Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

extremt lågt i tak 1.75cm och lägre på sina ställen mitt i "parkeringshuset" där man kör. utpasseringen funkade inte. undvik hansa parkering i malmö om ni inte vill riskera er bil (och betala för det)... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Problem 1:Svensk standard för duschblandare är 160 c/c men installatören Herberts rör monterade 150 c/c ? Kostade mig 5000kr. Problem 2: TECE (inbyggd wc) funkade inte, Herbert rör bytte delar och f... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Evidensia djursjukhus Malmö. Lång historia kort, min shorthair oriental blev tvungen att avlidas pga felbehandling, hon var bara 6 år. Hennes knä gick ur led, de opererade henne 2 ggr, till slut fanns... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

VARNING FÖR DANDERYDS SJUKHUS INFEKTION AVD 5 INFEKTION AVD 5: Hierarki med överläkaren och en underläkare som randar som är totalt empatilösa som bestämmer om patienten ska få leva eller dö. De g... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Site de opiniões online
  2. Serviço de marketing online
  3. Agência de Marketing
  4. Agência de Marketing Digital

Informação fornecida por diversas fontes externas

Läs och skriv omdömen. Sveriges sajt för omdömen. Berätta vad du tycker och dela med dig av tips och omdömen på företag i hela Sverige.

Informações de contacto

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

242 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

1,5

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Folksam

Folksam är inte försäkringsbolag som vill hjälpa sina kunder när kunderna är i behov av hjälp men de älskar att ta deras pengar
Ingen bra försäkringsbolag tycker jag
Jag hade kontakt med Yahia Dinar och han var riktig otrevlig i telefonsamtal

9 de setembro de 2019
Classificada 2 em 5 estrelas

Registrerade mig på Legolas…

Registrerade mig på Legolas bettingsajt. Vann pengar. Det gick inte att ta ut då min profil måste godkännas. Körkort, bankutdrag mm skulle tas bort på och skickas in. Det gick inte att ändra i profilen och kundtjänst svarade aldrig då mitt personnummer blivit fel i deras till list system. Jag tröttnade efter ett halvår och spelade upp min tusenlapp till sist, för vad är vitsen att vinna om man inte kan ta ut sin vinst. Blockerade mig från den sajten, så att jag aldrig gör misstaget att spela där igen.

31 de agosto de 2019

Nordab glas och montage AB

Saltade fakturor och låååång leveranstid.

Barnen hade av haken på låskolven och det blev omöjligt att låsa vår altandörr av märket schuco. Då vi kontaktade dem hänvisade de till Nordab glas och Montage AB. Vi beställde detta innan sommaren leverans skedde slutligen efter sommaren.
Jag hade under tiden fått informationen att det inte skulle bli så dyrt. Sedan skickar de en faktura på 4700:-

Om ni tänker använda detta företag. begär fastpris och och fast leveransdatum.
Jag kommer aldrig ha med dem att göra igen. Lurendrejare....

28 de agosto de 2019

KÄLLREDA GRUPPBOENDE TOLG

KÄLLREDA GRUPPBOENDE TOLG, NYTIDA. Vi är ett gift par som bott där. Värsta stället som man kan tänka sig. Sur, kränkade och respektlös personal. De sa ofta, det kan ni inte, har inte du med att göra. Hån fnös och viskade med den andra personalen. Ville man ha hjälp sa de, har inte tid. De satt vid sina mobiler! Har hört flera som bott där som kallar stället, HELVETET. De boende var som Zobier, de hade resengerat. STÄNG STÄLLET

12 de agosto de 2019

Mekonomen i Trelleborg 7/8

Mekonomen i Trelleborg 7/8. Har varit där två gånger och sett samma tjej sitta där bakom kassan med den sämsta attityd man kan tänka sig. Verkar ha missat utbildning i hur man tar hand om kunder. Tanken denna gång va och boka en tid för tvätt men den tjänsten hade upphört. Varför då inte ta bort informationen och priser om tvätt utanför butiken. Om jag åker dit igen. When hell freezes over.

8 de agosto de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

ONÖDIGT SNYGGT I Älmhult som har fina…

ONÖDIGT SNYGGT I Älmhult som har fina saker och kläder.
KÖP INTE DÄR.
Svarar ej på mail trots flera försök .
Har ingen telefon +svindyrt skicka tillbaka varor.
Det kostade mig 140 kr.
Dom har ingen returetikett så man får betala dyrt för att skicka varor tillbaka.

7 de agosto de 2019

Svea Pservice Södertälje

Svea Pservice i Södertälje har parkeringsvakter som fuskar och ljuger. Jag gick ur bilen och runt till bagaget innan jag la in p-brickan och låste. Då passade han på och tog kort och la dit p-boten efter det att vi gått. På korten syns jag tydlig bredvid bilen, men de hotar bara med tingsrätten om jag inte betalar. Passa er för att parkera där de håller till.

12 de junho de 2019

Proactive Services Väst AB

Hej alla där ute!
Det finns ett städföretag som heter Proactive Services Väst som lurar folk genom att erbjuda olika typer av städtjänster. Jag beställde en flyttstädning av de och det var en ren blåsning jag åkte på. Det enda de hade gjort var en damsugning trots att de hade skickat en offert till mig med ingående detaljer om vad flyttstädningen täckte. Jag kom i kontakt med de via offerta där jag fick ett sms av företaget om deras super deal och ett långt brev om att de var så omtyckta osv. Snälla gå inte på det och avfärda deras erbjudande direkt. Ägaren kallar sig för "Sammy" men egentligen heter han nått annat när man söker på företaget i alla bolag. I hans offert lämnar han garanti men det är bara strunt prat. Så fort man börjar klaga och vill att de ska komma tillbaka och åtgärda felen så krånglar han till det hela och det slutar med att han säger att man får själv hitta nån annan som får slutföra jobbet och att han inte kommer att skicka nån faktura om man håller tyst och inte skriver om de på sociala medier.

2 de abril de 2019

Maffiavarning?

Fastighetsbolaget Fodret Hammarö som förvaltar hyreshus i Falköping Järnvägsgatan 2-10 har förvandlat området till ett getto liknande vad man kan läsa om förekommer på vissa platser i Italien. Man har till och med anställt privat fastighetsskötare som tydligen är en fullständig katastrof. Han är till och med polisanmäld för inbrott i hyresgästers förråd. Varning för detta hyresbolag.

27 de fevereiro de 2019

Telenor TV och Stream

Telenor TV och Stream, välj någon annan leverantör, ständiga avbrott och störningar, fullständigt värdelös kundservice, och om du vill avsluta abonnemanget i förtid p.g.a ovannämnda, GLÖM DET !!

Bara skräp!!!!!

6 de novembro de 2018

Viking Rosella

Viking Rosella, otrevlig personal som läxar upp kunder i Ritual shopen, på ett otrevligt sätt talar om hur man ska dofta på doftpinnar. Har man problem med kunder som gör fel, ta då bort pinnarna och bara låt doften vara kvar. Även i cafeér tycks personalen vara trött på gästerna!
Skärpning Viking Line!

18 de julho de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Jag testade ett erbjudande via nätet på…

Jag testade ett erbjudande via nätet på Peptid+ en produkt som skulle balansera magen och vikt. En månads provpaket skickades med få dagars mellanrum från abonnemangspaketet att det fanns inte en möjlighet att testa produkten innan nästa leverans. Med andra ord är det ingen provpaket utan du tvingas till minst ett köp till.

18 de junho de 2018
Classificada 2 em 5 estrelas

Bedrövlig leverans av Kustenspool

Bedrövlig leverans
Beställde värmepump med mer hos företaget Kustenspool
Leverans inom 2-5 arbetsdagar står det men jag har väntat i snart 1 månad.
Har ringt flertalet gånger och dom lovat att skicka delar av leveransen efter som poolvärmepumpen tydligen är restnoterad men inget kommer. Dom var snabba att svar på beställningen via mail men sen händer ingenting.

1 de junho de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

lightinthebox, säljer saker som inte fungerar från Kina

Har lämnat omdöme förut gällande Lightinthebox. Blev helt grundlurad på ett usb-uttag för mc. Den levererades från Kina. Hade det stått hade jag aldrig köpt den. Otroligt långa leveranstider. När den väl kom fungerade den inte. Hur kan man misslyckas med ett usb? Jag blir ombedd att förklara mer detaljerat vad felet är. Svarar att den inte fungerar, inte rocketscience. Nu ska jag skriva ut retursedel, skaffa en förpackning, åka till posten och skicka tillbaka saken. Kommer att få vänta hela sommaren på en retur. Jag lägger ner och köper en som fungerar. Undrar hur många som gör likadant vilket gör att dessa bedrägeriföretag tjänar pengar på att sälja skräp från Kina som inte fungerar.
Vad har vi lärt oss av detta? Handla aldrig från lightinthebox. Mycket enkelt.

21 de maio de 2018

Kapp Ahl Ulricehamn.

Kapp Ahl Ulricehamn.
Blir bemött med överlägsenhet misstänksamhet och arrogans när jag vänligen frågar om möjlighet att prova ett plagg (i butiken). "Du förstår väl att du inte kan ta hem det för provning", det var vad expediten svarade och utgick ifrån. Trots 25 % rabatt gick jag därifrån och kommer i fortsättningen att vara trogen alternativa butiker.

13 de maio de 2018

É esta a sua empresa?