Min nye Elroq ,købt i marts måned, kunne ikke køle i kabinen, fandt jeg ud af i slutningen af maj, da sommervarmen satte ind. D. 2. juni bestilte jeg tid til reparation, som kunne udføres d. 7. jul... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har lige været ude og hente en Skoda Elroq og fik en fantastisk service af 2 unge fyrer Lasse og Mathias og blev virkelig taget godt i mod. Fik rigtig mange ting af vide og nu glæder jeg mig til... Ver mais
A empresa respondeu
Vi ledte efter ny familiebil et godt stykke tid og oplevede mange forskellige bilsælgere. Der var en del, som også levede op til branchens blakkede ry (også hos Skoda), men i Odense følte vi os i enor... Ver mais
A empresa respondeu
Uprofessionel og frustrerende oplevelse jeg kommer aldrig tilbage! Jeg har gentagne gange forsøgt at komme i kontakt med sælger, men får aldrig svar. Når vi endelig aftaler, at de skal ringe t... Ver mais
A empresa respondeu
Škoda Odense er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Vi kan både hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.
Middelfartvej 50, 5200, Odense, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Bil ikke afprøvet eller set før afhentning. Bilen havde 2 store stenslag i forrude og en dårlig kobling.
Sælger fortalte mig at bilen var helt fin, lidt små ridser men ikke andet end det. Hvordan bilen kunne blive synet med sådan et stenslag i synsfeltet ved kun forhandleren.
Da koblingen skulle efterses fejlede den ikke noget ifølge værksted.
Jeg havde den på værkstedet senere da brugtvogns garantien var udløbet og pludselig var min kobling ikke så god.
Jeg kan ikke anbefale at man bruger semler gruppens værksteder eller sælgere

Resposta da Škoda Odense - en del af Semler Mobility
Vi har købt en Seat Leon, og har handlet med abdulla. God stil og fantastisk service fra ham hele vejen igennem. Bilen skulle en tur på værksted, og Abudulla fik fremskyndt tiden! Dejligt og trygt at handle med ham 😃

Resposta da Škoda Odense - en del af Semler Mobility
Jeg stod og manglede en bil akut.
Søgt nettet tyndt og fandt en fin skoda citigo hos skoda i Odense.
Jeg Ringede på den og fik en sød, frisk fyr ved navn Abdullah i røret.
Da jeg selv boede på Sjælland, var det ikke muligt at tilse bilen før købet.
( Har aldrig købt en bil ubeset før)
Så jeg fik en meget ærlig tur rundt i bilen over facetime, hvor der ærligt blev vist de ridser der nu høre med til en brugt bil.
Jeg var en smule i tvivl med prisen.
Men han var meget imødekommende og fik hurtigt tilføjet en undervognsbehandling, syn og service til prisen.
Det var svært og sige nej til.
Så der blev en smule spændt skrevet under på bilen.
Da jeg kom til Odense og skulle hente bilen, Levede den fuldt ud op til forventningerne.
Der var ingen uheldige surprises!
Han havde endda sat nye dæk på bilen, fordi han mente det var mest fair, selvom de andre måske godt kunne have holdt et års tid.
Nye måtter til bilen blev også tilføjet.
Jeg kunne køre trygt hjem i min "nye' bil, med det største smil på læberne 😊
Det var en fornøjelse at handle med dem!

Tak for handlen
Vi har lige købt en brugt Golf 8 og er blevet super godt behandlet. Alt har kørt efter en snor.
Der bliver svaret på de spørgsmål vi har og alt bliver gjort for at handlen kører problemfrit.
Mvh Mette og Jacob

Rigtig dårlig oplevelse.
Jeg var ellers glad i starten. Men efter mange problemer med gearkassen og useriøst, må jeg indrømme at jeg ikke ville anbefale dette sted.
Jeg har taget turen til Odense mange gange, fordi jeg synes bilen ikke kørte optimalt.. Efter lang tid kamp, hvor de påstod noget andet opgav jeg.
Jeg har nu fået en ekspert til at lave fejlen, dog af egen lomme, da garantien sjovt nok udløb, ligesom jeg var bange for....
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, og kigger man efter nye dyre biler, ville jeg ikke anbefale dette.

Super service!
Vi havde en fantastisk god oplevelse hos Skoda med Abdullah Altinok, som gav os
en rigtig god behandling vedr. leasing af en super lækker Skoda Octavia. Vi havde rigtig mange spørgsmål og dem fik vi besvaret på en meget professionelt og god måde af Abdullah.

Update 9/6
Jeg har fået tilsendt rette information dd.
Update 8/6
Jeg har haft kontakt med Skoda Odense, og vi har lavet aftale om at rette dokumentation for fejlen på bilen, og jeg sættes i kontakt med en der kan følge den aftale med afbetaling jeg lavede med sælger.
Stjerner opdateres når dokumentation modtages i morgen
Bilen jeg har købt er udmærket, men sælgeren var god til at snakke efter munden. Han fik blandt andet presset finansering igennem, bl.a. med lovning på at man altid kunne oprette en ekstra indbetaling. HVILKET MAN IKKE KAN!.
Generelt var det meget svært at få svar på nogle spørgsmål.
En fejl på synsrapporten skulle der også skaffes dokumentation på at var en fejl, men efter 3 mdr har jeg stadig intet hørt.
Ved afhentning var papirene bladret om til underskrift, og det var ikke nemt at få lov at læse tingene igennem inden underskrift.

Service helt i top.
Tak til servicerådgiver Nicolaj Mikkelsen og resten af Skoda Odense for sublim service af min bil.
Nicolaj var helt i top, venlig og fokuseret på at gøre mig glad som kunde, det vil jeg huske fremover.
God dag.

Resposta da Škoda Odense - en del af Semler Mobility
Vi handlede os til en Skoda Fabia Dynamic Combi hos Abdullah Altinok, som gav os en sublim behandling. Der var dog lidt udfordringer i forhold til finansieringstilbud, som vi måtte rykke nogle gange for at få tilsendt. Vi fik at vide, at det skyldtes, at Skoda var overgået til et nyt system. Dette gik ikke ud over handlen, men kunne skabe en lille tvivl, om der reelt set var styr på det.

Resposta da Škoda Odense - en del af Semler Mobility
Vi købte en Skoda kamiq hos jer og er fuldt ud tilfreds med hele forløbet, tros Corona restriktioner, lykkes rigtigt fint med video præsentation. Super kundeservice hele vejen.
Tak til Oliver Thomas.
han har fuldstændig, styr på, hvad der skal til, at man føler sig tryk.

Resposta da Škoda Odense - en del af Semler Mobility
Vi har købt en brugt Skoda Octavia igennem Skoda Odense. Vi har haft en helt igennem fantastisk oplevelse igennem hele forløbet, lige fra da vi havde vores første online møde med Abdullah, én af deres søde sælgere, til vi kørte derfra glade og lykkelige over vores handel. Det hele fungerede fantastisk ift. fremvisningen som foregik over facetime, da vi bor på Sjælland og har en længere distance til Odense. Det var også dejligt at det var en bund-ærlig sælger vi havde med at gøre. Han viste os ting som stenslag og diverse ridser, som Skoda Odense ville fikse for os inden leveringen. De er super imødekommende og er til at snakke med. De sørgede for afhentning ved stationen, da vi ankom med offentlig transport. Vi kan snildt anbefale at handle med dem. Hvis vi i fremtiden skal opgradere skal det højst sandsynligt være hos Skoda Odense.

Resposta da Škoda Odense - en del af Semler Mobility
Advarsel - pas på denne forhandler!!!
Min søster havde kigget på en Skoda Fabia 1.0 TSI Hatchback Ambition 95HK fra 2020, hos Skoda Odense - en demo model, som kun havde kørt 800Km, og INGEN ekstraudstyr.
Fin bil og hendes efterhånden ældre Peugeot 108 fra 1992 skulle indgå i handlen.
Hun havde fået et tilbud med hjem, som hun skulle overveje. Men der var lidt tid at løbe på, da bilen først kan sælges pr. 1. Maj pga. der er tale om en demobil.
Tilbud så således ud:
Skoda Fabia - 184.900,-
Anhængertyræk - 7.500,-
Leveringsomkost - 3.000,-
Nummerpladegebyr - 1.180,-
Byttebil - 4.000,-
Samlet - 192.580,-
Søster undres dog lidt over regnestykket, og beder lillebror om at kigge det igennem..
Jeg undersøger derfor hvad prisniveauet er på sådan en bil, og finder nyprisen på NYESTE model, kun er 182.995,-
Leder lidt på nettet og kigger selvfølgelig også på bilbasen, og det viser sig at hun kan købe en HELT NY Skoda Fabia 1.0 TSI Combi Ambition 95HK fra 2021, med Apple CarPlay, Bakkamera etc etc.
Prisforskellen imellem Hatchback og Combi (Stationvan) udgør 10.000,-, sååå allerede her indikere det med tydelighed, at hun havde fået et “tilbud” hvor hun skulle betale ALT for meget for bilen.
Da jeg spurgte ind til tallene i tilbuddet og fortalte ovenstående, blev sælger sur og rejste sig og gik med ordne “så må I jo købe en stationvan” - ikke engang så meget som et “hej” eller “farvel”, decideret ubehøvlet og med en arrogance man skal lede længe efter.
Nu er det jo sådan der er noget der hedder kundepleje, og det er trods alt bedre at have en fugl i hånden, end 10 fugle på taget...
Det sjove er jo, at hvis han havde forhandlet, så var søster faktisk klar til at skrive under i dag. MEN forhandleren vælger at blive sur og irriteret i at blive taget i en dårlig handel, i stedet for at gå i dialog og lave et salg.
MEN det går åbenbart så godt hos Skoda Odense, at de heller vil snyde kunderne end at lave et godt og fornuftigt salg!
Så dette er et opråb til alle der påtænker at købe bil hos denne forhandler, køb med hjernen og ikke hjertet - og for GUDS SKYLD gør hjemmearbejdet FØR I/du skriver under på noget.
Tags# Skoda Odense, Skoda, Fabia

Resposta da Škoda Odense - en del af Semler Mobility
Super fin oplevelse. Jeg handlede superb med Abdullah. Super flink betjening, spørgsmål og eventuelle problemer blev der tager hurtigt og godt hånd om så det behøvede ikke at være sidste gang jeg handlede her. (Jeg kommer helt fra Horsens)

Tak Til Skoda Odense.
Jeg har lige haft vores dejlige Skoda til service.
Tak til Nicolai Mikkelsen for den bedste service, men kan bare høre han ved hvad han snakker om, og der er styr på tingene.
Der blev anmeldt en service sag på bagklappen, og jeg havde ikke tænkt på at den blev dækket af garantien, men det sørgede Skoda Odense og Nicolai for.
Bilen blev afleveret nyvasket - DEJLIGT.
Tak Skoda Odense, og ikke mindst Nicolai.
De bedste anbefalinger herfra, og vores bil bliver kun serviceret ved Skoda Odense fremover.
De bedste hilsner en meget tilfreds kunde

Resposta da Škoda Odense - en del af Semler Mobility
Vi har haft en supergod oplevelse med køb af en brugt Skoda Rapid hos Skoda Odense. Vi har haft en super kommunikation med Kasper via mail og telefon. Han var altid venlig, hurtig og grundig i sine svar på vores mange spørgsmål. Og på intet tidspunkt følte vi os pressede til at tage for hurtige beslutninger. Vi har følt os trygge i hele processen og nyder vores nye bil.
Vi købte en brugt ny Octavia, og fik forhandlet en god handel, med vores gamle bil.
Utrolig god service, og følelse af forståelse.
Småting herefter, har også været en rigtig god oplevelse, og lynhurtig handling.
Tak til Abdullah, for handlen !

Resposta da Škoda Odense - en del af Semler Mobility
Har lige haft min Octavia til serviceeftersyn ved Skoda Odense. Det var lidt med paraderne oppe da jeg tidligere har haft en dårlig oplevelse der. Men det er i kommet godt efter. Ingen halvsure folk i modtagelsen længere. Det er lækkert. Super godt gået Skoda Odense. Tommel op herfra. 👍🏻

Resposta da Škoda Odense - en del af Semler Mobility
Handlede med Kasper over telefonen. Kasper henvendte sig hurtigt på et svar som jeg havde sendt via bilbasen. Efter 3t havde jeg underskrevet lån + slutsedlen uden at have set bilen.
Da jeg hentede bil var det et par punkter jeg havde spørgsmål til. Vi aft at jeg kørte hjem mens Kasper fandt en løsning. Kasper vendte igen hurtigt tilbage med en løsningen. Samt at jeg kunne spare køreturen til Odense da jeg måtte tag den nærmeste beliggende Skoda forhandler.
Kan klart anbefaldes.
Hilsen Nordvestjyden.

Resposta da Škoda Odense - en del af Semler Mobility
Efter en misforståelse angående vores udvidede serviceaftale, fik vi god behandling og kompensation for det manglende. Vi er meget tilfreds med deres service.
Jeg har købt ny "brugt" bil hos Skoda i Odense.
Forløbet har været fantastisk. Vi opdagede ved afhentning af bilen, at man havde lavet en menneskelig fejl. Sælgeren har siden kæmpet rø... ud af bukserne på at sikre at jeg som kunde er tilfreds og det må man sige at jeg er... Fejlen er rettet - og jeg har følt mig godt taget om i hele forløbet.
Jeg kan varmt anbefale at handle bil her...
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.