MANGE TAK for den hjælpsomhed og dygtighed, som jeg har mødt hos Martin fra Recoverit. Det er meget længe siden, at jeg har modtaget så hurtig, kvalificeret og serviceminded hjælp fra en virks... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
En IT troldmand ham Martin. Jeg havde allerede været ét sted for at få reddet vigtige data fra min crashede Imac og eksterne disk - desværre uden resultat. Så det var halvt opgivende, at jeg søgte hj... Ver mais
A empresa respondeu
Alle Daten wurden wieder hergestellt, wurden auch auf einer externen Festplatte abgespeichert. Ich kann aber keine einzige Datei öffnen. Obwohl ich die Festplatte nach der Formatierung nicht mehr benu... Ver mais
I november 2021 sendte vi en defekt harddisk til genskabelse hos Recoverit. Efterfølgende fik vi oplyst, at det var nødvendigt at sende harddisken til England. Siden har vi intet hørt - trods gentag... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
recoverit er specialiseret i data recovery og data behandling - det er vores eneste fokus område. Vi har været på det skandinaviske marked siden 2006 og har ekspertviden indenfor gendannelse af mistede data uanset medietype og årsag, datasletning, datakonservering samt data forensic. Vi er i dag blandt de førende i Skandinavien, blandt de største i Danmark og håndterer årligt flere hundrede tilfælde af datatab. Vi tilbyder top professionel service for private, offentlige og juridiske virksomheder. Når du vælger recoverit som leverandør af datagendannelse, kan du være sikker på, at alle opgaver håndteres med største professionalisme og at den største omhu tilkommer hver enkelt opgave.
Informações de contacto
Klokkestøbervej 25, 5230, Odense M, Dinamarca
- support@recoverit.dk
- www.recoverit.dk
Mine VARMESTE anbefalinger
Det er meget længe siden, at jeg har modtaget så hurtig, kvalificeret og serviceminded hjælp fra en virksomhed.
Jeg blev hjulpet videre allerede samme dag med mit problem vedr. en ekstern USB-harddisk (er ikke ekspert i betegnelsen), som jeg havde tabt på gulvet. Fik straks et meget præcist estimat på, hvad sagen (genskabende af mistede data) ville koste og derefter den lynhurtige hjælp.
Jeg anbefaler alle at gå til Martin hos Recoverit i Odense for hjælp i lignende sager.
Upålideligt firma
Jeg har skrevet om Martin Frederiksen og Recoverit herinde før. Uha, uha. Kontakt aldrig den mand og det firma!
Efter min første klage her på siden, kontaktede Martin mig dog. Vi aftalte, at vi skulle ringes ved. Siden har jeg gjort alt for at få hul igennem til ham uden held. Jeg vil bare have mit produkt retur. Han kan ikke bruge det til noget, så jeg ved ikke rigtig, hvorfor han ikke svarer på mail og telefon.
Superprofessionelle og yderst hjælpsomme.
Havde haft min USB hos et andet firma, men de kunne ikke hjælpe ('og så kunne ingen'). Tog chancen og prøvede Recoverit - de kunne faktisk hjælpe og finde de fleste filer (som eller var 'brændt inde') frem igen. Ikke alle, men de fleste og så meget som gjorde mit rekonstruktionsarbejde meget nemmere.
Fupmagere. Jeg fik aldrig min datters telefon tilbage.
Jeg sendte min datters telefon til Recoverit med håbet om, at de kunne redde nogle billeder ud af den beskadigede telefon. Det var nok tvivlsomt om det kunne lade sig gøre, men recoverit vendte simpelthen aldrig tilbage og besvarede aldrig mails. Jeg ringede FLERE gange og aftalte FLERE gange med dem, at de skulle give mig en status eller returnere min datters telefon. Jeg har aldrig fået telefonen og jeg har aldrig fået en fyldestgørende forklaring, bare noget med at han har stress.
Stjålet telefon
Startede egentlig ud med hurtig service. Jeg skulle have trukket data ud af min ødelagte mobil. Der står på hjemmesiden at de vil tjekke om det er muligt gratis, og derefter give et tilbud på udførelsen. Da tilbuddet overstiger mit budget for udførelse, beder jeg om at få min mobil tilbage ved afhentning. Men efter flere aftaler som ikke er blevet overholdt, og nu ingen svar ved hverken opkald eller beskeder. Må jeg nok indse jeg aldrig ser den mobil igen, og alle mine billeder osv. på mobilen nu er væk.
Jeg råder folk til ikke at betroe dette firma eller Martin med noget som helst.
Super
Super! They recovered 100% of my hard disk data in less than a day. I’m so grateful for that :)
Mistet vores harddisk??
Siden har vi intet hørt - trods gentagne henvendelser til firmaet. Hvis så de bare gad svare, så vi vidste, om de har mistet den eller at den ikke kan genskabes.
Magen til latterlig service skal man…
Magen til latterlig service skal man lede længe efter. Hold da op et cirkus. Jeg kan ikke engang beskrive hvor useriøs og latterlig langt ude denne “virksomhed” er.
Løgne og den ene lange historie efter den anden. Data udredning der ville tage 30 dage ca (i følge deres hjemmeside) tog over 4 måneder. 4 f….. måneder. Ja faktisk snart 5 måneder.
Også er resultatet at de så ikke kan redde dataen. Reservedelene er forsinket. Ja simpelthen i så mange måneder har de været undervejs. Man prøver at få fat på Martin, men han er sgu lige pludselig på ferie. 😂😂
Jeg sendte en defekt harddisk ind og ville få svar i løbet af et par dage. Der går 3-4 dage og jeg kontakter Martin. Han fortæller at han nok skal sende mig et prisoverslag. Der går igen et par dage og man hører intet. Kontakter ham og han siger at han har sendt det på mail. Jeg har bare ingenting fået. Manden tror man er 4 år gammel og håber på man hopper på den. Der er sgu ikke sendt nogen som helst.
Nå men han fortæller at han nok lige skal sende den “igen” senere da han ikke lige er ved computeren. Man modtager prisoverslag på rundt regnet 7500kr. Fair nok, det sådan det er.
Der går over en månede og jeg kontakter ham og han siger han vil vende tilbage. Man hører intet fra ham og jeg ringer til ham igen, men der tager han den så ikke. Ringer med et andet nummer, så tager han den sgu med det samme. 😃😃 Her fortæller han at de er ved at kigge på den. Han ringer en enkelt gang og fortæller at de arbejder på den.
Igen går der et par uger (her er vi oppe på over 70-80 dage). Kontakter ham og han er sgu lige pludselig taget på ferie 😃😃 Sådan! 😀
Han ville liiiiiiige snakke med sin kollega og vende tilbage. Der går igen over en uge og han vender ikke tilbage. Jeg skriver en mail til ham og nu skriver han at han lige kigger på sagen.. Han er gået under jorden igen og skriver ikke. Jeg skriver igen en mail om at han bare skal sende det hele tilbage og det simpelthen er for useriøst. Så svarer han og skriver filerne ikke kan reddes fordi harddisken har været fysisk åbent før han modtog den. 😂 HAR DET TAGET 70-80 dage at finde ud af det?? At en harddisk har været åbent. Det ved man sgu da med det samme man åbner den. Nå men resultatet er 2500kr for at have renset harddisken uden at få data ud af den. Hold nu op hvor er det dog en latterlig service man får her😂😂 Ved ikke om jeg skal grine eller græde. Tror jeg lige skulle ha tjekket Trustpilot inden jeg kontaktede ham. Er åbenbart ikke den eneste. Tror bare det er sådan service niveauet er i Odense. Hold jer langt væk herfra. Brug et andet firma. Så fræk som man er , så fakturerer man lige med 2500kr og skriver til sidst “Harddisken bliver ikke sendt før pengene er modtaget”. Der er gået 3 uger siden regningen er blevet betalt men han er gået under jorden igen. Absolut den mest bizzare og latterlige service. Dette sker ikke engang i Zimbabwe.. Nej nej nej og nej.
Ham her skal i absolut ikke gøre brug af. Fra 1. Kontakt (april) til i dag, jaaah ca 6 måneder og harddisken er stadig ikke modtaget. Skrev en mail igen, men den valgte han sgu ikke lige at svare på. Ringer med et ukendt nr, så siger han at han sender den i næste uge. Som så er denne uge her.
Opdateret svar til Recoverit’s svar:
Disken er stadig ikke modtaget pr dags dato. Sagen er sendt videre til forbrugerklagemyndigheden.
Martin, du bliver simpelthen ved. Du har ikke informeret om ferie. Det skrev du lige pludselig uden at informere om det. Bevis haves.
Ja disken er sendt via mit firma da en kunde ville redde data. Jeg er ikke specialist i harddiske og derfor sendte jeg den til dig. Harddisken har ikke været åbnet fra min side af og det har jeg fortalt dig et par gange efter hånden. Det er heller ikke det der er problemet her. Jeg klager ikke over prisen, for det står på din hjemmeside. Jeg klager over dine løgne og sø forklaringer. Du er ikke til at komme i kontakt med, du er useriøs og prøver at retfærdiggøre din behandling af sagen ved at komme med forklaringer der er endnu mere langt ude end tidligere. Du arbejder med det her. Dit firmas kerne opgave er at redde data. Så kan det simpelthen ikke passe at du har ventet så mange måneder på reservedele. Hvis reservedele tager 4-5 måneder at få hjem, så skal du måske overveje at lave noget andet eller redigere din behandlingstid på data udredning fra 30 dage til 3-4 år. Så er det fair nok. Jeg har ringet og skrevet adskillige gange til dig.
Hvis noget tager længere tid end forventet, så skriver man lige en mail til kunden: “Hey, der er leveringstid på reservedele. Blot til info”. Hvad gør du? Du ignorerer kunden. Du beklager ikke engang hændelsen herinde men kommer med en latterlig forklaring . Tjek lige de andre anmeldelser du har fået og se lidt indad. Mht mit firma FixByDrive, så Prøv se mine anmeldelser, og se så dine. Så kan vi vurdere hvem der taler sandt herinde. Send nu bare den harddisk tilbage og lad os komme videre!!!

Resposta da recoverit danmark ApS
Need to pay a lot of money if you want to…
Need to pay a lot money if you want to recover you files.

Resposta da recoverit danmark ApS
min computer var helt kaput
min computer var helt kaput, og var bange for at miste alle de vigtigste filer jeg havde, men hos recoverit fik de løst problemet! Tusind tak! de informationer var priceless!

Resposta da recoverit danmark ApS
Topkarakter til Martin fra recoveri👍👍👍…
Topkarakter til Martin fra recoverit 👍⭐⭐⭐⭐⭐.
Min ældgamle tlf brød sammen, så man slet ikke kunne komme ind i den.
Flere tusinde billeder ville være gået tabt hvis det ikke havde været for Martin. Han kan trylle på højt plan, i den grad så jeg i dag har alle billederne igen.
Billeder fra min søns konfirmation og mange ferier 🙏.
Han har også lært mig hvordan man kan lave back up og så yder han en kæmpe service og følger op på det.
Meget kompetent og sympatisk mand.
Vh fra Mai-Britt

Life savers
My external HDD fell and broke last Sunday evening (25/9), during a business trip in Odense, Denmark. Inside my HDD were data that I needed to use by Wednesday, 28/9...Important data of course.
I contacted the recoverit.dk crew on a Sunday, a few hours after the HDD incident. Using their emergency procedures, and following their expert guidance, I recovered the files I needed by Tuesday night! So if you ever find yourselves in a situation like this just don't despair, these guys are the real thing.
I would like to particularly thank Martin, not only for living up to his promise of delivering the data within record times, but also for the psychological support he provided during these difficult hours. Thank you recoverit.dk for a great experience.

Resposta da recoverit danmark ApS
Jeg har intet andet end ros til Martin…
Jeg har intet andet end ros til Martin fra Recoverit.
Hvad der startede med en utroligt kedelig oplevelse af en vandskadet telefon og derved mistede minder, endte med en utroligt flot service og professionelisme på utroligt højt plan. Troede ikke at mine minder kunne reddes, men Martin havde andre planer.
Er ovenud taknemmelig for hans flotte arbejde, og så er de oveni langt billigere end de andre på markedet der laver det samme!
De arbejdede super hurtigt. Og jeg havde mine ting tilbage hos mig selv inden for en uge. Til trods for at det skulle frem og tilbage fra Odense.
Jeg vil til enhver tid anbefale Martin, og Recoverit, til enhver der har brug for hjælp med at redde data.
100/5 stjerner fra mig!

Martin har været helt Fantastisk
Martin har været helt Fantastisk og hjælpsom med genskabelse af data på en ekstern harddisk, som var stået af, så man ikke kunne komme i forbindelse med ca.8.600 familiebilleder (for de ca. 78 års liv). Selv om man havde problemer om natten med at kunne se den med data, som ville kunne genskabes, blev man hjulpet videre (Martin havde barn, som ikke kunne sove).

Resposta da recoverit danmark ApS
Virkelig hurtig og effektiv hjælp
Virkelig hurtig og effektiv hjælp.
Jeg fik i løbet af et par dage genskabt data fra min mobil, som havde været en tur i vaskemaskinen. Da jeg efter ½ år stadig havde udfordringer med at få gemt samtlige data fra mobilen i Icloud, fik jeg også hjælp hertil, samt hjælp til at lægge alle mine data fra den gamle mobil, over på den nye. Og helt uden ekstra beregning. Stor TAK til Recoverit, Odense. Kan kun anbefales.
Marina

Jeg er glad
Jeg kom ved en fejl til at slette alle mine dokumenter og minder på min eksterne harddisk, men på kort tid fik jeg det tilbage ved hjælp af recoverit. Venligt personale, professionelt arbejde, og tingene bliver ordnet hurtigt 👍🏼

Resposta da recoverit danmark ApS
Super service og professionel…
Super service og professionel håntering!
Topkarakter hele forløbet igennem.
Data skulle genskabes fra defekt harddisk og gennem hele procesen er der løbende kommet opdateringer.
Her ydes en service udover det sædvanelige. Intet andet end stor ros og en klar anbefaling af Recoverit

Resposta da recoverit danmark ApS
En fantastisk tryg og god oplevelse
En fantastisk tryg og god oplevelse. Jeg blev løbende underrettet i processen, samt hvordan det stod til.

Resposta da recoverit danmark ApS
Tak til Recoverit (Martin) som har…
Tak til Recoverit (Martin) som har reddet mine meget unikke og vigtige billeder, jeg er yderst tilfreds hurtig ekspedition, og jeg var med igennem hele forløbet..
Tusind tak ..
Bestilte rep af ekstern harddisk
Bestilte rep af ekstern harddisk, med leveringstid på 10-30 dage. Der gik 56 dage før jeg fik mine reparerede data tilbage på en ny harddisk. Dette skete kun efter 56 dage, fordi jeg havde sendt mails (fik ikke svar) og ringet flere gange for at bede om levering af enten reparerede data eller i det mindste tilbagelevering af min gamle defekte harddisk. Mine data blev endelig sendt, men kom på en ny ekstern harddisk, der ikke virkede. Jeg måtte starte forfra. Efter endnu flere mails og opkald, blev jeg guidet igennem en overførsel af data via WeTransfer. Disse data er i ringere kvalitet og jeg ønsker stadig levering af resten af mine data og dem jeg allerede har fået i en ordentlig kvalitet. Det er endnu ikke sket, på trods af flere opkald.
Om jeg nogensinde får alle mine data tilbage eller ej ved jeg ikke. Jeg har givet op.
Anbefale recoverit kan jeg kun, hvis du kan leve med at betale fuld pris, få løst halvdelen af din opgave, har masser af tid til at ringe og rykke for at arbejdet bliver gjort. Finde dig i at arbejdet nok alligevel ikke bliver gjort og er ok med at leveringstiden på ingen måde bliver overholdt. Så er du kommet til det rette sted!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.