(Oppdatering: Ida har nå tatt tak i saken og løst opp i knuter. Jeg ønsker derfor å legge inn at det er skjedd positive ting. Dette var en gang et godt alternativ. Rimelig, god service. Tilgang t... Ver mais
A empresa respondeu
ProIsp (som jeg i Engelsk kontekst, ifjor, ga 5 stjerner til) er stadig i topp klasse! De har dyktige fagfolk som faktisk kommuniserer veldig godt via email, og til forskjell fra enkelte andre firmaer... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg hadde en sak knyttet til en faktura og mulig inkasso, og ble møtt med imøtekommende, løsningsorientert og profesjonell kundeservice hos PRO ISP. Kommunikasjonen var tydelig, høflig og effektiv... Ver mais
A empresa respondeu
Opplevelsen var svært god fordi kundeveileder hadde tid til å følge opp saken selv om det tok mange timer å komme i mål med prosessen, svarte raskt og var tilgjengelig og hjelpsom hele veien i chatten... Ver mais
Escrito pela empresa
Om PRO ISP
PRO ISP er en av Norges raskest voksende leverandører av webhotell og domener.
Produkter
Få ditt eget webhotell til 29kr pr mnd! Webhotellet gir deg 10 GB lagringsplass og epost. Det er helt gratis å flytte til oss! Vi gjør det enkelt for deg å komme i gang. Kontakt oss i dag, så ordner vi resten.
Support
Vår support er tilgjengelig via telefon, epost og chat.
Send oss en mail:
support@proisp.no
Jernbanegaten 3, 3111, Tønsberg, Noruega
Raske på labben når det gjelder kundeservice. Kjappe og effektive. Har flere websider hos ProIsp

Resposta da PRO ISP
God, grunndig kundebehandling av Lene. Ærlighet på hva som gikk galt for noen år siden og stor vilje til nå å fikse det. Og, ikke minst, kunnskapen til å gjøre det. Holder avtaler, gir seg ikke og har enorm kunnskap. Tusen takkk! Har virkelig vært viktig for min karriere og gjort min nattesøvn (!) bedre.

Resposta da PRO ISP
Har brukt ProIsp på 3 forskjellige domener i 10 år og har alltid vært imponert over servicen deres. De svarer raskt og løser alle problemer som eventuelt skulle oppstå!

Veldig god support!
Det er forfriskende å snakke med support som faktisk vet hva man spør om, selv når det er svært teknisk og detaljerte spørsmål.

Resposta da PRO ISP
Flink med webhotell, god på etterservice.

Resposta da PRO ISP
Jeg fikk raskt svar, god hjelp. Hyggelig og løsningsorientert kundebehandler.

Resposta da PRO ISP
Fantastisk service, de kann kundeservice 🙌👍

Resposta da PRO ISP
Jeg er alltid fornøyd med service fra Proisp. Vi kommer altid i mål, om det er stort eller smått som skal settes i gang, justeres eller avsluttes. Jeg føler meg trygg på at det vi bruker hos dere vil være stabilt og ivaretatt nå og fremover. Takk til dere!

Ny dag, nye problemer.
i løpet av lørdag og hittil nå på søndag har flere av mine nettsider som er hostet hos Proisp vært nede totalt 13 ganger, hver gang mellom 15 og 45 minutter. Nettsiden er for øyeblikket nede og har vært nede i over en og en halv time nå.
Proisp har selvfølgelig ingen vakt telefon i helgene og er umulig å vite når nettsiden kommer opp igjen.
Kommer meg ikke inn i kontrollpanel lengere etter overgangen til nye systemer og uansett hvor mange ganger jeg prøver å tilbakestille passord så kommer jeg ikke inn. Til og med support har tidligere resatt mitt passord men problemene fortsetter.
Proisp var tidligere en av de beste leverandørene av webhotell i norge og jeg har vært trofast kunde i mange år både i eget firma og gjennom en rekke andre firma jeg jobber med, men etter at de ble kjøpt opp av one.com har kvalitet, support og oppetid gått rett ut vinduet.
Ser ut til at kun den ene nettsiden jeg jobber med som fortsatt er på gammelt system fungerer, mens alt som har blitt flyttet over til nytt one.com søppel system er nede. Selvfølgelig skjer nedetid i helgen når Proisp ikke har noen form for support, og siden kunder som er på gammelt system ikke har problemer så er det klart at det er one.com som er hovedproblemet.
Jeg kan virkelig ikke tro at det er mulig å ødelegge et så godt omdømme så raskt som Proisp har klart å gjøre det siste året. Gikk fra å være en av de beste, med desidert best kundeservice, til å bli hodepine for mange web devs med stor kundeflukt. Det er en grunn til at de som vet styrer unna One.com, og desverre nå gjelder det samme for Proisp.
Trist at et så bra norsk firma med så mange trofaste kunder kan fucke det så jævlig opp(unnskyld språket) rett og slett på grunn av penger. Jeg håper at tidligere eiere av Proisp koser seg med fortjenesten på oppkjøpet, dere har bygd et flott firma, men nå river One.com slottet.
EDIT: fungerte en stund og nå får jeg bare feil passord igjen og reset passord fungerer ikke. snakk om et søppel system.

Resposta da PRO ISP
Har brukt Pro ISP i snart 10 år og hoster alle nettsider og webapplikasjoner hos dem. Knallbra tjenester, enkel administrasjon, hyggelig og rask support og de strekker seg alltid litt ekstra for å hjelpe til når ting må løses!

Resposta da PRO ISP
God bedrift med gode priser og god kundeservice.

Resposta da PRO ISP
Hyggelig opplevelse med chatten, fikk informasjon og oppklaring på det jeg spurte om.

Varm anbefaling :-)
Får alltid god hjelp fra support. Alle jeg har vært i kontakt med hittil har vært veldig imøtekommende og behjelpelige.

Resposta da PRO ISP
1) Fikk svar på skriftlig spørsmål allerede før kl 10. dagen etter at jeg meldte problemet kl 19.
2) Spørsmålet ble forstått, besvart presist og klart -
og løst.
Det ble ytterligere anbefalt en 3.-parts-løsning (en plugin) for å glatte ut sekundære problemer. Nettopp for denne tilleggsinnsatsen gir jeg den 5. stjernen.

Resposta da PRO ISP
Jeg får hjelp med en gang og de fikser det fort. Kjempe hyggelig ansatte! Jeg blir så glad når det ordner seg :)

Resposta da PRO ISP
Raske svar, korrekte svar. Vedlig digg med norsk support også. Anbefales veldig!

Resposta da PRO ISP
Skal opprette ny nettbutikk og hadde en del spørsmål om valg av webhotell. Fikk svar fra support på under 10 min, og svarte kjapp på alle mine spørsmål.

Resposta da PRO ISP
Meget god oppfølging fra support.
Tydelig og rask tilbakemelding,
fra hyggelige ansatte.

Resposta da PRO ISP
Alltid raske, hyggelige og grundige! Superfornøyd! :)

Resposta da PRO ISP
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.