Quooker Belgium Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

We stonden eerst wat twijfelachtig tegenover de aankoop van een 'duurdere' Quooker kraan, maar zagen bij onze dochter het gebruiksgemak. Bij het vernieuwen van onze keuken hebben we dan ook gekozen v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden van onze Quooker! Gemakkelijk in gebruik en zeer snel het nodige wat je zelf wenst. (Koud bruiswater, koud water en kokend water) Ik zou het al niet meer kunnen missen. Echt een aanrader... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Toestel aangekocht in november 25 na een paar weken geen kokend water meer .Het toestel viel regelmatig uit de rode lamp die normaal brand zoals de hartslag viel weg .In feb. technieker langs gewees... Ver mais

Informações sobre a empresa

Quooker, de kraan die alles kan. Naast 100°C kokend, ook koel bruisend en gefilterd water uit één kraan.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

287 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 60% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

56 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Zeer tevreden van onze Quooker

Zeer tevreden van onze Quooker! Gemakkelijk in gebruik en zeer snel het nodige wat je zelf wenst. (Koud bruiswater, koud water en kokend water) Ik zou het al niet meer kunnen missen. Echt een aanrader!

12 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Een geweldige investering en zijn geld meer dan waard!!

Bij het vernieuwen van onze keuken hebben we dan ook gekozen voor een Quooker die ons instant kokend water biedt. Zo praktisch en tijdbesparend. Niet meer wachten en eindeloos water laten weglopen tot je eindelijk warm water hebt. Geen pannetje meer op het vuur om thee te zetten. Ik zou ze niet meer kunnen missen. Een geweldige investering en zijn geld meer dan waard!!

27 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Deze kraan is echt het einde!

Deze kraan is echt, echt geweldig. Had hem eerst zonder bruisend water maar nu deze zomer komt het lekkere gekoelde water vreselijk goed van pas. Met - of zonder een scheutje siroop, Het is zo heerlijk; zeker met dit warme weer deze zomer…Is de kracht van de cola?..gooi er wat bruis bij en het is weer lekker!
Kokend water uit de kraan ook zo fijn, het verkort het koken en de afwas…ik ben oprecht blij met deze handige kraan!!!!!!

12 de julho de 2026

Super kraan

Ik ben supertevreden met mijn quooker kraan, het is heel gemakkelijk altijd kokend water klaar te hebben, voor thee, voor koffie , om te koken,…..
Ook heel tevreden over de service, ze komen direct om alles om te lossen, kortom ik raad de quooker kraan iedereen aan.

24 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik zou niet meer zonder quooker kraan…

Ik zou niet meer zonder quooker kraan kunnen. Direct kokend water om pasta of aardappelen te koken of om een tasje thee te serveren. Gekoeld water, gekoeld bruisend zo te tappen in je fles om mee te nemen of karaf om op tafel te zetten. een aanwinst voor je keuken!

1 de junho de 2026

Zalig

Zalig! Quooker kraan met functie spuitwater kunnen we niet meer missen. Gedaan met sleuren met waterflessen, wij drinken nu altijd van de Quooker. Ook heel handig is het heet water! Wordt hier ook dagelijks gebruikt !

5 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Rommel kraan

Rommel kraan. Heb ze nu 3,5 jaar en jullie moeten al voor de vierde keer langskomen. Dus minimum 1 tot 2 weken per jaar zonder kraan in de keuken. Echt leuk hoor😡.
En het ergste is dat jullie mijn klacht niet ernstig nemen
Wat ben ik met de opmerking dat ze het jammer vinden dat ik nu alweer een probleem heb, deze keer een lek en dus mijn nieuwe keukenkast onder water
Ik verwacht veel meer dan dat voor een super dure kraan.
Zonder een erkenning en gratis herstelling voor mijn nooit nooit meer een dergelijke kraan

27 de maio de 2026
logótipo da Quooker Belgium

Resposta da Quooker Belgium

Beste Dirk
We nemen elke melding zeker wel serieus. We vinden dit oprecht jammer, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We moeten wel professioneel blijven mailen naar onze klanten, helaas kan dit niet vanuit de spreektaal. Het is niet aangenaam dat u op dit moment een lekkage ervaart, we doen ons uiterste best om hier zo snel mogelijk de juiste feedback op te geven of een herstelling te kunnen doen.
Mvg Quooker

Classificada 5 em 5 estrelas

Aarzelend kopen we het volledige…

Aarzelend kopen we het volledige pakket. Het is duur… na enkele uren installatie werkt onze quooker. Het is werkelijk puur comfort en gemak. Heerlijk bruisend gekoeld water en 2 seconden later kokend water. Geen gezeul met flessen bruisend water, meer plek in de koelkast en instant lekker drinkwater. We drinken geen frisdrank meer (dat was de deal voor aankoop) en we vermageren door gezonder te drinken!

5 de abril de 2026