Triestige website, sturen kapotte artikelen door. Klantendienst daarna niet meer bereikbaar. Krijgt u geld niet meer terug gestort en blijft met een beschadigd artikel zitten. Ze doen niks om u te hel... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Prijs was oké, helaas wel aanbiedingen die outlet zouden zijn alleen elders goedkoper. De kleding in de winkel zelf is echt serieus goed en topprijzen, aanbod relatief klein en selectief.
Cadeautje voor mijn neef en zijn vrouw besteld bij Prenatal, ter ere van de geboorte van hun zoontje ! Op woensdag besteld, op de website van Prenatal stond vermeld: levering binnen één of twee wer... Ver mais
Wij konden in de winkel voor mijn tweeling alleen de vestjes krijgen. De bijbehorende broekjes moesten op de website worden besteld. Dat heeft de verkoopster in de winkel voor ons gedaan. De broekjes... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Prenatal - De specialist in babyartikelen en positiemode. Kom voor advies naar een van onze 70 winkels of koop direct online in onze webshop
Informações de contacto
Euroweg 100, 3825 HD, Amersfoort, Estados Unidos da América
- 0900-77362825
- www.prenatal.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Ik kreeg vlot wat ik had besteld
Ik kreeg vlot wat ik had besteld, naar verwachting goede kwaliteit

Prima ervaring
Artikelen zijn netjes en vlot verzonden. Blij mee!

Resposta da Prénatal
Ik had onlangs een cybex autostoel…
Ik had onlangs een cybex autostoel besteld. Na een paar keer gebruikt te zijn, heeft het al defecten. Ik laat dit weten aan de klantendienst en voeg duidelijke foto’s toe van het probleem. De enige reactie die ik krijg is om naar een fysieke winkel te gaan met het aankoopbewijs. Heel handig als je zelf in België woont ver van Nederland!

Besteld en snel geleverd
Besteld en snel geleverd. Alleen het speendoekje van de olifant was ongeveer even groot als mijn Newborn haha. Terugsturen was niet rendabel vanwege de retour kosten en geen prenatal dicht in de buurt.

Fijn matrasje!
Makkelijk bestellen en snelle levering. Fijn matrasje voor het logeren van mijn kleindochter!

Bestelling gedaan
Bestelling gedaan, na 3 weken nog niet bezorgd. Door gegeven aan de klantenservice lang op een reactie gewacht. Uiteindelijk de bestelling nooit aangekomen en geen goede oplossing voor geboden. Je krijgt dan zeer gelukkig wel je geld terug.

Resposta da Prénatal
Prima geholpen bij omruilen van een…
Prima geholpen bij omruilen van een artikel wat ik online had gekocht.

Resposta da Prénatal
Yes I am happy and good quality
Yes I am happy and good quality. Thank you

Resposta da Prénatal
Product is zoals beschreven, snel geleverd.
Snel geleverd, goed verpakt. Product is zoals beschreven.

Resposta da Prénatal
Bestellen was overzichtelijk en…
Bestellen was overzichtelijk en gemakkelijk.
Levering prima op tijd en netjes verpakt.

Starterskit dr Brown
In het starterspakket zit alles wat je nodig hebt aan drinkflessen en bijbehorende speen. De prijs was ook redelijk.

Snel verzonden en goede kwaliteit
Snel verzonden en goede kwaliteit
Hier een keukenkastjebeveiliging gehaald en een Nijntje 22cm die oplicht als je er bovenop tikt. Handig voor 's nachts op de tast bij verschonen als je niet de grote lamp aan wil doen.

Snelle levering en perfecte product
Snelle levering en perfecte product

Slechte service
Mijn veiligheidswaarschuwing over een baby speeltje wordt totaal genegeerd (er stak ineens een spijker uit).
Contactleggen is moeilijk en afspraken worden niet nagekomen.
Leveringstijden zijn ook problematisch

Precies zoals het moet
Precies zoals het moet. Snelle levering van een autostoeltje met goede prijs-kwaliteit verhouding. Nog even snel voor onze vakantie naar Oostenrijk

Resposta da Prénatal
De service was vanuit Prenetal goed
De service was vanuit Prenetal goed, en hebben goed geinformeerd bij Postnl toen het pakket nergens meer traceerbaar was.

Resposta da Prénatal
Heel erg blij met alles wat ik gekocht…
Heel erg blij met alles wat ik gekocht heb!❤️