Bij bol printer besteld, deze werd geleverd door sneltoner. Helaas bleek de printer defect, snel antwoord op de mail en kon hem meteen retourneren dag erna meteen mail dat ik een nieuwe printer kreeg.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De service is uitstekend, wordt ook heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Had een labelprinter in overleg met een medewerker besteld. Bleek later i.c.m de tape niet de juiste te zijn. Vanwe... Ver mais
Originele toner besteld. Werd direct gebeld door Sneltoner ( Victor). Hem uitgelegd waarom ik de origineke toner wilde hebben, ondanks significant hogere prijs t o.v het huismerk. Een en ander met h... Ver mais
Al jarenlang klant en dan kan het soms misgaan: een nieuwe cartridge levert geen inkt. Vanmorgen telefonisch contact en dat leidde tot een instructie per e-mail om het probleem op te lossen. Helaas,... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sneltoner is op weg om de beste online winkel van Nederland en België te worden voor toner- en inktcartridges. Als klanten van Sneltoner blij zijn, dan zijn wij dat ook. En wij willen samen met u geld besparen. Door zo vriendelijk, slim en efficiënt mogelijk alles te leveren wat nodig is om zorgeloos te printen. Hartelijk dank aan alle klanten van Sneltoner in Nederland en België want dankzij ú zijn we voor het 5e jaar op rij uitgeroepen tot WINNAAR Shopping Award | Thuiswinkel Award Publieksprijs in de categorie computer hard/software xs: in 2014, 2015, 2016, 2017 én 2018!
Informações de contacto
Einsteinstraat 22, 3902HN, Veenendaal, Holanda
- 0318-210222
- klantenservice@sneltoner.nl
- www.sneltoner.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis - maar niet heus!
Sneltoner geeft aan dat wanneer je voor 23:00 uur besteld, je het volgende dag binnen hebt. Vervolgens krijg je een dag later een e-mail van de klantenservice dat het product niet voorradig is en kun je eindeloos wachten tot het wel geleverd wordt. Geef dit dan eerlijk, dan heeft de klant de keuze om al dan niet te bestellen. Waardeloos!

Resposta da Sneltoner
Een goed bedrijf vriendelijk personeel…
Een goed bedrijf vriendelijk personeel die al heel snel het probleem met de betaling hebben opgelost en dat geeft vertrouwen, ik zal zeker weer een bestelling met vol vertrouwen plaatsen.
Printer head Canon
Récemment acheté une tête pour mon imprimante Canon mais la pièce ne correspondait pas à celle commandée. Pris en charge directement par le service après vente. Retour de cette dernière et remboursement immédiat. Service parfait. A recommander
Gemakkelijke website huismerk zakje…
Gemakkelijke website huismerk zakje erbij om oude cartridge terug te sturen en snelheid van levering super
Ik bestel al jaren inktcassetes bij…
Ik bestel al jaren inktcassetes bij sneltoner en ontvang ze altijd binnen eensoms 2 dagen
Bovendien zijn het kwalitatief zeer goede inktcassettes.
Ik kan sneltoner aan iedereen alleen maar aanbevelen
mvrgr
Rob van Puffelen
Zeer snel geleverd.
Zeer snel geleverd.
Makkelijk het juiste product gevonden en de volgende dag al in huis.
Snel geleverd.
Prima geregeld
Klant is koning
Coulante behandeling bij foutieve bestelling, aardige klantenservice, snelle levering en ruime keus.
Paar bandenstiften besteld, teleurstellend.
Paar bandenstiften besteld via bol.com, wat er werd geleverd was oud, uitgedroogd, niet mee te werken dus teruggestuurd.
Beginnen ze een hele e-mail discussie over dat het wel werkt etc. maar foto's daarvan krijg je niet te zien.
Einde van het liedje, geen geld terug, maar die rommel wilden ze wel terugsturen, nou neu bedankt..ik bestel nooit meer wat bij dit bedrijf.
En wat opvalt, de handelsnaam op bol.com veranderd ook om de haverklap....echt betrouwbaar is het in ieder geval niet.
Voor 2300 uur besteld morgen NIET in huis zou ik zeggen.
Voor 2300 uur besteld morgen in huis werd er geadverteerd. Niet dus. pas na een maand voor een printer kabel. Printer was wel geleverd, maar had kabel nodig. Ik kan begrijpen dat je dingen niet op voorraad hebt. Maar zet dan niet op je advertentie. Of markeer met niet voorradig. Waardeloos. Jammer dat er geen negatieve ster is anders had ik minus 10 gegeven.

Resposta da Sneltoner
Ik kom terug op mijn eerste review…
Ik kom terug op mijn eerste review waarin staat dat ik een printer én inktcardridge heb besteld maar alleen de inktcartridge heb ontvangen. Sneltoner heeft alles goed correct én snel afgehandeld !! Postnl heeft mij geen mail gestuurd(trackingcode) waarin staat dat ook de printer was geleverd bij Gamma. Hierdoor kon Gamma dus niet weten of de bestelling reeds binnen was. Verder TOP geregeld door een hele fijne en aardige medewerkster van Sneltoner. Zij had mij de trackingcode gemaild waarin stond dat de printer reeds bij Gamma was afgeleverd. Ik heb alles nu dankzij de medewerkster van Sneltoner !!!! Top bedrijf !!!!!!
Snel bezorgt
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Goede prijs/kwaliteitsverhouding; snelle en betrouwbare levering.
Goed geholpen telefonisch.
Duidelijke communicatie, binnen 24 uur geleverd. Bezorging goed te volgen.
Uitstekende service
Gisteren inkt cartridges vervangen. Dan blijkt de (verzegelde) set EPSON patronen niet compleet! Uiterst merkwaardig, maar het is niet anders.
Contact opgenomen met klantenservice. Ondanks de patronen ruim een half jaar geleden besteld waren werd meteen besloten de ontbrekende patroon op te sturen.
Vandaag reeds binnen en de printer is weer 100% beschikbaar!
Snel en goed.
Sneltoner een goede zaak
Ik heb besteld en mijn vragen zijn beantwoord aan de telefoon. Het pakketje is al onderweg en dat is supersnel. Je wordt vriendelijk geholpen.
snelle levering product voldoet aan de…
snelle levering product voldoet aan de eisen