Banner for RINSMA MODEPLEIN

RINSMA MODEPLEIN Opiniões

21 157
TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastische winkel met mooie merken, behulpzaam personeel en ongekend goede service! In shop ervaring is vele malen beter dan online. Hoe erg Rinsma voorloopt in de fysieke store, zo blijft de websit... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn bestelling werd snel bezorgd en was keurig netjes verpakt! Vooraf netjes op de hoogte gehouden over de levering en een prachtige longsleeve rijker! Heel blij mee 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

prachtige jurk! viel mij helaas net wat te krap. hierdoor moeten retourneren. helaas was maatje groter uitverkocht bij Rinsma maar werd super fijn naar een collega bedrijf verwezen waar hij nog wel be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prettige winkel met mooie merken. Ik kom er al meer dan 40 jaar! Wil je geadviseerd worden kan dat altijd en wanneer je gewoon even wilt rondkijken kan dat ongestoord. Online bestellingen worden snel... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de moda masculina

Al vanaf 1888 zit mode bij de familie Rinsma in de genen. Wat begon als een klein atelier in Gorredijk, is inmiddels uitgegroeid tot hét Modeplein van Nederland! Het beste persoonlijke advies en 100% aandacht, verrassende combinaties en ontspannen shoppen. Met ruim 350 topmerken is er altijd iets dat bij jou past! Zin in een verse koffie-break of even nagenieten van alle mode-inspiratie? In de Balustrade of in de Tuinkamer (met terras aan het water) kun je terecht voor verfrissende drankjes of een verse lunch. Parkeren doe je gratis voor de deur. Geniet van een warm onthaal met koffie en wat lekkers.

RINSMA MODEPLEIN

Verrassend veelzijdig met 4 speciaalzaken; ZIJ VAN RINSMA, DE HEEREN VAN RINSMA, Qulotte Lingerie & Badmode en Rinsma Schoenen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

21 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

(21 157)

870 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Echt heel snel geleverd

Echt heel snel geleverd, goed verpakt, kan niet beter.

24 de julho de 2026

Dag Suzy,

Bedankt voor je prachtige review!

Wat geweldig om te lezen dat je bestelling zo snel is geleverd en dat alles goed verpakt was. Dat je zegt dat het niet beter kan, is een ontzettend mooi compliment. Daar zijn we heel blij mee! We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je graag weer terug te zien.

snelle service

snelle service, netjes ingepakt en overzichtelijk!

22 de julho de 2026

Dag Ilse,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service, de nette verpakking en de overzichtelijke webshop. Daar doen we het graag voor! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in onze winkel.

Super tevreden

Op zoek naar een t shirt voor mijn zoon kwam ik bij Rinsema terecht.
Bestellen en betalen ging heel gemakkelijk en het shirt werd mooi verpakt geleverd.

22 de julho de 2026

Dag Yolanda,

Bedankt voor je mooie review!

Wat leuk dat je voor je zoon bij Rinsma Modeplein bent geslaagd. Fijn om te horen dat het bestellen en betalen gemakkelijk verliep en dat het T-shirt mooi verpakt bij je is aangekomen. We wensen je zoon er heel veel plezier van!

Mooie bloes besteld

Mooie bloed besteld, bij een andere zaak de broek. Dart was de verkeerde dus helaas bloes terug. Snelle service, fijne webshop

21 de julho de 2026

Dag Arja,

Bedankt voor je review.
Wat jammer dat de broek uiteindelijk niet de juiste bleek te zijn en dat je daardoor de blouse hebt moeten retourneren. Goed om te lezen dat je onze snelle service en fijn webshop wel hebt ervaren.

snelle levering

Super snelle levering en keurig verpakt , ook het retour zenden gaat makkelijk

Dag Jeannette,

Hartelijk dank voor je review.
Fijn dat alles naar wens is gegaan, met zowel het ontvangen van je bestelling als de retour afhandeling.
Graag tot een volgende keer!

Overzichtelijke webshop.

Rinsma heeft een overzichtelijke webshop en het bestelde item werd snel geleverd.

Dag De Leeuw,

Bedankt voor het achterlaten van deze review en complimenten! Daar zijn we blij mee. Heel veel draagplezier gewenst van je nieuwe item.

Snel

Snel, prijs kwaliteit. Met zorg ingepakt en verzonden.

Dag Marion,

Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat de zorg waarmee we de items inpakken, ook op afstand voelbaar is. Tot de volgende keer!

Een tevreden nieuwe klant

Bezorging van een verkeerd artikel werd snel geregeld en afgehandeld met een voucher als dank voor het terugsturen.
Artikelen keurig verpakt en snel verzonden.

Dag IDP,

Bedankt voor het achterlaten van deze review. Fijn om te horen dat we een fout van onze zijde goed hebben kunnen herstellen. We hopen dat je alsnog blij bent met je bestelling en het met veel plezier mag dragen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Weer heerlijk wezen shoppen en fantastisch geslaagd.

Donderdag voor mijzelf en vrijdag met mijn dochter wezen shoppen. Wij zijn weer fantastisch geholpen en super geslaagd. Alle lof voor het vriendelijke en behulpzame personeel, bij jullie shoppen is altijd een feestje.

24 de julho de 2026
Opinião espontânea

Dag Anna,

Wat een mooie review, bedankt!
Wat leuk dat je zowel donderdag als vrijdag zo goed bent geslaagd. Fijn om te horen dat je onze service en het enthousiasme van mijn collega's zo waardeert. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen voor een volgend gezellig shopmoment.

Bij telefonisch contact goed geadviseerd

Bij telefonisch contact goed geadviseerd

18 de julho de 2026

Dag Lucy,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je telefonisch zo goed bent geholpen en dat ons advies naar wens was. We vinden het belangrijk om ook op afstand persoonlijk mee te kunnen denken en je zo goed mogelijk te adviseren.

Snelle bezorging.

Snelle bezorging.
Netjes verpakt

17 de julho de 2026

Dag Diana,

Wat super om te lezen dat je blij bent met je bestelling. Heel veel plezier met je nieuwe aankoop!

Snel en correct

Snel en correct

17 de julho de 2026

Dag Mees,

Dank voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Tot de volgende keer!

Persoonlijke webshop

Persoonlijk contact, mooie merken, snelle verzending.

Dag Judith,

Bedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat je ons persoonlijke contact, onze mooie merken en de snelle verzending zo waardeert.
Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Allereerst was ik heel blij met mijn…

Allereerst was ik heel blij met mijn jack. Toch altijd spannend of de kleur en pasvorm zijn wat je hoopt. Dat was zo.
Het jack werd snel geleverd, niet op het thuisadres maar een afhaalpunt. Vind ik ook fijner. En er zat een klein aardig kaartje bij met de handgeschreven naam van iemand die je kunt bellen met vragen of opmerkingen. Want Rinsma is pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Dag Ruth,

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat het jack helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat zowel de kleur als de pasvorm precies goed zijn.
Leuk om te lezen dat het persoonlijke kaartje je is opgevallen. Hiermee willen we onze gasten laten weten dat we altijd voor ze klaarstaan.
We wensen je heel veel plezier met je nieuwe jack en hopen je graag weer terug te zien!

Uitstekend.

De cadeaucard werd snel verzonden en was mooi verpakt. Fijn dat het via DHL ging zodat het gemakkelijk op een ander adres op te halen was.

Dag Jan,

Hartelijk dank voor je review.
Wat fijn om te horen dat de cadeaukaart snel is bezorgd en dat je de verpakking waardeerde. Ook leuk om te lezen dat de levering via DHL voor jou zo praktisch was. We hopen dat de ontvanger veel plezier heeft van de cadeaukaart!

Een hele snelle levering

Dag Samantha,

Bedankt voor je review.
Fijn te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen.
Veel plezier met je aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie kleding en snel verzonden.

Mooie kleding en snel verzonden.
Prima.

9 de julho de 2026

Dag,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze kleding en de snelle verzending. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jullie hebben het kledingstuk wat ik…

Jullie hebben het kledingstuk wat ik graag wenste en nergens kon krijgen, bedankt! Levering was zelfs de volgende dag. Enorm handig in deze hitte!

Dag,

Bedankt voor uw mooie review! Wat leuk om te horen dat u het kledingstuk waar u al zo lang naar op zoek was bij ons hebt gevonden. En dat het vervolgens ook nog de volgende dag werd bezorgd.

Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Eind van de middag een bestelling…

Eind van de middag een bestelling geplaatst die ruim lager was in prijs dan ik in de winkel had gezien en de volgende dag al in de brievenbus gevonden. Super snel dus en netjes verpakt.

Dag,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat uw bestelling al de volgende dag in de brievenbus lag en dat alles netjes was verpakt.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Dag Peter,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. Daar doen we het graag voor! We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer te mogen verwelkomen.