Recent een bestelling gedaan. Artikel was op voorraad (levertijd 1 - 3 dagen) mail dat volgende dag verstuurd zou worden. Alles oké zou ik zeggen. Maar levering bleef uit. Na 3 dagen gemail... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Geweldig: Klantvriendelijkheid: 10 Bestelling snelheid: 10 Gebruiksvriendelijkheid webshop: 10 De mensen zijn klantvriendelijk ik ben al 2 jaar klant van picanta.nl en ik heb noo... Ver mais
We hadden eerst wat vragen voor we bestelde over het artikel wat we op het oog hadden. Elke keer binnen een paar minuten gelijk weer antwoord terug op de e-mail en kregen ook goede informatie. Uiteind... Ver mais
Online-levering werd snel en discreet geleverd. Tijdens de bestelling werden er kosten in rekening gebracht voor de pakketdienst. Later bleek dat het gewoon met de post verstuurd kon worden. Het "te... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Picanta.nl
Informação fornecida por diversas fontes externas
Picanta.nl - Anoniem, snel & betrouwbaar. De specialist in erotische producten.
Op zoek naar de leukste sextoys? Bij Picanta.nl kunt u terecht voor bijvoorbeeld de leukste vibrators, dildo's, lingerie, glijmiddel en cockringen.
Maar Picanta.nl is ook het adres voor al uw zwepen, handboeien, medische fetish en meer!
Informações de contacto
Kiotoweg 357, 3047 BG, Rotterdam, Holanda
- +31(0)10-7511379
- info@picanta.nl
- www.picanta.nl
Vlotte levering goeie prijs
Snel geleverd geen verzendkosten en ze waren de goedkoopsfe met dit product !
Te laat!!!
Mijn bestelling was om de een of andere reden vertraagd en niemand heeft gemeld. Pas toen ik belde werd er ontdekt dat mijn bestelling vertraagd was.en dat is een week later.dus ik heb te lang te wacht terwijl er op de website staat binnen 1-2 dagen.

Resposta da Picanta.nl
alles wordt bezorgd zoals beloofd
goede service en uitstekende producten
Veilig
Moest handtekening zetten dus kon niet worden afgeleverd worden aan buren wat ik zelf nu even fijn vond om niet te laten doen.
Problemen betaalpagina gedeelte
Bij het afronden van de bestelling twee keer problemen gehad op de betaal pagina, dus we hebben drie keer het hele proces moet doorlopen.
Het is omdat we een waardebon hadden via ticketveiling, maar anders waren we al na de twee poging gestopt, omdat de site erg onbetrouwbaar overkwam.
Ook zijn de producten bij picanta vergeleken met andere sites erg prijzig (lees: veel duurder).
Prima, snel geleverd en goed verpakt.
Geen klachten. Snel bezorgd en discrete verpakking
Zeer tevreden
Product werd binnen 24 uur geleverd en werd keurig netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen!
Discreet afhaalpunt, ideaal!!
Ik heb mijn bestelling bij Picanta.nl opgehaald! Zij hebben een afhaalpunt in Rotterdam. Echt ideaal! Ik ben nogal ongeduldig en als ik iets koop wil ik mijn bestelling het liefst meteen hebben ;) Dit zal ik zeker vaker gaan doen!
Prima afhandeling van mijn bestelling
Levering snel en probleemloos. Goede prijs
Uitstekend
Snelle en correcte levering, goede en attente infomatieverstrekking over artikel en levering en prima service!
Goed, snel, discreet en een goed assortiment
Zie bovenstaande trefwoorden.
Snel,goed en niet duur
Erg positief ervaring
Goede producten, snelle service en ook nog leuke extra erbij voor de kerst . Top zal er zeker weer kopen.
Leo
doen gewoon wat ze toezeggen zonder franje
Prima afhandelong van het bestelde
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.