MANGE TAK for den hjælpsomhed og dygtighed, som jeg har mødt hos Martin fra Recoverit. Det er meget længe siden, at jeg har modtaget så hurtig, kvalificeret og serviceminded hjælp fra en virks... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
I november 2021 sendte vi en defekt harddisk til genskabelse hos Recoverit. Efterfølgende fik vi oplyst, at det var nødvendigt at sende harddisken til England. Siden har vi intet hørt - trods gentag... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
recoverit er specialiseret i data recovery og data behandling - det er vores eneste fokus område. Vi har været på det skandinaviske marked siden 2006 og har ekspertviden indenfor gendannelse af mistede data uanset medietype og årsag, datasletning, datakonservering samt data forensic. Vi er i dag blandt de førende i Skandinavien, blandt de største i Danmark og håndterer årligt flere hundrede tilfælde af datatab. Vi tilbyder top professionel service for private, offentlige og juridiske virksomheder. Når du vælger recoverit som leverandør af datagendannelse, kan du være sikker på, at alle opgaver håndteres med største professionalisme og at den største omhu tilkommer hver enkelt opgave.
Informações de contacto
Klokkestøbervej 25, 5230, Odense M, Dinamarca
- support@recoverit.dk
- www.recoverit.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Så fantastisk professionel service
Så fantastisk professionel service, har jeg aldrig oplevet!!
Martin skiftede min harddisk og rengjorde min iMac, testede den og alt er som det skal være!!
Derfor min varmeste anbefaling!!
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
Martin reddede mit liv
Martin reddede mit liv - i hvert fald to digitale år! Og det kom hurtigt retur for en slik.
Resumé:
- Service: Rigtig, rigtig fin service. Indstillet på at redegøre for forløb (gav mig tryghed).
- Kontakt: God til at svare på mine opkald (i alt tre stk) og ringer ellers pligtskyldigt tilbage (dejligt at vide, at der er mulighed for direkte kontakt i en sådan skæbnesvanger situation).
- Tid: Forholdsvis hurtig ekspidition på ca. en uge fra diskens modtagelse fra mod (jeg valgte den billibste - og derfor langsomste - pakke, fordi jeg er cheap-ass).
- Fragt: Modtager diske ganske omhyggeligt indpakket.
- Pris: Koster mange penge - men er ikke dyr ift. konkurrenter!
- Disklaimer: Jeg er førstegangsbruger.
Mit udgangspunkt:
- En arbejds- og fornøjelses-PC, der spontant stiller træskoene efter to års ejerskab, to års arbejde, to års dokumentation - to år uden back-up. Jeg er grædefærdig!
Forløb:
- Efter at jeg selv og computerkyndige bekendte har måttet opgive at få kontakt til harddisken, foretager jeg en rundringning til forskellige services, der netop hjælper med disse problemer. Ingen svarer ved mine første opkald, hvorefter én melder ingen kapacitet.
Jeg forsøger mig næst med anmeldelsens hovedperson, hvor telefonen bliver taget prompte, og vi får en snak; om disk-analyse, købsforpligtelse, priser, forløbet og slutteligt får understreget, at der ikke er nogen garanti for at data kan rekvireres fra silicium-hukommelsen. Så går det ellers slag i slag:
Fragtkupont er inkluderet i prisen (lækkert i en i forvejen uoverskuelig situation). Kupont kommer et par dage efter med post. Kupont påhæftes pakke med mine nedpakkede deske (en ekstra til at rumme den evt. reddede data). Pakke modtages hos revocerit (finder jeg selv ud af). Jeg får deskanalysens resultat: Data kan rekvireres. Jeg er grædefærdigt glad! Jeg får tilbud for dataudvinding. Jeg takker; ja. Jeg modtager link til direkte downloadning af mine redede data. Jeg modtager min back-up desk og den beskadiget desk et par dage efter. Jeg lever lykkeligt til mine dages ende.
NB: Jeg kunne dog godt ønske mig, at der et mulighed for at blive kontaktet ved modtagelsen af min pakken med mine ødelagt disk.
Leider kein Erfolg
Alle Daten wurden wieder hergestellt, wurden auch auf einer externen Festplatte abgespeichert. Ich kann aber keine einzige Datei öffnen. Obwohl ich die Festplatte nach der Formatierung nicht mehr benutzt habe. Es fand also definitiv keine Überschreibung statt. Das war wohl schrott.
Superservice
Superservice. Hurtig og præcis diagnose og prisoverslag. Og frem for alt at tilbuddet er gratis.
Min klare anbefaling af Recoverit.

Billederne er tilbage
Mine billeder er tilbage i god behold. Jeg har haft god dialog med Martin og mine billeder og minder er nu hos mig igen. Det er en stor lettelse. Tak for hjælpen!

Resposta da recoverit danmark ApS
Kæmpe hensyn til mig som studerende
Super god oplevelse.
Martin tog virkelig gensyn til at jeg er studerende. Han hjalp med at få alle mine noter, afleveringer osv tilbage fra en ødelagt harddisk.
Tusind tak. Helt klart noget jeg vil anbefale til enhver!
Super service og forståelse
Super service og forståelse!
Stor anbefaling her fra! De kan trylle!
Fremragende service og yderst…
Fremragende service og yderst kompetent.
Martin løse vores problemer, på 24 timer havde vi data retur og kunne genoptage produktionen.
Kunne man give seks stjerner havde han modtaget dem.

Fremragende service!
Fremragende service og yderst kompetent! Martin tog sig god tid til at løse vores problem, på trods af et opkald meget sent fredag aften.
Kunne man give seks stjerner havde han modtaget dem.

Kunden i centrum
Jeg var grædefærdig, da vores eksterne harddisk gik i stykker, da ALLE vores billeder og videoer med vores børn, lå på den og kun den. Martin kom forbi og hentede den og var så imødekommende og behagelig at snakke med. Han ringede tilbage kort tid efter, som aftalt. Martin er utrolig rar og med et glimt i øjet, kunne han joke lidt også (selvom det bestemt ikke var noget at joke med :)), men det gjorde stemningen uformel og ikke så højtidelig! Vigtigst af alt, må dog være, at ALT på vores harddisk blev reddet!! Vi er glade kunder og vil kun anbefale recoverit!

Kunne jeg give 10 stjerner
Kunne jeg give 10 stjerner, så ville jeg det.
Man kan ikke få bedre service, end den jeg har fået.
Vores slettede harddisk blev gendannet, hvilket var uvurderligt for vores lille forretning.
Desværre slettede jeg hovedparten af filerne, da jeg skulle geninstallere de gendannede filer, pga en fejl i den nye Office pakke, jeg havde købt.
Uopfordret ringer Martin for at høre hvordan det er gået, og tilbyder omgående gratis, at gendanne harddisken en gang til.
Jeg kan kun sige tusind Tak for hjælpen, og kan varmt anbefale recorverit
Hilsen Erik.

En IT troldmand
En IT troldmand ham Martin. Jeg havde allerede været ét sted for at få reddet vigtige data fra min crashede Imac og eksterne disk - desværre uden resultat. Så det var halvt opgivende, at jeg søgte hjælp hos RecoverIT, men trods at det var en teknisk tidskrævende proces hang Martin i og skaffede over 90% af data tilbage - super tilfreds med resultat og service.
Hans Jørn Bøtcher - AD/ID design & kommunikation.

Resposta da recoverit danmark ApS
Professionel hjælp og rådgivning.
Professionel hjælp og rådgivning.
Jeg benyttede mig af Martin og RecoverIT i forbindelse med mit arbejde, han løste opgaven på rekordtid og uden en masse besværligheder. Derudover super priser ift. Den ekspertise man får.
Computeren, jeg skulle have gendannet data på, var over 11 år gammel, så udsigterne for at kunne gendanne noget som helst var ikke ligefrem fantastiske. Men indenfor 24 timer var opgaven løst!
Tak for hjælpen, skal helt klart bruge Martin og RecoverIT, når jeg står i en lignende situation!

Professionel
Recoverit kunne ikke redde mine data, men sagsbehandling var professionel og betjeningen meget venlig.

Resposta da recoverit danmark ApS
God service og meget kompetente!
Recoverit har hjulpet mig et par gange og er meget tilfreds! De er yderst kompetente, og deres arbejde kan varmt anbefales.
//Andy

Resposta da recoverit danmark ApS
Vi har hos BEAUTYCOS brugt RecoverIt…
Vi har hos BEAUTYCOS brugt RecoverIt til gendannelse af vores server. Alt forløb som det skulle og med stor succes. 100% blev gendannet af vores data. Kan varmt anbefales til andre. Håber dog aldrig at vi selv får brug for det igen ;)

Resposta da recoverit danmark ApS
Jeg vil gerne sige stor tak!
Jeg vil gerne sige stor tak til Recoverit efter at have genskabt en masse billeder på min harddisk! Harddisken indeholdte en masse billeder til en stor forsikringssag jeg havde gang i & billeder var naturligvis meget nødvendige for mig & min virksomhed for at vi kunne fuldføre denne forsikringssag. Så jeg kan helt bestemt anbefale at bruge Recoverit, de de er virkelige kompetente & yder en super god service 🤙🏻
5. Stjerner herfra.

Resposta da recoverit danmark ApS
Vi fik med al held gendannet billeder…
Vi fik med al held gendannet billeder gennem de sidste 15 år fra vores harddisk. Hurtig og professionel service - vi er ovenud lykkelige over at have data igen, mange tak for hjælpen.

Resposta da recoverit danmark ApS
Super behandling go service og gjorde…
Super behandling go service og gjorde så jeg ikke har mistet noget data

Resposta da recoverit danmark ApS
Fantastisk oplevelse hos Recoverit!
Jeg har netop haft en fantastisk oplevelse med Martin, som på under en halv time har gendannet mit video materiale fra et korrupt micro SD kort - tilmeld gennem TeamViewer, sådan at transport ikke blev et problem fra min ende af. Jeg er overlykkelig og vil hver en tid anbefalde alle med lignede problemer tage fat i Martin omgående. Fantastisk kundesupport hele vejen igennem. Tusind tak!

Resposta da recoverit danmark ApS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.