(Oppdatering: Ida har nå tatt tak i saken og løst opp i knuter. Jeg ønsker derfor å legge inn at det er skjedd positive ting. Dette var en gang et godt alternativ. Rimelig, god service. Tilgang t... Ver mais
A empresa respondeu
ProIsp (som jeg i Engelsk kontekst, ifjor, ga 5 stjerner til) er stadig i topp klasse! De har dyktige fagfolk som faktisk kommuniserer veldig godt via email, og til forskjell fra enkelte andre firmaer... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg hadde en sak knyttet til en faktura og mulig inkasso, og ble møtt med imøtekommende, løsningsorientert og profesjonell kundeservice hos PRO ISP. Kommunikasjonen var tydelig, høflig og effektiv... Ver mais
Escrito pela empresa
Om PRO ISP
PRO ISP er en av Norges raskest voksende leverandører av webhotell og domener.
Produkter
Få ditt eget webhotell til 29kr pr mnd! Webhotellet gir deg 10 GB lagringsplass og epost. Det er helt gratis å flytte til oss! Vi gjør det enkelt for deg å komme i gang. Kontakt oss i dag, så ordner vi resten.
Support
Vår support er tilgjengelig via telefon, epost og chat.
Send oss en mail:
support@proisp.no
Jernbanegaten 3, 3111, Tønsberg, Noruega
God og kjapp service for å løse problemer!

Resposta da PRO ISP
Pro Isp gir alltid god og grundig kundeservice, med en hyggelig tone (det er viktig!).

Resposta da PRO ISP
Opplevelsen var svært god fordi kundeveileder hadde tid til å følge opp saken selv om det tok mange timer å komme i mål med prosessen, svarte raskt og var tilgjengelig og hjelpsom hele veien i chatten. Når kundeveileder ikke visste svar på problemstillingen ble det hentet inn den hjelpen som trengtes for å løse saken. Ble møtt på en svært god måte og fikk den hjelpen jeg hadde behov for.

Resposta da PRO ISP
Mail virker ikke, dette har vart i hele dag. ingen driftsmeldinger eller mulighet for svar. Fryktelig lei av denne leverandøren etter dette siste året med manglende kompetanse og uvilje hos support, der det nå tar flere dager fikse det som kun tok minutter tidligere.

Resposta da PRO ISP
Nå virker ikke mailen igjen, samme gamle leksa, får evigvarende gjentagende beskjed om å skrive inn brukernavn og passord.
dette er en feil hos dere og rammer mange av kundene deres
Fikk melding at dere hadde fikset problemet 18:12.
Prøvde mailen igjen 18:54, samme problem, få bare beskjed om å legge inn bruker og passord.

Resposta da PRO ISP
Har nå brukt Pro Isp på 10 hjemmesider med svært godt resultat for fornøyde kunder. Kan ikke anbefales nok, oppleves stabilt og trygt som bare det og teknisk support svarer alltid raskt og tålmodig på 'dumme' spørsmål om alt fra DNS-peking til innstillinger i kontrollpanelet for de mer grønne av oss.😅 Løp & kjøp!👍

Resposta da PRO ISP
Super kundeservice, behjelpelig og løsningsorientert. Perfekt.

Fantastisk kundeservice
Snakket med tidenes mest tålmodige og flinke person som hjalp meg flere ting i over 1 time++. Ga gode instrukser, lette for å gi best mulig hjelp og ventet i chatt for å veilede meg hele veien. Utrolig bra!!

Resposta da PRO ISP
Jeg fikk raskt svar, og problemet ble løst

Resposta da PRO ISP
Latterlig dårlig overgang fra et vellfungerende system til et ekstremt dårlig arkaisk one.com tull

Resposta da PRO ISP
Flinke fagfolk som fikser opp på 1-2-3. Takk :-)

Resposta da PRO ISP
Har hatt god erfaring med ProIsp i mange år etter å ha fått anbefalt dei frå andre. Kan anbefala dei vidare herifrå også!

Resposta da PRO ISP
Etter oppkjøpet har alt blitt mye dårligere. Veldig forvirrende og begrenset brukergrensesnitt, mange funksjoner er borte og kundeservice svarer ikke / kan ikke svare på helt enkle spørsmål. Håpløst dårlig kundeservice. Valgte å bytte leverandør.

Resposta da PRO ISP
Pro ISP har alltid være glimrende i service og support hver gang det har oppstått noe jeg har trengt hjelp med. Raske svar på mail og god oppfølging. Liker ikke One.com sin overtakelse, siden One har gjort UI på kontrollpanelet vesentlig verre, men det står ikke på Pro ISP sine skuldre. Strålende bedrift med ypperlig service!

Resposta da PRO ISP
Vår erfaring er at kunderservice hos ProISP strekker seg langt for å hjelpe.

Resposta da PRO ISP
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.