QuickImport.dk Opiniões 1617

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det hele er bare gået glat igennem. Det eneste jeg gerne ville have vidst på forhånd, da jeg tænker i har mange handler, specielt fra Tyskland at man sådan set er meget heldig, hvis man kan få e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde i længere tid prøvet at finde hoved og hale i nedvejnings regler for nyere biler, og både FDM og Motorstyrelsen var ikke til megen hjælp, tværtimod.. Jeg havde egentlig opgivet at købe bi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedre hjælp findes ikke, jeg er desværre ny i import / frikøb af firmabiler og derved også afgifter. QuickImport er fantastisk til både vejledning og hurtig behandling af ens problematik !! Kan ikke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ansøgning torsdag fyraften, svar fredag formiddag. 14 dage efter lavede jeg en overførsel tirsdag aften, senere fik jeg bekræftet at det var modtaget og nummerpladen til min MC var frigivet, så jeg... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 3 em 5 estrelas

Den pris er ikke en endelig pris

Den pris, som Quickimport angiver, er ikke en endelig pris. Den kan ændre sig en smule efterfølgende. Derudover kommer omkostningerne til SYN og udlevering af nummerpladerne.
Men Quickimport er stadig god og hurtig!
Jeg vil bruge Quickimport igen.

16 de janeiro de 2026

Hej Ralf,

Tak for din anmeldelse og de ellers pæne ord. Hos Quickimport er vi kede af, at dette har været din oplevelse.

Det er vigtigt at bemærke, at vores beregninger er bindende for elbiler. For konventionelle biler er beregningen bindende, når vi har de endelige CO₂-data i form af et COC-dokument. Uden disse oplysninger kan vi ikke garantere beregningen, da CO₂-udledningen har stor betydning for registreringsafgiften.

Manglende CO₂-oplysninger betyder, at beregningen gives med forbehold for, at køretøjet synes med den angivne CO₂-udledning. Afviger denne fra COC-dokumentet, kan der opstå en difference. Hvis COC-dokument ikke foreligger, tager vi altid et tydeligt forbehold i vores mailkorrespondance, hvilket også var tilfældet i denne sag.

Syns- og administrationsgebyr betales direkte til synshallen, dog ikke nummerplader. Dette fremgår ligeledes altid af vores mails.

Vi er glade for, at du vil anvende Quickimport igen en anden gang. Vi står altid klar til at hjælpe.

....

Quickimport gjorde det nemt at omregistrere vores bil

22 de janeiro de 2026

Hej Jan,

Tusind tak for din positive anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade for at vi kunne hjælpe dig fra start til slut. Vi står altid klar til at hjælpe en anden god gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tidsperioden blev overholdt fra start…

Tidsperioden blev overholdt fra start til slut.

21 de janeiro de 2026

Kære Finn,

Hvor er det dejligt at høre, vi har kunne leve op til dine forventninger, vi står altid klar til at hjælpe en anden god gang.
I forlængelse heraf vil vi sige tusind tak for de pæne ord og 5-stjerner, det er værdsat.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget fornem service hele vejen rundt.

Meget fornem service hele vejen rundt.

20 de janeiro de 2026

Hej Dennis,

Vi vil lægge ud med at sige tak for de pæne ord og flotte anmeldelse. Det er i den grad værdsat, at du har lagt tid i at anmelde Quickimport. Vi sidder altid klar til at hjælpe en anden god gang.

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv. Gjorde indregistreringen af bil så let!

19 de janeiro de 2026

Kære Marianne,

Hvor er det dejligt at høre, vi nemt og bekvemt kunne hjælpe dig i mål med din sag. Vi gør altid vores bedste, og jeres anmeldelser er altid med til at gøre os endnu bedre. I denne forbindelse vil vi sige tak for de pæne ord og 5-stjerner, det er værdsat.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service alt er gået over…

Fantastisk service alt er gået over forventning

16 de janeiro de 2026

Kære Ingolf,

Vi vil ligge ud med at sige tak for de pæne ord og 5-stjerner. Det glæder os at vi fik muligheden for at hjælpe dig og, at vi levede op til dine forventninger. Vi står altid klar til at hjælpe en anden god gang.

Jeg ringede til Qicklmport

Jeg ringede til Qicklmport, skulle have bilen betalt idag, og de fik det klaret i løbet af et snup tag, de er beroligende, og får en til at føle sig tryg

9 de janeiro de 2026

Kære Jette,

Tak for din flotte anmeldelse og pæne ord, vi er glade for at vi så hurtigt kunne hjælpe dig i mål med din sag.
Vi står altid klar til at hjælpe en anden god gang.

Let og lynhurtigt.

Let og lynhurtigt.

30 de dezembro de 2025

Kære Sven,

Det er bare super dejligt at høre, vi er altid glad for at kunne hjælpe. Derudover tak for din fine anmeldelser og fem stjerner, det er værdsat.

Classificada 5 em 5 estrelas

Du kan ikke ændre det første indtryk

Punktlig. Professionel. Responsiv.

17 de dezembro de 2025

Hej Bjarne,

Vi takker mange gange for de pæne ord og fem stjerner. Vi er glade for at kunne leve op til dine forventninger og din anmeldelse, er blot med til at gøre os endnu bedre. Vi står klar til at hjælpe en anden god gang.

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt. Kunne ringe og snakke/spørge…..god dialog.

23 de dezembro de 2025

Hej Henrik,

Hvor er det dejligt, at høre du har været tilfreds med vores service og i samme omgang tak for din flotte anmeldelse. Det er værdsat, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Classificada 5 em 5 estrelas

Saglige, grundige og tålmodige.

15 de dezembro de 2025

Resposta da QuickImport.dk

Tak for den fine anmeldelse og fem stjerner, vi er taknemmelige for, at I har taget jer tid til at anmelde os her på Trustpilot. Vi står altid klar til at hjælpe en anden god gang.

Super service

Super service, god guidning og hurtig respons. Mine varmeste anbefalinger

17 de dezembro de 2025

Kære Helle,

Vi vil sige mange gange tak for din meget pæne anmeldelse og varme anbefaling, det er værdsat, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var nemt og meget hurtigt og…

Det var nemt og meget hurtigt og selvfølgelig meget glad og hjælpsom hele vejen. Godt arbejde

16 de dezembro de 2025

Hej Bahri,

Tak for de flotte ord og fem stjerner. Vi er glade for at vi kunne hjælpe og fik muligheden. Vi står altid klar til at hjælpe en anden god gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Et firma der holder kunden i hånden fra…

Et firma der holder kunden i hånden fra start til slut. God telefon support.

5 de dezembro de 2025

Kære René,

Vi vil ligge ud med at sige tak for de flotte ord og fine anmeldelse, vi er glade for at vi kunne hjælpe dig i mål. Vi sidder altid klar til at hjælpe en anden god gang.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, venlig behandling i telefonen, nemt at få kontakt 😀

12 de dezembro de 2025

Hej Helle,

Først og fremmest tak for de pæne ord og 5-stjerner, det er værdsat, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Vi sidder altid klar til at hjælpe en anden god gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at komme i kontakt med og klar…

Nemt at komme i kontakt med og klar besked.
God opfølgning , venlig personale. Tak for hjælpen

3 de dezembro de 2025

Hej Chresten,

Selv tak og tak fordi vi fik den heldige mulighed at hjælpe i mål med din sag. Hvor er det dejligt at høre, du var tilfreds med vores service. I forlængelse heraf vil vi sige tak for din meget flotte anmeldelse.

Altid hurtig betjening

Altid hurtig betjening. meget tilfreds med deres service

1 de dezembro de 2025

Kære Nicki,

Hvor er det dejligt at høre, vi kan leve op til dine ønsker, vi er altid glade for at kunne hjælpe. I samme omgang vil vi sige tak for de flotte ord og fine anmeldelse her på Trustpilot. Det er værdsat, at du har afsat tid til at skrive os en anmeldelse.

Hurtig og præcist

Hurtig og præcist

21 de novembro de 2025

Kære Bjarne,

Vi vil ligge ud med at sige tak for dine pæne ord og 5-stjerner. Vi er glade for at kunne hjælpe dig i mål med din sag. Hvis muligheden byder dig en anden god gang, sidder vi klar til at hjælpe.

Quick service

14 de novembro de 2025

Hej Irfan,

Tak for dine fem stjerner. Hvor er det skønt at høre, vi kunne leve op til dine forventninger. Vi håber vi kan hjælpe dig en anden god gang, hvis muligheden byder sig.

Super godt

Super godt - høj ekspertise og hurtig eksekvering.

17 de novembro de 2025

Kære Mikkel,

Vi takker mange gange for din flotte anmeldelse, vi er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden god gang, hvis muligheden byder sig.

Quickimport

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais