Det hele er bare gået glat igennem. Det eneste jeg gerne ville have vidst på forhånd, da jeg tænker i har mange handler, specielt fra Tyskland at man sådan set er meget heldig, hvis man kan få e... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Havde i længere tid prøvet at finde hoved og hale i nedvejnings regler for nyere biler, og både FDM og Motorstyrelsen var ikke til megen hjælp, tværtimod.. Jeg havde egentlig opgivet at købe bi... Ver mais
A empresa respondeu
Bedre hjælp findes ikke, jeg er desværre ny i import / frikøb af firmabiler og derved også afgifter. QuickImport er fantastisk til både vejledning og hurtig behandling af ens problematik !! Kan ikke... Ver mais
A empresa respondeu
Ansøgning torsdag fyraften, svar fredag formiddag. 14 dage efter lavede jeg en overførsel tirsdag aften, senere fik jeg bekræftet at det var modtaget og nummerpladen til min MC var frigivet, så jeg... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Kirkebjerg Allé 88, 2. sal, 2605, Brøndby, Dinamarca
- 71994747
- kontakt@quickimport.dk
- www.quickimport.dk
Meget serviceorienterede og løsningsfokuseret
Meget serviceorienterede og de er absolut villige til at have en yderligere dialog hvis påkrævet.
Så egentlig kan det hele gøres online, men da der kan være mange spørgsmål, så giver det en tryghed at de er tilgængelige og samtidig super behagelige og løsningsfokuseret.

Ordentlighed
Transparens, gennemskuelighed, ordentlighed og tilgængelighed kendetegner jeres virksomhed. Generelt fremstår Quick Import proff udadtil og giver en tryghed i samarbejdet.
Tak for det.

Resposta da QuickImport.dk
Fra regel mareridt til dans på roser!
Jeg havde egentlig opgivet at købe bil med henblik på nedvejning da det jo nok ikke kunne lade sig gøre, men så faldt jeg over QuickImport!
Jeg ringede ind til dem med det simple spørgsmål: Kan denne type bil over hovedet nedvejes?
Ringer kl 08, havde beregningen for afgiften kl 09 og kørte hjem i min nykøbte nedvejede bil kl 11!
Det kan virkelig ikke gøres nemmere, ingen vente tid, ingen døj med prøveplader og en bil man ikke kan ejerbruger skifte.. Bare hurtig og god service!
2 ugers regel mareridt forvandlet til en drøm på bare 3 sølle timer!
Det eneste jeg ærgre mig over er at jeg ikke kendte til QuickImport noget før!
Desværre er 5 stjerner max. i fortjener flere! TAK!

Resposta da QuickImport.dk
I var gode til at vejlede ved min…
I var gode til at vejlede ved min import fra Tyskland
Stor åbenhed og lige til

Resposta da QuickImport.dk
Uden tvivl fik jeg den bedste service
Uden tvivl fik jeg den bedste service.
Tak

Super god service
Super god service. Hurtigt og effektivt. Klart en anbefaling her fra.

Resposta da QuickImport.dk
Jeg fik min bil registreret og betalt…
Jeg fik min bil registreret og betalt afgift næste dag fik jeg bil til kører god service og meget hurtig tusind tak

Resposta da QuickImport.dk
En hurtig og nem løsning
En hurtig og nem løsning, hvor alt er nemt og forståeligt. Også dejligt at man kan ringe direkte og få råd :)

5 med pil op
5 med pil op! Hurtig beregning, nem proces med betaling, og behandling som kun tog 2 minutter da jeg stod i synshallen, så jeg kunne få plader med det samme.
Kæmpe anbefaling herfra.

Resposta da QuickImport.dk
Man føler sig i trygge hænder hos Quickimport
Jeg har lige betalt afgiften og fået slettet klausulen på min tidligere taxi supper behagelig og professionel behandling hos Quickimport meget nemt at gennemfører når man følger deres vejledning.
Kan helt sikkert anbefales👍👍👍

Resposta da QuickImport.dk
Very quick support with importing car
Very quick support with importing car, received tax precalculation in less than 1h. Recommended!

Rigtig god service og hurtig svar
Rigtig god service og hurtig svar
på afgiften

Manglende information vedr
Manglende information vedr. Fremgangsmåden
Det hele foregår pr. Mail det er dog også fint nok bare ikke i orden der ikke bliver svaret efter kl 16 samtidig med at man er i gang med at indregistrere og ikke kan komme videre

Resposta da QuickImport.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.