Triestige website, sturen kapotte artikelen door. Klantendienst daarna niet meer bereikbaar. Krijgt u geld niet meer terug gestort en blijft met een beschadigd artikel zitten. Ze doen niks om u te hel... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Prijs was oké, helaas wel aanbiedingen die outlet zouden zijn alleen elders goedkoper. De kleding in de winkel zelf is echt serieus goed en topprijzen, aanbod relatief klein en selectief.
Cadeautje voor mijn neef en zijn vrouw besteld bij Prenatal, ter ere van de geboorte van hun zoontje ! Op woensdag besteld, op de website van Prenatal stond vermeld: levering binnen één of twee wer... Ver mais
Wij konden in de winkel voor mijn tweeling alleen de vestjes krijgen. De bijbehorende broekjes moesten op de website worden besteld. Dat heeft de verkoopster in de winkel voor ons gedaan. De broekjes... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Prenatal - De specialist in babyartikelen en positiemode. Kom voor advies naar een van onze 70 winkels of koop direct online in onze webshop
Informações de contacto
Euroweg 100, 3825 HD, Amersfoort, Estados Unidos da América
- 0900-77362825
- www.prenatal.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
2 slaapzakjes besteld
Laatst 2 slaapzakjes besteld. Vervolgens krijg ik week later pas te horen dat er maar 1 geleverd gaat worden, en dat de ander zomaar zonder reden en mij te informeren is geannuleerd en dus niet geleverd gaat worden.

31 mei besteld nog steeds geen indicatie voor levering
Op 31 mei besteld. Op de website wordt aangegeven dat de bestelling wordt geleverd binnen 1-3 werkdagen. Op 8 juni toch even gebeld met de klantenservice met de vraag hoe de status was en wanneer ik mijn pakket kon ontvangen. Het zou vandaag of morgen worden verzonden. Toch is dat niet gebeurd. Op 10 juni dus weer gebeld en kreeg precies hetzelfde te horen. Toen ik vroeg hoe betrouwbaar die toezegging was, werd de schuld ineens bij postNL neergelegd. Terwijl ik nog niet eens een track&trace heb ontvangen. Ik heb toen aangeven dat ik de spullen niet meer nodig heb en ze gaf aan dat ze een gratis retour label zou mailen. Ook deze niet ontvangen.. Het is dus onbekend of en wanneer de bestelling binnenkomt. Niet aan te raden om daar te bestellen en de klantenservice is ook onbetrouwbaar en levert niets op!

Resposta da Prénatal
Ik heb 2 keer een aparte bestelling…
Ik heb 2 keer een aparte bestelling geplaatst. Door de drukte zou het later bezorgen (alle begrip ervoor). Maar dat de bezorging 3x wordt gewijzigd en dan mail je ze en je hoort gewoon niks.
Ik weet in ieder geval dat ik naar een concurrent ga.

Resposta da Prénatal
31 mei besteld nog steeds wacht ik op…
31 mei besteld nog steeds wacht ik op mijn pakket. Ik wacht al 2 weken op mijn bestelling. Klantenservice is 1 ster en prenatal online ook! Bestel niks van hier aub.

Resposta da Prénatal
Erg ontevreden over de service van Prenatal
Erg ontevreden over de service van Prénatal. Het begon al direct na het plaatsen van de bestelling: ik kreeg geen bevestigingsmail en de order was niet zichtbaar in mijn profiel. Vervolgens werd de beloofde verzendtijd (2-5 werkdagen) zwaar overschreden; ik heb uiteindelijk 2 weken moeten wachten om een deel van de bestelling te mogen ontvangen. De klantenservice is bovendien slecht bereikbaar en biedt nul flexibiliteit of hulp via het contactformulier. Hier bestel ik niet snel weer.

Klantenservice slecht/niet bereikbaar
Half april een artikel besteld met verwachte leverdatum half mei. De langere levertijd was op dat moment voor ons geen enkel probleem. Aangezien er geen leverupdates kwamen en we 1,5 week na de verwachte bezorgdatum nog geen artikel hadden ontvangen, hebben we inmiddels twee weken geleden telefonisch contact opgenomen. We zouden dezelfde dag nog telefonisch en/of per e-mail op de hoogte gesteld worden. Helaas, geen reactie. Twee dagen later gemaild, ook daarop tot op heden geen reactie. Gisteren opnieuw gebeld, weer de belofte dat we dezelfde dag nog een leverupdate zouden krijgen. Opnieuw geen gehoor. Inmiddels verwachten wij bijna ons kindje, dus is het toch wel erg prettig als het artikel wordt geleverd of we in ieder geval weten waar we aan toe zijn. De klantenservice van Prenatal is in ieder geval om van te huilen. Voor mij een reden om voortaan eerst bij de concurrent te kijken.

Resposta da Prénatal
De bestelling kwam netjes op tijd en…
De bestelling kwam netjes op tijd en onbeschadigd

Waar te beginnen….
Waar te beginnen. Eerste bestelling geplaatst met een cadeaukaart — geen orderbevestiging ontvangen, geen product. Na twee weken zelf maar gebeld. Medewerker belooft het “zo snel mogelijk” op te sturen. Wat arriveert er? Een compleet verkeerd product. En de retourkosten? Die zijn voor ons rekening — €5 voor een fout die 100% bij Prenatal ligt. Naar de winkel gaan om het op te lossen kon niet, omdat wij nog steeds geen orderbevestiging hadden. Prenatal kon intern wel zien wat wij besteld hadden, maar ons gewoon een bevestiging sturen? Te veel moeite.
Daarna nog twee artikelen besteld — beide “op voorraad”. Na vier dagen één bevestiging ontvangen. Van het tweede artikel: stilte. Niks. Nul communicatie.
Dit is geen incident. Dit is structureel falen. Prenatal draait miljoenen omzet, rekent premium prijzen voor babyproducten, en slaagt er niet in om één online bestelling correct af te handelen. Verzendkosten vragen terwijl de logistiek een complete puinhoop is, grenst aan lef.

Resposta da Prénatal
Je kan online beter niet bij Prenatal…
Je kan online beter niet bij Prenatal bestellen. Wat een verschrikking. Voor de zoveelste keer is meer dan de helft van mijn bestelling geannuleerd. Alle keren ook nog eens hetgene waarvoor ik de bestelling eigenlijk deed. Ik had vorige keer een set besteld. Een muts, sjaal en handschoenen. Uiteindelijk na lang wachten alleen de muts ontvangen. De rest is geannuleerd en nooit meer op voorraad gekomen.
Ook nu weer meerdere artikelen geannuleerd. Klantenservice is enorm slecht te bereiken.

Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Ik ben 7 dagen aan het lijntje gehouden met steeds wisselende verhalen. Eerst zou PostNL vertraging hebben en moest ik nog twee dagen geduld hebben. Daarna werd opnieuw gezegd dat het probleem bij PostNL lag. Toen ik om de track & trace-code vroeg, bleek ineens dat het pakket nog niet eens bij PostNL was aangemeld.
Ik voel me hierdoor bewust misleid. Toen ik aangaf de koop te willen ontbinden, werd gezegd dat dit niet mogelijk was omdat het pakket al bij PostNL zou zijn. Achteraf bleek ook dat niet te kloppen.
Slechte communicatie, onduidelijke informatie en weinig eerlijkheid richting de klant. Voor mij reden genoeg om hier nooit meer iets te bestellen.

Verzending duurd erg lang
Verzending duurd erg lang 1e keer duurde een week toen had ik t binnen helaas niet goede maat dus opnieuw besteld duurd het een week voor ze laten weten dat ze het niet kunnen leveren echt stom dat het zo lang duurd allemaal

Resposta da Prénatal
Goede aanbiedingen, hele lange wachttijden voor verzending.
Goede aanbiedingen, maar de levering is erg teleurstellend. Mijn eerste bestelling liet ruim 1,5 week op zich wachten. Na contact met de klantenservice werd beloofd dat deze binnen een dag verzonden zou worden, maar ook dat duurde vervolgens weer meerdere dagen. Uiteindelijk kreeg ik alleen een automatische excuusmail. Helaas verliep mijn tweede bestelling precies hetzelfde.

Resposta da Prénatal
Helaas nu pas de reviews gelezen
Helaas nu pas de reviews gelezen, want anders had ik nooit besteld bij Prenatal. Ik ondersteep de slechte klantenservice en het bestelproces. Box met matras en hoeslakens besteld, werd volledig geaccepteerd. Pas na enkele dagen blijkt te box niet op voorraad en niet meer leverbaar. Onmiddelijk laten weten dat ze dan het bijbehorende matras en laken ook niet hoeven te sturen, maar geen reactie. Toch gestuurd (na een ruime week, in aparte verzendingen) en dus ik moet het retour aanbieden. En dan houden ze serieus retourkosten in!!

Resposta da Prénatal
Normaal gesproken plaats ik niet zo…
Normaal gesproken plaats ik niet zo snel een negatieve review, maar de service van Prenatal is echt ondermaats. Bij mijn bestelling stond 1-2 werkdagen levertijd, inmiddels zijn we ruim een week verder en heb ik nog geen verzendbevestiging of product gehad. In de tussentijd heb ik zelf contact gezocht en werd mij toegezegd dat mijn bestelling dezelfde dag of de volgende dag verzonden zou worden. Ook die toezegging is niet gehaald. Op mijn verzoek vandaag om de bestelling te annuleren, kreeg ik te horen dat de bestelling al te ver in het proces is dus niet geannuleerd kan worden (wat onzin is, aangezien Prenatal hun toezeggingen niet nakomt).
Geen product, geen annulering mogelijk.. Kortom, enorm slechte klantenservice en de laatste keer dat ik wat bij dit bedrijf heb besteld.

Prénatal Almere Buiten,
Prénatal Almere Buiten,
DRAMA!
Je koopt een hoedje in de sale...5 dagen later wil je het ruilen voor een andere maat....moet je bijbetalen omdat het hoedje niet meer in de sale is. 3 andere Prénatal filialen gebeld of dit normaal is. Nee dus! Dan dan ga je terug dan kan het ineens wel. Inmiddels het hoedje geruild bij een andere Prénatal die wel fijne/nette werknemers heeft.
Daaaaag Almere Buiten...tot nooit meer ziens!

Resposta da Prénatal
Alles netjes in een zending afgeleverd…
Alles netjes in een zending afgeleverd en was Prima kwaliteit

alles goed en snel bezorgd
alles goed en snel bezorgd
en in de winkel ook goed geholpen

Leuk assortiment, langzame levering
Assortiment bevat leuke producten, echter vaak problemen met de site en levering is bij geen van de 3 bestellingen binnen de 5 werkdagen geweest. Dit is telkens langer zonder enige reden van vertraging op te geven. Ondanks dat Prenatal niet de goedkoopste is geven ze matige service helaas.