Informações sobre a empresa

2,9

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

6 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

2,9

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloze service, foutieve leveringen en negeren van consumentenrechten

Sinds april bevind ik mij in een eindeloze nachtmerrie met de klantenservice van SharkNinja Europe Ltd. Een Ninja Sizzle Contactgrill besteld en betaald, maar in plaats daarvan een niet-besteld airfryer-onderdeel ontvangen.

Wat volgt is een administratieve chaos van formaat:

Pas na ruim 3 maanden, meer dan 39 e-mails, 5 uur bellen en een formele ingebrekestelling is het aankoopbedrag voor de niet-geleverde grill teruggestort.

SharkNinja weigert tot op heden kosteloze retourlabels te verstrekken voor artikelen die door hun eigen fouten verkeerd bij mij zijn bezorgd (een airfryerbak en verkeerde deksel).

Beloftes en reactietermijnen (zoals een toegezegde 5 werkdagen) worden stelselmatig en zonder bericht genegeerd.

Ik ontvang garantie-registraties voor apparaten die ik fysiek nooit heb ontvangen.

Inmiddels is er officieel een melding ingediend bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM / ConsuWijzer) wegens het structureel schenden van consumentenrechten.

Koop hier niets als je waarde hecht aan service, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Een absoluut dieptepunt qua klantenservice.

(Dossier/Ticket #25374539)

24 de junho de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Ik was nogal sceptisch, maar dat was onnodig

Ik was nogal sceptisch vanwege de slechte reviews op Trustpilot. Daarom besloot ik eerst eens de klantenservice te bellen voordat ik een bestelling deed. Misschien raar maar dan wist ik wel meteen of wat er gezegd werd ook waar was. Het duurde inderdaad een stuk langer dan de verwachte tijd om iemand aan de lijn te krijgen, dus dat kan zeker verbeteren. Maar die gene die ik sprak was zeer behulpzaam en heeft mij genoeg gerust gesteld om een bestelling te plaatsen. Ik heb de oude versie van de Crispi besteld op donderdag 16 juli omdat die in de aanbieding was. Zaterdag 18 juli met DHL netjes geleverd. Dus ik snap niet goed waarom de reviews zo slecht zijn, mijn ervaring is prima op dat ene min puntje van het lange wachten na.

18 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik bestelling geplaatst niet ontvangen

Ik heb een bestelling geplaatst maar nog steeds niet ontvangen. Mail gestuurd naar klantenservice NL maar geen reactie. Telefoonnummer is niet aangesloten dus niet bereikbaar. Gevraagd om de zending te annuleren en geld te retourneren l, mag hopen dat ik mijn geld terugkrijg.

3 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige oven en uitmuntende klantenservice

Sinds een jaar heb ik een Ninja 12 in 1 combi oven. Geweldig apparaat waar we heerlijke gerechten in no time op tafel zetten.
De combi oven is in de storm van een paar weken geleden kletsnat geworden en defect. Geprobeerd via klantenservice te kijken of herstel mogelijk was. Helaas niet.
Ik bestelde een nieuwe, en kreeg het aanbod voor 10% cashback. Snelle en vriendelijke reacties, alles in 2 dagen afgehandeld. GE WEL DIG!!!

12 de julho de 2026

Volledig onbereikbaar

Volledig onbereikbaar. Op mail wordt niet gereageerd, ondanks belofte van reactie binnen 48 uur. Telefonische wachttijd: 60 minuten. Wat een waardeloos bedrijf om contact mee te krijgen.

7 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

de klanten servies is heel slecht

de klanten servies is heel slecht je blijft 20 min het zelfde te horen je bent over 13 min aan de beurt dus ze zijn slecht bereikbaar wanneer ze je pakket op sturen vergeten ze het huis nr er op te zetten nu is mij de vraag of ik daad werkelijk wel mijn order zal krijgen wat ik heb bestelt

7 de julho de 2026

É esta a sua empresa?