Fik brug for udskiftning af en frostsprængt vandhane og en anden skulle flyttes til en ny placering. Kontaktede Pers VVS, hvor en venlig kontormedarbejder hurtigt guidede en frisk montør afsted... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Kæmpe anbefaling herfra! Vi havde store problemer med vores gasfyr, og VVS-manden fra Per's VVS ApS kom os til undsætning. Han var utrolig flink og imødekommende lige fra starten. Han udviste stor pro... Ver mais
A empresa respondeu
Teknikeren der kom udførte arbejdet til punk og forlod først matriklen efter et grundigt check på at alt var i orden.
Som ejer af JKE Design Holbæk samarbejder jeg ofte med Pers VVS og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Pers VVS leverer konsekvent høj faglighed, god kommunikation og en pålidelighed... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Per's VVS - Vi er der altid! Hos Per's VVS er vi stolte af at levere professionel VVS-service til både private og erhvervskunder. Med mange års erfaring i branchen sikrer vi, at alle opgaver udføres med høj kvalitet og ordentlighed.
Informações de contacto
Virkelyst 2, 4420, Regstrup, Dinamarca
- info@persvvs.dk
- www.persvvs.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Godt og stabilt vvs firma
Godt og stabilt vvs firma, de kommer som aftalt og laver det planlagte arbejde.
Kompetent firma
Jeg har fået lavet service på mit…
Jeg har fået lavet service på mit gasfyr af Pers VVS Det var super service. Godt arbejde

Intet fremmøde
30-10-2025 fik jeg et tilbud som jeg accepterede mundligt og skrifteligt, men da det blev december og I skulle komme ringedei på dagen kl 13 og oplyste at i netop havde set mailen, vi aftalte en ny dag i januar men desværre blev jeres vvs nu syg, i tilbød at lave en ny aftale men det lader til man ikke kan regne med jer selv om det er aftalt i god tid, jeg må desværre give 1 stjerne for at lave denne bedømmelse men det er 1 for meget.. hilsen søren

Resposta da Pers VVS
Stor ros til Per og hans hold af…
Stor ros til Per og hans hold af seriøst ansatte.
Jeg har på flere sager haft glæde at godt samarbejde, i sidste ende til glæde for mine kunder.

Resposta da Pers VVS
Jeg kan kun sige professionelle
Jeg kan kun sige professionelle, for man ringe til dem, og de kom og udføre arbejdet,

Rigtig god service
Rigtig god service. Hurtig hjælp. så alt i orden der. Man skal være opmærksom på at det ikke er gratis at få en vvs mand ud til ens hjem. jeg vil sige at man skal få lidt oplysninger om prisen!! på deres arbejde, før man rekvirere vvs hjælpen. Ellers mange tak for hjælpen

Resposta da Pers VVS
Hurtig hjælp og god service til akut…
Hurtig hjælp og god service til akut problem.

Behagelig og professionel service
Behagelig og professionel service. Vvs’er gik grundigt til værks og gik ikke før fejlen var udrettet. Meget tilfreds med oplevelsen, ville klart anbefale til andre.

Resposta da Pers VVS
Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.
Pers VVS leverer konsekvent høj faglighed, god kommunikation og en pålidelighed, som er helt afgørende i bygge- og renoveringsprojekter. Aftaler bliver overholdt, kvaliteten er i top, og der bliver tænkt i løsninger, også når tingene ikke er helt standard.
Det er en samarbejdspartner, jeg trygt kan sende videre til mine kunder, og som jeg ved repræsenterer både mit og deres projekt på ordentlig vis. Professionelt, ordentligt og effektivt, hver gang.

Resposta da Pers VVS
Hurtig service da mit oliefyr ikke…
Hurtig service da mit oliefyr ikke virkede

Kommer til tiden
Kommer til tiden - fortæller, hvad der bliver gjort og viser evt. elementer, som skiftes. Meget rolig og efterlader området pænt og rent.
Altid en fornøjelse at have besøg af firmaet.

Hurtigt og effektivt
Det var effektivt og hurtigt selvom svenden skulle tilbage på værkstedet og hente en ny porcelænskappe til vores toilet - det er ikke sidste gang jeg ringer til dette firma for hjælp til vvs-arbejde

Montør kom til tiden
Montør kom til tiden, havde de dele med der skulle bruges, og var venlig og kompetent i sit arbejde.

Altid god og fleksible service
Altid god og fleksible service
Vi har haft vores gasfyr fra nyt ( 10år ) og det er monteret og vedligeholdt af per’s VVS - super tilfredse billig i drift og vedligeholdelse, vil helt klart anbefale

Resposta da Pers VVS
God service og fik løst min opgave…
God service og fik løst min opgave hurtigt.

Urimelig faktura.
Den 1-12-25
Kommer teknikeren pga. min varme i gulvet på badeværelset, det tog ham 4 minutter fra han kom til han gik igen!På regningen står at pakdåse motioneret!
Prisen for dette er:975,75 kr. med moms! Der var et beløb på 115.00 for hjælpematerialer, skrev til Per,s vvs , som forklarede at det kunne være klude, smøremidler, og snore til tætning. Tror teknikeren havde en skruetrækker eller andet med til at åbne pakdåsen! Kunne forstå at man måske fakturerede en halv time.Per kunne trække de 115.- kroner fra, for hjælpemidler,så jeg nu ‘kun’ skal betale 863.75! Selv om jeg er 82 år er jeg da stadig klar over når noget er urimeligt!

Resposta da Pers VVS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.