Renenkelbilligel Opiniões 3

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

3 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

100% nöjd med företag inkl. avtal, pris, användarvänlighet o.s.v.

Tecknade avtal med Rebel vid kontraktsskrivningen hos mäklaren som erbjöd det.
Det var ingen bindningstid heller så tänkte mest att det var skönt att slippa tänka på det OCKSÅ mitt i allt kaos, kunde ju säga upp det sen efter flytten om jag ville.
Sen närmare flyttdagen så fick vi sms med bekräftelser att det skulle kopplas in på vår valda dag och tid och även på inflyttningsdagens morgon så vi behövde aldrig oroa oss om vi hade missat något så vi skulle stå utan el eller så.
Allting flöt på perfekt och har så gjort sen dess i ca 1 år så jag är kvar som kund och förblir det.
Rebel har prisgaranti (men det går ju nästan inte att jämföra priser på el idag då det är hundra parametrar som spelar in etc.) så ärligt talat så vet jag inte om de är BILLIGAST av alla 5000 elbolag i Sverige, som de säger men har faktiskt billigare elkostnad i nya huset än i förra lgh, det räcker för mig.
Sen är allt så enkelt, det är tydligen deras affärsidé att ha det så=billigare för kunden. Bara ren el liksom.
Appen är enkel och lättanvänd men har ändå alla funktioner man vill ha med historik, förbrukning, statistik, ändra sitt avtal, betalningsalternativ, prissättning m.m. Jag har inte haft några problem med något och älskar att allt bara funkar.
Och varje gång jag betalar fakturan (som brukar registreras/bekräftas inom ett par timmar oavsett betalningsmetod) så kommer det sen ett trevligt (!) tack-mail (löjligt men blir faktiskt lite glad varje gång, haha) och ja, än en gång så är allt så jäkla enkelt och funktionellt, precis som det bör vara.

9 de outubro de 2024
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

Strul med deras betaltjänst

Använder en obskyr betaltjänst som heter Billogram och som jag inte sett någon annan använda. Billogram verkar vara någon utländsk betaltjänst då man inte ens kan logga in med Bankid. Detta gör det tyvärr lätt att missa fakturorna. Elen kostar ungefär detsamma men lägg på en förseningsavgift och detta blir ett dyrt alternativ.

16 de julho de 2024
Opinião espontânea

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.