extremt lågt i tak 1.75cm och lägre på sina ställen mitt i "parkeringshuset" där man kör. utpasseringen funkade inte. undvik hansa parkering i malmö om ni inte vill riskera er bil (och betala för det)... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Problem 1:Svensk standard för duschblandare är 160 c/c men installatören Herberts rör monterade 150 c/c ? Kostade mig 5000kr. Problem 2: TECE (inbyggd wc) funkade inte, Herbert rör bytte delar och f... Ver mais
Evidensia djursjukhus Malmö. Lång historia kort, min shorthair oriental blev tvungen att avlidas pga felbehandling, hon var bara 6 år. Hennes knä gick ur led, de opererade henne 2 ggr, till slut fanns... Ver mais
VARNING FÖR DANDERYDS SJUKHUS INFEKTION AVD 5 INFEKTION AVD 5: Hierarki med överläkaren och en underläkare som randar som är totalt empatilösa som bestämmer om patienten ska få leva eller dö. De g... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Läs och skriv omdömen. Sveriges sajt för omdömen. Berätta vad du tycker och dela med dig av tips och omdömen på företag i hela Sverige.
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
As pessoas também visitaram
Håller inte leveranstid hör ej av sig…
Håller inte leveranstid hör ej av sig vid försening fick fakturan 4 dagar före förfallodag och det beställda 2 dagar efter fakruran🤨
Publicerar felaktig och vilseledande…
Publicerar felaktig och vilseledande information om registrerade bilar!
Vill man ha problem med Elektriker ska…
Vill man ha problem med Elektriker ska man anlita Elector ab lovar mycket och håller tunt och är bra att skriva saltade räkningar
Instorage förråd
Hyr inte förråd hos Instorage! Företaget har ett uruselt kundbemötande och är ointresserade av sina kunders perspektiv. Vi hyrde förråd och flyttade in alla våra saker bara för att bli uppsagda för att hela byggnaden skulle rivas. Vi fick ingen information om företagets planer när vi hyrde förrådet och fick bara 1 månad på oss att flytta ut. Företagets representant var inte lyhörd, förstående eller lösningsorienterad över huvudtaget.
Varning för SFS åtvidaberg
Använd er inte av städ och fastighetsskötsel i åtvidaberg (SFS). Personalen får inte utbetalt sin övertid, heltidsanställda arbetar 11 timmars pass men får bara betalt för 8 timmar om dagen då övertid inte betals ut. Ägaren behandlar sina anställda som luft och hotar med indragna löner och uppsägningar om man är hemma o vabbar eller är sjuk. Anställda måste arbeta sjuka, ja även i coronatider
VARNING för KVD BILAUKTIONER
VARNING!
Vill varna alla för detta företag!
De skryter om sina 170 punkts tester men det är bara skitsnack.
De krävde att jag skulle skaffa intyg från verkstan på felen som jag upptäckte och därefer slutade de svara på mail trots att konsumentrådgivningen har bett de om ett svar!
Jag har också anmält de till ARN!
Biltema Nässjö.
Biltema Nässjö.. den 29 i november 2020 köpte en elcykel på biltema nässjö ..efter en vecka gick den sönder då lämnade vi in cykeln för att fixa men de hade gjort den värre, alltså inte gick att cykla..och butiken vill inte ta emot cykeln ..90000 sek i en vecka för en trasig elcykel..biltema nässjö är den värsta..dåliga produkter otrevlig personal ..
Nets AB/oetiskt under covid-19
Lite trist läsning. Ett oetiskt sätt av Nets AB att mjölka ut pengar från de redan hårt drabbade småföretagare.
---------------------------------------
Jag har tyvärr Nets kortterminal i min lilla butik där jag jobbar deltid.
(jag kämpar hårt på flera jobb för att inte gå i konkurs nu under covid)
Problem nr 1
I flera år har jag fått fakturor till fel mailadress, trots tillsägelser, vilket resulterar ju i inkasso.
Problem nr 2, omfattande.
Dessvärre de är Nets alldeles för #dyra för min typ av microbusiness (enskild firma) och ganska #usla med din kundservice!!!
Typ skriker i telefon när man försöker prata med dem om skulder och den rådande situationen . Helt ociviliserat lågstatusbetende av deras kundservice !! Inga ursäkter.
(jag har ff inte fått veta namn på den personen som höjde rösten på mig under vårt
samtal den 3.12.2020)
Kan någon möjligen hjälpa mig att komma loss från Nets #slavkontrakt på flera år / som de vägrar avsluta nu ???
Varför ska vi småföretagare #drabbas och #bestraffas av deras förlust nu under covid under 2020? Detta är
#omänskligt !! Vilket uselt & #oetiskt sätt att driva sin #business....jag skulle ALDRIG utsätta mina kunder till det !!
Man KAN INTE tvinga folk att vara kunder om de inte vill och kan, av ekonomiska skäl nu under #pandemin!!
Jag vill bara avsluta detta #slavkontrakt som köper flera år till.... :'( :'(
Det känns som vi småföretagare blir hårt bestraffade och måste betala för Nets förluster under #pandemin!!!
Gud vad jag #ångrar att jag lät Nets lura in mig i ett #omänskligt #slavkontrakt !!!
ARM VITVAROR i Huddinge
Vilken besvikelse, dåligt behandling och dåligt service. Denna så kallad företag i Huddinge, borde gå en servicekurs och lära sig om hur man behandlar människor. Vi upplevde diskriminering (fast han själv är från någon arab land), dåligt attityd, aggressiv i sitt sätt att vara. Vi frågade honom om en visst produkt som dem säljer på Blocket fanns kvar och då svarade han ”NEJ! Hejdå!” Per automatik, vilken otrevlig bemötande! Vi kände oss avvisa från platsen direkt... REKOMMENDERAR EJ!
Mest fejkrecensioner
Varning för företaget Flyttgubbarna …
Varning för företaget Flyttgubbarna som är den absolut oseriösa och lögnaktiga företag jag har haft att göra med. De kom sent från den tiden det var bestämt. Ingen pirra eller annat hjälpmedel hade de med sig så jag fick låna ut min lilla pirra jag hade hemma, men trotts det var de så slöa att det tog 4 timmar för de att lasta på en liten lastbil som går att hyra på bensinstationen. Efter en lång diskussion med företagets dryga och okunniga receptionist eller vad det nu han var avbröt vi hela avtalet, men klart så krävde de hela summan för hela avtalet och lite till. Jag är så förbannad och besviken. Sitter i min nya lya och har halva lasset kvar i lägenheten jag skulle flytta i från idag som var tänkt. Boka för gudskull inte flyttgubbarna. De är tjuvar och blåser folk för att ruffa åt sig så mycket de bara kan.
Ett företag som inte gör rätt för sig…är POSTNORD riktigt dåliga och har ingen koll på paket datum eller vart paketen finns.
Ett företag som inte gör rätt för sig är Postnord,
Köpte från utlandet och betalat varan tror 224kr det skickas till Sverige och Postnord meddela mej du måste betala 86kr i moms...du måste betala senast 30:de jag betalar givetvis och betalar före tiden löper ut.
Vad händer? Inget paket kommer....jag kontaktar Postnord...dom säger DU har inte betalat 86kr, så " Vi har skickat tillbaka ditt paket till företaget".
Jag har papper på att jag skulle betala 86kr från Postnord med nr på försändelsen...
Jag har bank uppgifter på min betalning att det är gjort i tid....
Dom (Postnord börjar fråga om mitt paketnr jag skickar kopia dom svåra det finns inte det nr som jag har skickat...trotts att det är deras eget brev jag kopierar.
Jag kontaktar ARN som gör Postnord nöjda....dom behöver inte ge mig något paket och om paket försvinner på Postnord får jag aldrig veta....men tror att det försvinner massor och eftersom dom inte behöver göra rätt mot sina kunder. (Som har betalat varan och tullavgift).
Firman 24 rör firma dygnet runt lurar…
Firman 24 rör firma dygnet runt lurar folk på höga belopp.
Dom skulle skicka ut en annan firma att rensa ett avlopp
Och när vi ringde den firman visste dom inte ett dugg.Dom hade inte fått offert eller enda dugg.Många varnar för 24.Och dom.luras på skyhöga räkningar
Elmyran
Elmyran! Suveränt. Kort väntetid. Proffsig, lugn och förtroendegivande och förklarar det du frågar. Garanti på uppdragen. Conny Eriksson har bred erfarenhet. startade eget mitt under covid19-pandemin... Extremt kundvänlig och slutför uppdragen. Glad att jag hittade honom! Du hittar honom på Linkedin! Mail till honom: förnamn punkt elmyran at gmail punkt com
Disney+ skulle slåss med Netflix LOL
Disney+ skulle slåss med Netflix. Men det kommer inte ens i närheten. Disney gör film och sluta med streaming, man bör göra det man kan.Streaming kan ni inte.....
Bygghemma
Bygghemma sämst, enl hemsidan 2-3 dagar lev tid. På varor som inte finns!!
Bluff!!
Riksnet fiberbredband
Efter 2 år med Riksnet fiberbredband slutade det fungera. Deras support var död och hänvisade till Halebop. Där fungerade in "Kontakta oss"-länken och det fanns inget telefonnummer till support. Efter letande hittade jag chat. Det tog 65 minuter innan det blev min tur och ytterligare 28 min innan jag fått svar på min fråga. Deras svar var att mitt abonnemang sagts upp 11 månader tidigare, och att de först nu verkställt uppsägningen. Jisses! Jag har inte sagt upp abonnemanget. Alla kan göra misstag, men Riksnet/Halebop tyckte inte att det var konstigt att den påstådda uppsägningen tagit 11 månader. Sämsta support jag någonsin upplevt. Håll er ifrån dem.
GT bilar på Gässlösavägen i Borås är…
GT bilar på Gässlösavägen i Borås är ingen seriös bilförsäljare. Han lovar så mycket innan man skriver kontrakt på bilen man valde. Efter det så gör han ingenting av felen man påpekat. Jag har det skriftligt på mail att han ska fixa det men skiter i det och är allmänt otrevlig.
Ska ni handla bil så köp inte av honom
Missnöjd med JBR Järfälla Badrumsrenoveringar
Anlitade Järfälla Badrumsrenoveringar JBR i januari 2020 för att Renovera mitt badrum. Inte så stort.
Det jag fick höra av dem var att de har varit i denna bransch i 30 år. Så de kan sitt jobb.
Tryggt tänkte jag.!
Det tog över 3 månader för dem att bli klar så jag kunde använda det.
Jag betalade slut fakturan. Vilket jag inte skulle ha gjort.
Det är massa saker kvar att göra. De har även min nyckel hem hit.
Det har nu gått några månader till och jag har inte hört något eller sett skymten av dem.
Har skrivit mejl, men ingen åtgärd.
De skulle återkomma efter de hade haft semester skrev de.
Inte ett ljud.
Det som de missar helt och hållet kundservicen!!!
De bryr sig inte nåt om sin kund. Bara de fått in sina pengar är de nöjda.
Jag är SÅ missnöjd.!!!
Schenks fasad och bygg
Gjorde ett uselt jobb med fasadrenovering och målning av fasad. Har därefter gjort sig oanträffbara.