Ribehoej Opiniões 102

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super ophold via spotdeal. Vi boede i bjælkesuiten, med god plads, lækker spa ude og inde, alt var så fint. 2 retters menu første dag og 4 retter den anden dag, fantastisk mad, lækre smage og så velt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt var perfekt, en oplevelse. Vi havde bestilt en panorama suite med middag om aftenen. Suiten var perfekt lækkert indrettet med sauna , badekar og udendørs jacusi, opvarmet, klar til brug. Fant... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi var 6 venner afsted, en lille hytte til hvert par. Fine hytter, dog med et meget knagende, generende gulv i hytte 2, ud for badeværelset. Maden er super lækker, enkelt og meget smagfuldt. Mege... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Perfekt aften

Vi fejrede mine forældres diamantbryllup med middag på Ribehøj. Det var en helt igennem fantastisk aften. Vi følte os så velkommen lige fra vi trådte ind af døren, til vi forlod stedet som de sidste. Super lækker menu med dejlige og intense smage, hertil en veltilpasset vinmenu. Vores tjener Asbjørn fortjener en ekstra tak, han var bare en stjerne!
Tak fordi I gjorde vores fejring til noget særligt.

9 de abril de 2026

Fantastisk

Var derude og spise. Har været mange steder og det her var med hensyn til menu og betjening absolut helt i særklasse. Så mine allerbedste anbefalinger.

21 de março de 2026

En helt særlig oplevelse på Ribehøj – i særklasse

Vi havde fornøjelsen af en helt igennem fantastisk aften på Ribehøj, og oplevelsen overgik på alle måder vores forventninger.

Rundvisningen i vineriet og indsigten i historien og tankerne bag virksomheden var både inspirerende og imponerende. Det er tydeligt, at der ligger stor passion, faglighed og et højt ambitionsniveau bag arbejdet, og det gav et stærkt indtryk allerede fra start.

Den efterfølgende middag var intet mindre end sublim. Maden var vidunderlig og tydeligt præget af høj kvalitet og stort håndværk. Vinene var perfekt afstemt til retterne og løftede helhedsoplevelsen markant.

En særlig stor anerkendelse skal gå til Nikolai, som leverede en helt fantastisk indsats som tjener. Med stort nærvær, høj faglighed og smittende passion tog han os med på en rejse gennem gastronomi og vine. Hans professionalisme og værtskab gjorde aftenen ekstraordinær – alene hans indsats var en oplevelse i sig selv.

Samlet set var det en aften, hvor rammer, indhold og stemning gik op i en højere enhed. En oplevelse, vi vil huske længe, og som kun kan få vores varmeste anbefalinger.

18 de dezembro de 2025

Tårnhøj pris

5 stjerner kun for stedet men prisen får KLART 1 stjerne.
Ca 3000 kr for en overnatning uden mad svarer til 1 uge med all inclusive i udlandet.
Hvorfor skal lille Danmark være altid 10 gange dyrere.
De her priser er kun for rige mennesker og ikke for os alle.
Vores virkelighed er vendt helt på hovedet.
Ønsker at jeg kunne spole tiden tilbage til de god gamle dage hvor priserne gav mening og hvor hele Danmark var ned på jorden.

16 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

En super oplevelse med lækkert mad og…

En super oplevelse med lækkert mad og gode vine, værelset (pejsestuen) var super lækker og virkelig hyggeligt med udespa med udsigt over søen.
Til sidst vil jeg rose personalet som virkelig var søde og i mødekommende, de havde styr på det hele❤️
Tak for en fantastisk weekend

26 de outubro de 2025

Perfekt. Her kommer vi 100% igen

Nu er det efterhånden et år siden vi var der sidst men jeg bliver nødt til at dele min oplevelse
Vi havde en super god tur. Personalet var super søde og ydet en virkelig god service.
Maden var fantastisk❤️
Værelset var flot, rent og super hyggeligt
Vi har både været på marielyst og på Ystad og de kan slet ikke hamle op men ribehøj hverken i forhold til mad, service, prisen og selve hoteller
Når vi skal afsted igen er det helt sikkert her vi skal til igen

23 de setembro de 2024

Gennemført følelse af forkælelse

Det er een af Danmarks perler, som du bør opleve. Kvalitets materialer, æstetisk lækkert, ægte og sødt personale, som man kun finder på landet. Suiterne er store, og havde de ligget sammen med hovedbygningen tangerer det et 5 stjernet hotel. 4 retters middag, alt lækkert. Ærgerligt, de ikke lige havde valgt Clever ladebokse, men sådan er der mange, der ikke har tænkt over, at det ville tilbyde værdi for clever kunder, og ikke nødvendigvis betyde en ulempe for ikke kunder. Jeg vil klart anbefale dette sted til et par, som vil have kvalitetstid alene-ophold. Ja, det ligger på en mark. Ja, jeg håber de beplanter bedre, så suiterne afskærmes. Det kan blive en lille oase på sigt.

7 de abril de 2025

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse.
Alt spillede Max: hytten, maden, personalet osv. Ribehøj levede 100% op til forventningerne og er et sted man helt sikkert kommer tilbage til.
Ekstra hilsen til Rebekka. Hold da op hvor du gør det godt. Dejligt at opleve en tjener der udviser en kæmpe glæde for sit job.

19 de agosto de 2025

Smuk natur

Jeg havde den mest fantastiske oplevelse med en veninde i jeres skønne hytte med spa🫶 i har et dejligt personale og den lækreste mad og vine🫶
Skønneste udsigt til svaneflokken 🫶
Wauv det var High Class og det er ikke sidste gang🫶 Jeg er fan

3 de agosto de 2025

5 stjerner er ikke nok

Aldrig har jeg været et sted så gennemført. Der er tænkt over alle detaljer, som gør stedet så fantastisk. Der er fred og ro og masser af luksus. Prikken over i’et var ved checkout, der fik vi en lille pose med 2 kolde vand lidt chokolade og et takke kort.
Vi kommer helt sikkert igen

18 de julho de 2025

Perlen fra Ribe

Min bedre halvdel og jeg havde booket et ophold i en af superior søsuiterne med egen jacuzzi og kig ud over søen. Vi har været mange steder men det her ophold tog altså kegler, ikke kun for værelseskvaliteten men ligeså for det virkelig søde og behagelige personale.
Vi havde fornøjelsen af Rebecca som jeg gerne vil fremhæve som en medarbejder der i en helt særlig grad må være et kæmpe plus at have i sin stab, hun er særdeles serviceminded og sørgede for intet manglede og var en sjælden grad af transparant, hvilket man kun kunne ønske der var mange andre i service og restaurationsbranchen som ville tage ved lære af.
Helt bestemt ikke sidste gang vi har nydt tilværelsen der.

13 de julho de 2025

Skønt ophold på Ribehøj

Vi har udelukkende rosende ord efter et skønt ophold på Ribehøj. Vi boede i en af de flotte suiter med egen jacuzzi og med udkig udover søen, hvilket var det hele værd - ren afslapning. Vi kunne nemt have brugt et par dage ekstra på Ribehøj.

Vi havde tilkøbt 4-retters menu om aftenen med vinmenu til, og det er helt sikkert også en anbefaling værdig. Morgenmaden dagen efter var tilsvarende skøn og en dejlig afslutning på opholdet.

Derudover skal der også lyde en kæmpe ros til personalet, som alle har været venlige og imødekommende.

Tak til stedet for en uforglemmelig oplevelse - vi kommer helt sikkert igen.

21 de junho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Set i lyset af

Set i lyset af, at de gerne vil fremstå som et eksklusivt sted, har udenomsråderne noget at mangle.
Der er vilde vækster i bedene, ukrudt på stier og bede og så måtte der godt være papirkurve til hunde efterladenskaber eller endnu bedre stativer med hundeposer m.m.

16 de junho de 2025

Alt spiller

Alt spiller - det hele er SÅ lækkert, og personalet er så søde og imødekommende.

11 de junho de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

I forhold til det eksklusive…

I forhold til det eksklusive ambitionsniveau er der mangler i gastronomien (fik sejt kalveryg) og vine på glas. Værelses/husleje er i stukket lidt af… der skal mere til, men fantastisk og ros til idé og mission

10 de junho de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais