Banner for RINSMA MODEPLEIN

RINSMA MODEPLEIN Opiniões

21 157
TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastische winkel met mooie merken, behulpzaam personeel en ongekend goede service! In shop ervaring is vele malen beter dan online. Hoe erg Rinsma voorloopt in de fysieke store, zo blijft de websit... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn bestelling werd snel bezorgd en was keurig netjes verpakt! Vooraf netjes op de hoogte gehouden over de levering en een prachtige longsleeve rijker! Heel blij mee 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

prachtige jurk! viel mij helaas net wat te krap. hierdoor moeten retourneren. helaas was maatje groter uitverkocht bij Rinsma maar werd super fijn naar een collega bedrijf verwezen waar hij nog wel be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prettige winkel met mooie merken. Ik kom er al meer dan 40 jaar! Wil je geadviseerd worden kan dat altijd en wanneer je gewoon even wilt rondkijken kan dat ongestoord. Online bestellingen worden snel... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de moda masculina

Al vanaf 1888 zit mode bij de familie Rinsma in de genen. Wat begon als een klein atelier in Gorredijk, is inmiddels uitgegroeid tot hét Modeplein van Nederland! Het beste persoonlijke advies en 100% aandacht, verrassende combinaties en ontspannen shoppen. Met ruim 350 topmerken is er altijd iets dat bij jou past! Zin in een verse koffie-break of even nagenieten van alle mode-inspiratie? In de Balustrade of in de Tuinkamer (met terras aan het water) kun je terecht voor verfrissende drankjes of een verse lunch. Parkeren doe je gratis voor de deur. Geniet van een warm onthaal met koffie en wat lekkers.

RINSMA MODEPLEIN

Verrassend veelzijdig met 4 speciaalzaken; ZIJ VAN RINSMA, DE HEEREN VAN RINSMA, Qulotte Lingerie & Badmode en Rinsma Schoenen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

21 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

(21 157)

870 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Snel in huis

Snel in huis, mooi ingepakt!

Dag Petra,

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling. Daar zijn we bli mee!
Heel fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd.

Veel plezier ermee!

Met gastvrije groet, Lisah

Dan Astrid,

Bedankt voor je review. Dat waarderen we zeer!

Met gastvrije groet, Lisah

Alles is perfect verlopen

Alles is perfect verlopen

Dag meneer Smit,

Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Tot een volgende keer!

Snelle levering.
Goed op de hoogte gehouden van de verzending en netjes verpakt.

Dag Miriam,

Classificada 5 em 5 estrelas

mooie blouse op tijd ontvangen goed…

mooie blouse op tijd ontvangen goed verpakt.

Dag Doreth,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de blouse. We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel geleverd en vraag goed en snel…

Snel geleverd en vraag goed en snel beantwoord.

1 de agosto de 2026

Dag Nanja!

Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Tot volgende keer!

Met gastvrije groet, Tyanna

TOP ERVARING

SUPER SNELLE BEZORGING, DUIDELIJKE SITE EN ZORGVULDIG INGEPAKT VOORZIEN VAN EEN PERSOONLIJKE BOODSCHAP.
AANRADER!!!!!!

31 de julho de 2026

Dag,

Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent! We vinden het belangrijk dat het hele proces een fijne ervaring is. Leuk dat je ook de persoonlijke boodschap hebt gewaardeerd. Dat doen we graag om net dat beetje extra aandacht te geven.

Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Lichtblauwe Resetjas

Bij een andere zaak had mijn man de ideale jas gevonden, maar de maat was te klein. Bij Rinsma hadden ze in de webshop wel de goede maat van de Resetjas. Een mazzeltje. De jas werd super snel geleverd voor een leuke prijs en was goed verpakt. Gewoon top.

5 de agosto de 2026
Opinião espontânea

Dag Ria,

Bedankt voor de enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat jullie de juiste maat van de Reset jas bij ons in de webshop hebben gevonden. Een leuke meevaller! Wij wensen je man veel plezier met zijn nieuwe jas!

Met gastvrije groet,
Sarah

Snelle verzending!

Snelle verzending!

31 de julho de 2026

Dag Maartje,

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending. Daar doen we het voor!

Zeer prettig geholpen!

Zeer prettig geholpen!
Wederom een bevestiging van waarom ik graag bij Rinsma kom voor kleding en advies!
Zeker ook voor de vermaakservice en snelle versturing van kledingstukken!

Dag Mieke,

Bedankt voor je mooie review! We waarderen je feedback en hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen. Veel plezier met je aankoop!

snelle levering

snelle levering,
goede service

28 de julho de 2026

Dag Martina,

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze service. We vinden het belangrijk om onze gasten zo goed mogelijk te helpen en wensen je veel plezier met je aankoop. Graag tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, duidelijk on hun communicatie.

Dag Yvonne,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat onze communicatie duidelijk was. Veel draagplezier gewenst!

Classificada 5 em 5 estrelas

De kleding is zorgvuldig in gepakt de…

De kleding is zorgvuldig in gepakt de kleding is van goede kwaliteit ik ben er blij mee hartelijk bedankt.

Dag Herma,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van de kleding en dat alles zorgvuldig is ingepakt. We wensen je veel plezier met jouw aankoop en hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd goed en prima service

Dag Marco,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het graag voor. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen, zowel in onze winkel als in onze webshop.

Correcte en snelle levering

27 de julho de 2026

Dag Krista,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je bestelling correct én snel is geleverd. Daar doen we het graag voor! We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Geweldig

In korte tijd was mijn broek binnen en de maat is ook prima.

27 de julho de 2026

Dag Ria,

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te lezen dat je broek snel is geleverd en dat de maat meteen goed was. We wensen je veel draagplezier en hopen je snel weer terug te zien!

Classificada 4 em 5 estrelas

De informatie over het artikel was helder en ruim voldoende om een afgewogen keuze te kunnen maken.

De informatie over het artikel was correct en het bestelproces eenvoudig. Mijn bestelling werd snel verwerkt en een dag later afgeleverd.

28 de julho de 2026

Dag,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat de informatie over het artikel duidelijk was, het bestelproces soepel verliep en uw bestelling zo snel in huis was. Daar doen we het graag voor!

We wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

De aankondiging door DHL

De aankondiging door DHL, dat het product de volgende dag geleverd zou nworden, zonder meer keurig, de vaangegeven was ook echt goed.

24 de julho de 2026

Dag Monique,

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent. Dan zijn wij dat ook!

Met gastvrije groet, Tyanna

Behulpzaam!

Super fijn dat jullie even de maat van een top op wilden meten! Dat scheelt (hopelijk) een miskoop, aangezien ik niet op tijd terug ben om te passen en evt ruilen.
Danmark daarvoor!

25 de julho de 2026

Dag Fen,

Bedankt voor je fijne review!

Wat leuk om te lezen dat je onze hulp bij het opmeten van de top zo hebt gewaardeerd. We begrijpen heel goed dat het prettig is om vooraf wat extra zekerheid over de maat te hebben. We helpen je hier natuurlijk graag mee om een miskoop te voorkomen.

We hopen dat de top helemaal naar wens is en wensen je er veel plezier van!