum gekocht maar een plant was niet goed van de wortels het blad verdroogt aan de plant. Heb een email geschreven maar geen reactie , gebeld maar wordt niet opgenomen, waths app naar 2 dagen contact gehad maar helaas negatief! De wet geeft aan dat je garantie krijg op planten,maar pleckmans schrijfen ze dat het geen omruil of een vergoeding geeft!
Ik zal nooit meer iets kopen bij pleckmans!!!