Sidney heeft mooi werk afgeleverd en was erg behulpzaam 👍🏻👍🏻👍🏻 Alle monteurs van Shutterkoning leveren trouwens goed werk af. Heb er nu 4 gezien omdat het in etappes had besteld. Gr Marcel... Ver mais
Heel blij met Sidney & Casper, nette vriendelijke monteurs en de shutters zijn keurig netjes afgewerkt opgehangen. Ook het inmeten en offerte verliep goed. En een goede prijs. Blij met het resultaat... Ver mais
Er was een inmeet afspraak gepland met Mitchel. Van te voren verschillende herinneringsmails gehad en ca. half uur van te voren gebeld door Mitchel hoe laat hij ongeveer bij ons was. Fijn gesprek geha... Ver mais
Bij Shutterkoning begrijpen we hoe het moderne leven ons voortdurend in een razend tempo voortdrijft. Werk, gezin, sociale verplichtingen, sport en hobby’s eisen onze aandacht op en laten weinig ruimte voor rust en ontspanning. Momenten van privacy en comfort in huis worden steeds belangrijker. Onze shutters bieden een stijlvolle en praktische oplossing, waarmee je eenvoudig licht en sfeer kunt reguleren. Onze kracht ligt in ons hechte team. Samen met deze leuke groep mensen zetten we onze expertise in om hoogwaardige shutters te produceren en aan te bieden voor een eerlijke prijs. We willen ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om deze luxe in huis te ervaren. Bij Shutterkoning bieden we 100% maatwerk, perfect passend voor elke raam. Onze hoogwaardige shutters combineren stijl met functionaliteit, waardoor je eenvoudig licht en privacy kunt regelen. Elk detail wordt met zorg ontworpen en vervaardigd om naadloos aan te sluiten op jouw specifieke wensen. Kies voor de elegantie en veelzijdigheid van onze shutters en transformeer je leefruimte tot een oase van comfort en schoonheid. Bij Shutterkoning bieden we persoonlijk advies over shutters, gemaakt van de mooiste materialen. Profiteer van onze gratis en vrijblijvende inmeetafspraak om de perfecte pasvorm te garanderen. Wij leveren topkwaliteit shutters voor een scherpe prijs, zodat je huis zowel stijlvol als functioneel wordt ingericht.
Holanda
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Monteur Daan heeft keurig werk geleverd. De vloer en plafond bleken niet vlak, maar dat heeft hij netjes opgelost. Wij zijn blij met de shutters.
Afspraak aan huis. Perfecte voorlichting door Mohamed. Keuze is reuze. Alles opgemeten en alternatieven besproken. Meteen alles besteld!
Arie was netjes op tijd bij ons en gaf deskundig advies. Hij heeft alles zorgvuldig opgemeten, was prettig in de omgang en kwam professioneel over. De productie van de shutters duurt helaas vrij lang, maar we kijken er nu al naar uit! Ook viel de prijs ons erg mee.
Sidney heeft mooi werk afgeleverd en was erg behulpzaam 👍🏻👍🏻👍🏻
Alle monteurs van Shutterkoning leveren trouwens goed werk af.
Heb er nu 4 gezien omdat het in etappes had besteld.
Gr Marcel de Callafon

Resposta da shutterkoning.nl
Daan is geweest en we zijn super tevreden. Hij belde netjes om aan te kondigen hoe laat hij er zou zijn, werkt door als een trein en het ziet er allemaal prachtig uit. Daan neemt de tijd om uitleg te geven. Nogmaals: niks op aan te merken!

Resposta da shutterkoning.nl
Daan is een topper. Even half uurtje van te voren gebeld met ik kom eraan. Alles keurig netjes afgewerkt opgeleverd, met een uitgebreide uitleg wat wel en niet te doen met de shutters. Dank je wel Daan.

Resposta da shutterkoning.nl
Daan heeft het keurig geplaatst.
Het is een vriendelijke gezellige monteur. En alles goed uitgelegd.
Ik ben hartstikke tevreden.

Resposta da shutterkoning.nl
Mitchel van Shutterkoning heeft in een helder, duidelijk adviesgesprek de mogelijkheden van shutters uitgelegd. Dacht met ons mee zonder aan te dringen. Een prettige ervaring. Shutterkoning kan ik zeker aanbevelen!

Resposta da shutterkoning.nl
Arie heeft ons uitstekend advies gegeven! Vriendelijk en de deskundigheid spatte er vanaf!
Zijn erg benieuwd hoe de shutters straks staan!

Resposta da shutterkoning.nl
Mooi product en hele nette afwerking. Robbie, Casper en Koen: bedankt voor het vakkundig monteren, jullie hulp en vriendelijkheid!

Resposta da shutterkoning.nl
Inmiddels onze 3e ervaring met Shutterkoning, we blijven terugkomen :) Ook deze keer weer heel goed geholpen en heel blij met Daan en Casper!! Er moest een en ander aangepast worden aan de shutters (niet door fout inmeten overigens!) en dat deden de mannen zonder moeite! Zo blij met het resultaat weer! Waar zullen de volgende shutters komen? ;)

Voor de 2e maal
Shutters laten plaatsen in onze vorige(1924) en huidige woning
(1910) Geen standaard werk dus. Ondanks dat in beide woningen niets recht was / is, zijn de shutters met enige aanpassingen geplaatst. Na bestelling duurt de levering minimaal 24 wkn en de gehele factuur moet voldaan worden voor de plaatsing. Dat was voor ons eigenlijk een bezwaar omdat je dan nog niet weet hoe eea eruit na plaatsing en of er geen mankementen zitten aan de shutters. De monteurs hebben vakwerk geleverd want het was een hele opgave om alle shutters goed geplaatst te krijgen. Maar alle shutters zijn naar tevredenheid geplaatst en het ziet er prachtig uit! Wij zijn het niet van plan maar als we weer zouden verhuizen zouden we opnieuw contact opnoemen met de Shutterkoning. Dank je wel mannen!

Resposta da shutterkoning.nl
De adviseur was zeer deskundig en vriendelijk.
Omdat Shutterkoning er voor kiest om zijn adviseurs aan huis te laten komen krijg je een zeer deskundig advies.
Alles wordt gelijk ingemeten.
Onze adviseur, Stan, kon op die manier goed meedenken met ons wat het beste past in ons interieur.
Top ervaring!!!

Resposta da shutterkoning.nl
Vriendelijke vertegenwoordiger genaamd Arie goed advies en nette man.
Mooie offerte gemaakt wij zijn nu al zeer tevreden echt een aanrader.

Resposta da shutterkoning.nl
Mohamed, was op de afgesproken tijd, goede uitleg, duidelijk,correct en meedenkend.

Resposta da shutterkoning.nl
Arie came to us to make us an offer. He is super proffesional and service oriented.
Took the time with us, answered all of our question and gave us an offer on place. Super proffesional and friendly, thanks Arie

Resposta da shutterkoning.nl
Wij zijn geholpen door Stan.
Goede uitleg gekregen over product, eerlijk over zijn adviezen en levertijd en zeer klantvriendelijk!
Hij verstaat zijn vak

Boven verwachtingen.
Het was even wachten (daar waren we van verwittigd) maar dd moeite waard, het resultaat mag er zijn.
Dank aan Daan & Sidney voor de prof-plaatsing.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.