Udstyret jeg lånte virkede ikke som forventet. Dog fik Alexander fra Silvan rettet op på fejlen. God service.
Skanderborgvej 190, 8260 Viby J, DK
•Embora não verifiquemos reivindicações específicas uma vez que os autores têm direito a ter a sua opinião, podemos classificar as opiniões como "Verificadas" quando conseguimos confirmar a ocorrência de uma interação com a empresa. Saber mais
A empresa respondeu
Ved første bestilling virkelig god service! Ved afhentning bliver det en smule ufleksibelt da vi er nødt til at ændre bestillingen - det tog tid ! Efter en times brug virkede den ikke og skulle bytt... Ver mais
A empresa respondeu
Vil lige rose en ung kvindelig ekspedient, som igår mandag omkring kl.10, var usædvanlig hjælpsom , og dygtig. Service bare i top.
A empresa respondeu
Jeg bestilte en brændeovn hos Silvan, og hele oplevelsen var fra start til slut helt i top! Bestillingen var nem at gennemføre på hjemmesiden, og jeg fik hurtigt en bekræftelse med tydelig informa... Ver mais
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Escrito pela empresa

Skanderborgvej 190, 8260, Viby J, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da SILVAN - Viby
Efter en times brug virkede den ikke og skulle byttes ud - det tog tid og det blev indregnet i lånetiden !

Resposta da SILVAN - Viby
Jeg har ikke modtaget mine vare endnu.
Men har følgeseddel og har betalt for varerne
Hvornår kommer mine vare?
Intet godt silvan.

Service bare i top.

Resposta da SILVAN - Viby
I really like my local Silvan. The staff are nice and friendly.
The products I have bought there have all been great.

Resposta da SILVAN - Viby
Alt virkede som aftalt meget tilfreds handler gerne igen

MEGA sød personale.
rigtig hjælpsom, og godt humør
det kan anbefales.

Resposta da SILVAN - Viby
Jeg gik en super god service ved en udlejning i Silvan Valby.

Resposta da SILVAN - Viby
Jeg bookede udlejning på nettet og det var klar til afhentning 30 min efter. Fornemt

Resposta da SILVAN - Viby
Silvan var hurtige til at sende og jeg fik den vare, som jeg havde bestilt

Resposta da SILVAN - Viby
Fassid leverede en ‘indkøbsoplevelse’ helt ud over det sædvanlige 😁 tak

Resposta da SILVAN - Viby
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.