Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Post nord havde lavet en fejl med leverancen. Selta var meget søde og hjælpsomme, virkelig en god oplevelse

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice som lige ville tjekker om jeg skulle have 24 sæt. Filtsko Tiger Bunddel da hvert sæt indeholdt 4 stk bunddele. Nej så kundeservice rettede ordren til 6 stk, og ændrede betal... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kundeservice hvor jeg var efterladt med fuld tillid og tryghed over en ordre der først ville blive leveret 10 uger senere, da det var en bestillingsvarer. Ekstra positivt blev jeg da min varer... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Loja de camas
  3. Decoração e Design de Interiores
  4. Loja de móveis de jardim
  5. Loja de Iluminação

Escrito pela empresa

Hos SELTA møbler i Viborg finder du Jyllands største udvalg til boligen. Møbler, brugskunst, lamper, senge og tæpper. Køb online med store besparelser.

Informações de contacto

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig dårlig service 😡

Virkelig dårlig service 😡
Efter gentagne korrespondance, truer Selta nu med, at jeg skal betale for, at DE sender en fagperson ud for at tjekke min seng, da de ikke tror på at den fejler noget, trods medsendte billeder. Sengen købte jeg for KUN 7 mdr siden. Dette er 2.reklamation. Jeg ønsker bare min penge retur og de kan bare hente deres seng, den lever slet ikke op til det som de lovede

11 de março de 2026
logótipo da Selta

Resposta da Selta

Hej Bettina
Har også svaret dig på din mail.
Vi kunne aldrig drømme om at true nogen. Ej heller sige om din madras har sat sig i fjedrene eller ej. Men vi skal bruge lidt information og foto til producenten.
Der kommer en fra firma "Handy Polster" og hjælper med at få taget det ønskede foto. Da dette skal tages på et fladt underlag som fx et gulv. Hvilken du ikke har mulighed for. Derudover vil han lave en vurdering på madrassens fjedre
SELTAs
Service afdeling

Gnidningsfrit

Alt giver et solidt og tillidsvækkende indtryk. Smidig odreafgivelse. Hurtig levering. God kommunikation og grundig indpakning. Kendte overhovedet ikke firmaet. Det var en simpel handel, et par Lamper, men alligevel vil jeg ikke tøve med at handle der igen. Alt dette er ikke bare en selvfølge, så 5 klare stjerner.

5 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Snyt

Købte en sofa “Seattle” midt i november til 9900kr. som sælger oplyste om, var sat ned fra 14999kr. Det var den sidste på lager - alså udstillings model - så sofaen kunne ikke sælges billigere. Kommer så forbi sidst i december og vupti har de fået sofaen på lager igen men nu til 5999kr ny pris nu 9999kr
Føler mig taget godt og grundig ved næsen!!!

27 de dezembro de 2025
logótipo da Selta

Resposta da Selta

Hej Esben
Det er ikke den samme. Din sofa er i brun. Denne er i sandfarvet betræk.
Før prisen på 9999,- er laveste pris vi har solgt sofaen til tidligere.
Vi har valgt at bruge udsalget til at få de sidste sandfarvede solgt ud, derfor den ekstra lave pris.
Du er meget velkomme til at kontakte mig for yderligere forklaring
Kåre Christensen
SELTA

top madras

der stod, varen ikke var på lager, men info passede med tiden, og varen blev leveret - og er en drømme top madras i god kvalitet

28 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais