Prénatal Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Triestige website, sturen kapotte artikelen door. Klantendienst daarna niet meer bereikbaar. Krijgt u geld niet meer terug gestort en blijft met een beschadigd artikel zitten. Ze doen niks om u te hel... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Prijs was oké, helaas wel aanbiedingen die outlet zouden zijn alleen elders goedkoper. De kleding in de winkel zelf is echt serieus goed en topprijzen, aanbod relatief klein en selectief.

Classificada 4 em 5 estrelas

Cadeautje voor mijn neef en zijn vrouw besteld bij Prenatal, ter ere van de geboorte van hun zoontje ! Op woensdag besteld, op de website van Prenatal stond vermeld: levering binnen één of twee wer... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij konden in de winkel voor mijn tweeling alleen de vestjes krijgen. De bijbehorende broekjes moesten op de website worden besteld. Dat heeft de verkoopster in de winkel voor ons gedaan. De broekjes... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé

Informação fornecida por diversas fontes externas

Prenatal - De specialist in babyartikelen en positiemode. Kom voor advies naar een van onze 70 winkels of koop direct online in onze webshop

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

787 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Een mooie aanbieding

Een mooie aanbieding. Vlotte bestelling alsook de levering zonder problemen.

6 de julho de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor je mooie review! 💜 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de aanbieding, het bestelproces en de levering. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en helpen je graag weer bij een volgende aankoop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zo blij met de muziekmobiel en zo mooi.

Zo blij met de muziekmobiel en zo mooi.
Heb mijn dochter heel blij gemaakt

Resposta da Prénatal

Bedankt voor je mooie review! 💜 Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de muziekmobiel en dat je jouw dochter hiermee zo gelukkig hebt gemaakt. We wensen jullie veel plezier met deze mooie aankoop en graag tot een volgende keer!

Classificada 1 em 5 estrelas

Voor een Maxi-Cosi Rodifix R i-Size…

Voor een Maxi-Cosi Rodifix R i-Size Authentic Black € 149,99 vragen terwijl die bij maxi cosi zelf voor € 87,99 kost. Dat is een prijsverschil van € 62,00 Wat zijn dat voor een woekerprijzen?

5 de julho de 2026

Resposta da Prénatal

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad.
We zouden graag met je in contact willen komen hierover.
Zou je aub onze klantenservice willen bellen op telnr. 088-3320040 of stuur een mail naar: customer-care@prenatal.nl.
Dan kunnen we wellicht nog iets voor je betekenen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alleen maar goede ervaringen!

Al meerdere malen een aankoop gedaan in deze webshop. Producten zijn nog nooit tegengevallen, de prijs is concurrerend en ze leveren snel!

5 de julho de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor je mooie review! 💜 Wat fijn om te horen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en dat je steeds tevreden bent over onze producten, prijzen en snelle levering. We waarderen je vertrouwen enorm en helpen je graag weer bij een volgende aankoop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Via de internet site een Stokke…

Via de internet site een Stokke kinderstoel besteld
Met drie dagen al in huis
Prenatal heeft al een historische naam 34 jaar geleden een kinderkamer gekocht en nu een stoel voor onze kleindochter

3 de julho de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor uw mooie review! 💜 Wat bijzonder om te horen dat u al zo lang bekend bent met Prénatal en dat u nu, jaren later, voor uw kleindochter bij ons hebt gewinkeld. Wat fijn dat de bestelling snel is geleverd en dat u tevreden bent over de aankoop. We waarderen uw vertrouwen enorm en wensen uw kleindochter veel plezier met haar nieuwe stoel! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

mooie kleding en goede kwaliteit.

mooie kleding en goede kwaliteit.

30 de junho de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor je mooie review! 💜 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze kleding en de kwaliteit ervan. Veel plezier met je aankopen.

Onvriendelijk ordersysteem + afhandeling

Gezien jullie mij al voor de zoveelste keer spammen om een review...

Box besteld incl matras/hoes etc, staat voorradig op de site en direct leverbaar.
Na 1 a 2 dagen word de box geannuleerd, geen duidelijke reden. Op dat moment is hij nog steeds online te bestellen...
Echter, het matrasje en hoes wordt niet geannuleerd, terwijl, ik krijg immers geen box, dus heb ik ook niet meer nodig. Dus zelf achteraan gegaan: 'nee bestelling is geplaatst en kunnen wij niet meer annuleren.'

Dit, terwijl de bestelling, uiteindelijk pas bijna week later geleverd wordt, dus was nog lang niet magazijn uit.

31 de maio de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat jammer om te lezen dat je bestelling niet is verlopen zoals je had verwacht. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer de box wordt geannuleerd terwijl de bijbehorende artikelen wel worden geleverd.

Helaas is het niet mogelijk om wijzigingen aan te brengen of (een deel van) een bestelling te annuleren zodra deze is geplaatst. We begrijpen dat dit in jouw situatie erg vervelend is geweest, zeker omdat de box uiteindelijk niet geleverd kon worden.

We kijken graag met je mee naar een passende oplossing. Zou je contact met ons willen opnemen via ons klantcontactformulier, onder vermelding van je ordernummer? Dan bekijken we graag wat we voor je kunnen betekenen. Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is snel goed geleverd en het…

Het is snel goed geleverd en het product is goed en goede kwaliteit zeker een aanrader

27 de junho de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor je mooie review! 💜 Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat je tevreden bent over de kwaliteit van het product. Daar doen we het voor! Bedankt voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima geholpen in de winkel en afspraak…

Prima geholpen in de winkel en afspraak nagekomen.

16 de junho de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor je mooie review! 💜 Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen in onze winkel en dat de afspraak naar tevredenheid is nagekomen. We geven je compliment graag door aan ons team. Graag tot een volgende keer!

Resposta da Prénatal

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt. Wat jammer om te lezen dat je bestelling niet binnen de beloofde levertijd is aangekomen. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker als je het cadeau op tijd nodig had voor een babybezoek. Onze excuses voor het ongemak.

We kijken graag met je mee naar wat er is gebeurd. Zou je contact met ons willen opnemen via ons klantcontactformulier en daarbij het ordernummer willen vermelden? Dan kunnen we de bestelling erbij pakken en samen bekijken wat er is misgegaan en dit netjes met je oplossen.

We hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Als nieuwe ouders recent in contact…

Als nieuwe ouders recent in contact gekomen met prenatal. In Breda zijn we super goed geholpen met een top service

18 de junho de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor je mooie review! 💜 Wat fijn om te horen dat jullie als nieuwe ouders zo goed zijn geholpen in onze winkel in Breda. We geven je complimenten met veel plezier door aan het team. Geniet van deze bijzondere tijd samen en graag tot ziens!

Pakketje incognito...zo jammer!

Ik woon niet in Nederland. Bestelde een presentje voor mijn neefje van 6 maanden. Helaas kon ik geen afzender vermelden. Direct aan de klantenservice gevraagd of ze dat konden regelen. Een keurig antwoord dat dat helaas niet mogelijk was. Dus mijn pakje komt incognito aan.
Ik vind dit slechte service en weinig meedenkend. Dus voor mij geen Prenatal meer.

Resposta da Prénatal

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent, zeker omdat het om een cadeautje voor je neefje ging. We begrijpen dat je graag had gewild dat er een afzender aan het pakket toegevoegd kon worden. Helaas is dat na het plaatsen van een bestelling niet altijd meer mogelijk. We nemen je feedback mee, omdat we begrijpen dat dit in situaties zoals die van jou een waardevolle toevoeging zou zijn. We vinden het spijtig dat dit invloed heeft gehad op je ervaring en hopen dat je neefje ondanks alles veel plezier heeft gehad met zijn cadeau.

Classificada 3 em 5 estrelas

Producten prima, klantreis matig

Het campingbedje en de buggy zijn prima. Maar de levertijd van twee dagen wordt echt niet gehaald. En de communicatie rond de aankoop en verzending kan echt heel veel beter. Bevestigingen komen niet of pas na een dag en de informatie rond de verzending is minimaal, waardoor je je de hele tijd afvraagt of het wel in orde is met je bestelling.

Resposta da Prénatal

Bedankt voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het campingbedje en de buggy. Jammer dat de levering en communicatie niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We begrijpen dat het vervelend is als je niet goed op de hoogte wordt gehouden van de status van je bestelling. Je feedback over de levertijd en de communicatie nemen we serieus en gebruiken we om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Mooi product.

Mooi product.
Goede kwaliteit

Resposta da Prénatal

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product. We wensen je er veel plezier van en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Prénatal.

Goeie kwaliteit en leuke shirtjes

Goeie kwaliteit en leuke shirtjes

30 de junho de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de shirtjes. We wensen je er veel plezier van en zien je graag weer terug.

Classificada 5 em 5 estrelas

Omdat er zoveel slechte reviews zijn…

Omdat er zoveel slechte reviews zijn hier een voorbeeld van hoe iets dat verkeerd ging snel, netjes en vriendelijk is opgelost.

In de aanbieding een Stokke Tripp Trapp stoel in Vanille White besteld. Een combinatiekorting met een babyset en Tray. alles besteld in Vanille White. Tevens een newbornset Besteld. met 10% extra korting (vaderdag).

De bestelling hadden wij snel in huis. Echter een houtkleurige stoel, een roze babyset en een witte Tray.
Contact opgenomen met Prenatal (via contactformulier en mail). Moest de stoel, tray en babyset weer terugsturen en moest zelf een nieuwe bestellen en zou de extra korting, die nu al niet meer geldig was terugkrijgen.

Zo gezegd zo gedaan. Retour was supersnel verwerkt. Binnen 1 dag! Nieuwe besteld met Klarna, weer contact opgenomen met Prenatal( via contactformulier). Binnen 1 dag is het bedrag in Klarna aangepast naar het originele bedrag van de aanbieding.

Ondanks dat het super balen is dat de 1e bestelling zo mis ging, is alles netjes, snel en vriendelijk opgelost door Prenatal. De e-mails die ik heb ontvangen zijn vriendelijk, duidelijk en daaruit blijkt een wil om het probleem op te lossen. Al met al hartstikke tevreden met het product maar ook met de klantenservice.

29 de junho de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor je uitgebreide review en voor het delen van je ervaring. Wat vervelend dat je eerste bestelling niet in de juiste uitvoering is geleverd. Fijn om te lezen dat we dit vervolgens snel en naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen en dat je onze service als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren.

Veel plezier met jullie Stokke Tripp Trapp en bedankt voor je vertrouwen in Prénatal!

Fijne service

Fijn geholpen in de winkel en geholpen met de bestelling zo dat het thuis werd bezorgd.

12 de junho de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen in onze winkel en dat de bestelling eenvoudig geregeld kon worden voor thuisbezorging. We geven je compliment graag door aan ons winkelteam.

Classificada 2 em 5 estrelas

Als je een kinderwagen parasol besteld…

Als je een kinderwagen parasol besteld en het wordt op deze manier verzonden, is dat wel erg overdreven, en onnodig, een doos zo groot, er kan een maxi cosi in

25 de junho de 2026

Resposta da Prénatal

Bedankt voor je review. We begrijpen dat de verpakking in dit geval veel groter was dan verwacht. Dat is zeker niet ideaal en we waarderen het dat je dit onder onze aandacht brengt. We nemen je feedback mee om onze verpakkingsprocessen verder te verbeteren en onnodig grote verpakkingen waar mogelijk te voorkomen. We hopen dat je verder wel tevreden bent met je bestelling.

Alles netjes in orde en prima op tijd

Alles netjes in orde en prima op tijd

28 de junho de 2026

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat alles netjes in orde was en op tijd is geleverd.

Veel plezier gewenst met de aankopen!

Ervaring Prénatal Amersfoort

Vandaag zijn wij bij de Prénatal in Amersfoort geweest voor het uitzoeken van een kinderwagen. Het was eigenlijk de bedoeling ter oriëntatie. We zijn hier naar alle tevredenheid geholpen door Gideon. Hij heeft alles laten zien, wist er veel over te vertellen en nam écht de tijd voor ons. Vooral dat laatste heeft ervoor gezorgd dat wij er al uit zijn en direct over konden tot aanschaf in de winkel. Wij komen hier zeker weten terug voor de rest van de benodigdheden!

27 de junho de 2026

Resposta da Prénatal

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je mooie review!

Fijn dat jullie zo goed geholpen zijn in onze winkel in Amersfoort en dat Gideon de tijd heeft genomen om alles rustig toe te lichten. We geven je compliment zeker aan hem door.

Wat leuk dat jullie hierdoor direct een keuze hebben kunnen maken voor een kinderwagen. We wensen jullie veel plezier met de aankoop en helpen jullie graag weer bij de rest van de benodigdheden. Tot snel in de winkel!