Sony Nederland Opiniões 255

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Sony Xperia 10VII gekocht eind 2025. Allerlei mankenten: tijdens bellen wordt regelmatig de verbinding verbroken. Tijdens bellen werkt de microfoon slecht, waardoor mensen mij ineens niet meer kunne... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

kocht platenspeler PSLX5BT.CEL net uit en dacht dat uit NL kwam mijn verbazing toen bleek dat uit GB via DE plus de extra tijd van levering geen drie dagen toen was er bij geen naald contact met supp... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden met PS5 pro. Na jaren geen console gehad te hebben toch weer eentje aangeschaft om wat meer me-time te hebben. Bizar mooi om te zien hoe de Playstation zich ontwikkeld heeft.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Sony bravia 55 inch, flut tv, ineens een grote zwarte streep en dan na een paar tellen valt de tv uit, dan moet je hem een halve dag uitlaten en met een beetje geluk kun je daarna nog een uurtje tv ki... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de televisões
  2. Loja de dispositivos electrónicos
  3. Hi-fi

Informação fornecida por diversas fontes externas

Sony heeft de allernieuwste camera's, HD-TV's, Blu-ray Disc-spelers en Sony DVD-producten, digitale camera's, MP3-spelers, laptops en nog veel meer. Geniet van de nieuwste technologie van Sony.

Informações de contacto

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

255 opiniões

Nalatigheid in hulp

Ben met kerstavond op ps4 me naam willen veranderen wat uiteindelijk niet gewerkt heeft zoals het zou moeten en daardoor dus contact opgenomen met sony via e-mail die me adviseerde om te bellen ook dat gedaan werd er pas na ruim anderhalf uur opgenomen toen het gesprek eenmaal begon werd er gevraagd om wat ik precies wilde doen en de verbinding werd gewoon verbroken dus vandaar deze revieuw van mij

28 de dezembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Even een stukje zeer slechte…

Even een stukje zeer slechte klantenservice van Sony.

Ruim 2 weken geleden Cold War voor ps4 op disc gekocht. Ik wil deze boven op de Ps4 kunnen spelen en beneden op de Ps5. Ik deed de disc in de Ps5 en daar stond om hem te upgraden voor de Ps5. Er stond een bedrag van 74,99 doorgestreept en daarnaast het nieuwe bedrag van 5 euro. Het een in rood en ander in wit. Dus ik schaf deze aan, download het spel en begin te spelen. Al snel zie ik in mijn mail staan dat er 74,99 is afgeschreven. Ik heb gelijk Sony gecontact en een resistutie aangevraagd. Na 12 dagen pas antwoord, mede door het gedoe met Cyberpunk, hetgeen ik begrijp. Tussendoor vroegen ze nog of ik de bon van de disc versie kon sturen, wat mij het gevoel gaf dat dit opgelost zou worden. Maar ze konden niet overgaan tot terugbetaling, want ik heb het al gedownload en gespeeld. Na een tijd heen en weer gemail, waarin ik o.a. uitlegde dat het downloaden onderdeel is van de upgrade en de disc dan enkel ter controle is, werd ik, nadat ik dit geeist had, op Kerstavond gebeld door de supervisor. Het speet hen, ze hebben alles geprobeerd, maar konden niet terugbetalen. Ik zou in de war zijn geweest, ik kon altijd de disc nog op Marktplaats verkopen om de schade te beperken. Op de achtergrond hoorde ik iemand meetypen, wat mij niet verteld werd. Ik heb aangegeven dat ik dit de allerslechtste klantenservice ooit vind. Ik heb geen scherm gehad waarop 74,99 stond, sterker nog; dat stond doorgestreept en er stond 5,00. Maar zelfs al zou ik in de war zijn, dan nog is het slecht. Ik betaal voortaan alleen nog via ideal, omdat ik dan een beter overzicht heb van wat ik betaal. Hij vond het onterecht dat ik ze lui en gemakzuchtig noemde. Nu zullen mensen hier op het forum wel zeggen dat ik niet goed gekeken heb, maar geloof me, dat heb ik wel goed gedaan zoals ik al hierboven heb beschreven.
Ook gaf ik ze aan dat ik een Ps5 heb met disc, omdat ik zelf wil bepalen waar ik koop en vaak spellen weer doorverkoop. Ook werd er op geen enkele andere manier gekeken of er iets gedaan kon worden.
Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden en ja, een verhaal heeft vaak 2 kanten, dat weet ik. Daarom heb ik geprobeerd de feiten zo goed mogelijk op te schrijven.
Ik koop in ieder geval nu echt alleen maar bij retailers en niks meer via de Psn store. Mijn cc gegevens heb ik ook verwijderd. Indien echt echt nodig, gebruik ik ideal.

27 de dezembro de 2020
Classificada 4 em 5 estrelas

Tijdje geleden Sony tv gekocht met de cashback actie

Tijdje geleden Sony tv gekocht met €150 cashback tegoed, helaas was de doos al weggegooid en konden we het geld niet claimen, na contact met Sony konden we aankoopbewijs toesturen en kregen we alsnog de cashback en dit hebben we keurig ontvangen, dus een pluim voor Sony,
J Panman

18 de dezembro de 2020

SONY EXPERIA 1.II

Betreft de Sony Experia 1.II ter waarde van 1200 euro. Als je bijvoorbeeld de ING app afsluit blijft er wel 60 sec, eerder langer dan korter, U BENT NU UITGELOGD in het scherm staan en dat bij bij vrijwel elk programma!
Toestel is een maand oud en doorverwezen naar Sony! Nu naar T-Mobile teruggaan gaat nu niet ivm lockdown. Dus niet even vlug naar de T-Mobile shop voor hun NO NO NO DEALS!
Vanzelfsprekend verschijnen deze popups bij wisselende boodschappen of aps! BLOED IRRITANT!
Als je dan de chat met Sony opent krijg je als antwoord: heeft u de telefoon opnieuw opgestart!!!!
Des betreffende telefoon is natuurlijk opnieuw opgestart en ook opnieuw naar de fabrieksinstellingen gezet. Beide hebben niet geholpen.
ZO TELEURGESTELD IN SONY!

16 de dezembro de 2020
Classificada 2 em 5 estrelas

Wat een waardeloze support.....

Wat een waardeloze support.....
Soundbar weigert dienst na update. Na 5x bellen en 6 mailtjes ben ik niets wijzer geworden. Nou ja, dat waarschijnlijk mijn device voor de update al niet goed was. Letterlijk in deze bewoording?!
Dat zou zeggen dat ze vanaf nieuw een niet goed werkend product hebben geleverd. Tot heden toe geen ondersteuning mogen ontvangen, echt schandalig!!!!
Hopelijk komen ze nog met iets waardoor er weer geluid uit de soundbar komt.

Aanvulling op bovenstaande (10 januari 2021).
Nog 2x gebeld en uiteindelijk een supervisor aan de lijn gehad. Een oplossing kon zijn, dat ik de soundbar zou versturen naar de landelijke reparateur. Voordat ik deze actie heb uitgevoerd, eerst gebeld met deze club. Inderdaad eerst versturen en dan overleg qua reparatie en kosten en wordt altijd kosteloos teruggestuurd.
Nou, dat is in ieder geval iets. Kortom mooi pakket gemaakt en na € 13,50 verzendkosten betaald te hebben, is de soundbar afgestuurd naar de reparateur.
Door extreme drukte bij Postnl is mijn geduld nog meer op de proef gesteld.

Er is nog 1x gebeld ivm factuur van aankoop, deze was al eerder verstuurd via de mail. Kwam op de dag voor kerst de soundbar zomaar terug.....
Gelukkig voor mij met nul factuur en wel het belangrijkste, de soundbar functioneert weer. Het mainframe van de soundbar is vervangen onder garantie.
Het was er een van de aanhouder wint en ik ben blij dat dit issue als nog is opgelost.
Sorry van bedankt Sony

19 de novembro de 2020

2 jaar geleden een sony hr rt3 gekocht

2 jaar geleden een sony hr rt3 gekocht. en natuurlijk gaat die net 2 maand naar de garantie periode stuk. nou heb ik heb puur in het weekend gebruikt voor films/serie's dus eigenlijk niet veel. vervolgens contact opgenomen etc bla met het probleem. sturen ze de gebruiksaanwijzing op.. als of ik zelf niet alles al heb geprobeerd werd er niks wijzer van anders moest ik het maar laten repareren. heb iets gekocht en niet veel gebruikt en toch doen ze moeilijk naar een 2maand over garantie periode of komen niet echt met een oplossing.

11 de outubro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Raar maar waar kreeg verzoek va Sony…

Raar maar waar kreeg verzoek va Sony revieuw te schrijven. Deze is door hun niet niet geplaatst omdat ik niet aan hun regels heb voldaan. Heb nu div Sony apparaten gehad maar inmiddels nu dus de laatste.
Hoe manipuleer ik dus reviews? Wil alleen dus goede dingen horen. Je krijgt zo dus het idee dat Donald Trump de huidige eigenaar is. Ik had dit gedrag niet achter Sony gezocht maar probleem is dus nog niet opgelost.

4 de outubro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Sony heeft slechtste service ever.

Zit nu al een uur in de wacht bij Sony. Dure tv gekocht, maar bijna voortdurend problemen.

Hoop dat ze me kunnen helpen, maar gezien onderstaande reviews heb ik weinig hoop. Hoe kan zo'n groot bedrijf zo'n slechte service hebben. Dat belooft niet veel goeds.

Dit wordt hoe dan ook het laatste product dat ik bij hen koop.

2 de outubro de 2020

Sony Oled TV KD-55AG8

Op 11-01-2020 nieuw TV aangeschaft en kreeg in augustus al problemen met het toestel.
Iedere keer als ik de televisie inschakelt kreeg ik de eerste 30 á 60 minuten geen beeld en dat wel voor een toestel van 1.899,00 euro.
Over de servicedienst ben ik niet te spreken. De opmerking van een van de medewerkers dan zet u de TV maar een half uur eerder aan valt mij niet in goede aard.
Met een andere medewerker ben ik 1 uur telefonisch bezig geweest om alles te controleren zonder enig resultaat. Ik moest maar een mailtje sturen.
Tot 2 keer toe heb ik alle gegevens naar de servicedienst moeten sturen om een reparatieticket aan te maken.
Ik kreeg een mailtje om de voorkeursdatum aan te geven voor het uitvoeren van de reparatie.
Ik had hierbij "overige" aangeven zodat zij contact met mij zouden opnemen dit i.v.m. mijn werk.
Omdat ik geen bevestiging had gekregen heb ik zelf na een week gebeld. Het mailtje was niet de bedoeling de kabels voor de televisie moesten nog besteld worden. Het kon nog een tijdje duren.
Vervolgens bleef het erg stil. Ik heb weer contact opgenomen en werd verteld dat de reparatieticket geannuleerd was. Ik moest maar opnieuw contact met de klantenservice opnemen.
Weer opnieuw de molen in. Wat een ergernis……. Je doet veel moeite en het haalt totaal niks uit.
Ik kreeg wel te horen dat de servicedienst niet van Sony is.
Ze vinden het gek dat je na 2 maanden boos wordt en nemen je nog kwalijk ook. Tot heden heb ik niks vernomen.
Nu schakelt het toestel tijdens gebruik zich zelf uit en moet ik opnieuw inschakelen. Het is een rampen ding. Voor mij geen Sony meer….
Ik heb 2 garantie op mijn TV maar dat stelt op deze manier niks voor. Als klant wordt je niet fatsoenlijk geholpen.

* Overigens neemt Media Markt de televisie niet meer in.
Het type wordt niet meer verkocht.

28 de setembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Exact dezelfde ervaring als veel mensen…

Exact dezelfde ervaring als veel mensen hier afgeven. Dure 4k tv gaat stuk door een foute update. 3 jaar oud en geen enkele oplossing bieden. Niet antwoorden op mail, niet terugbellen wanneer dit beloofd wordt. Het is echt heel erg treurig dat een merk als Sony zich hier niet voor schaamt! En dat is duidelijk het geval... het interesseert ze helemaal niets.

16 de setembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

In September 2019 een Sony Bravia…

In September 2019 een Sony Bravia KD55XG8599 tv gekocht. De duurste Ultra HD 4K tv van Sony uitgekomen nog niet 1 maand er voor.

Problemen begonnen eigenlijk direct en dan geloof je niet dat het aan je nieuwe tv ligt, dus eerst een monteur laten komen voor ons internet. Bleek het probleem bij Sony te liggen en al sinds 2015!! Bekend.

Goed. Na een vakantie de tv uit te hebben gehad begonnen er meer problemen. Geen connectie. Geen virtueel toetsenbord. En zo nog meer.

Wel 2x 42!! Forum topics...een maand chatten met 3 verschillende medewerkers, 20 emails verder met formulieren die ingevuld moesten worden waar je al een IT achtergrond voor moet hebben, stuurde ze eindelijk een monteur....om de tv 1 x aan en uit te zetten...en dat was het want de monteur kon verder niet helpen omdat dat enkel de opdracht was van Sony. Ondertussen gaat de ellende door met iedere keer een ander aan de chat en mijn dure smart tv is gewoon een dom scherm.

KOOP GEEN SONY want je wordt écht belazerd! Ze hebben maling aan je probleem. Er zitten 100 man bij de chat en rouleren om je af te wimpelen. Het is een grove schande dat zo een tech reus de consument belazerd.

Je bent gewaarschuwd! Sony tvs zijn EEECHT heel slecht en hun service nog 10x slechter

29 de agosto de 2020

Sony LED TV breaks down after 4,5 years

Bought a Sony Led TV beginning of 2016 (KD-55X8005C). TV fails after 4,5 years. After contacting Sony they hide behind factory warranty and presumably find it normal that such expensive devices fail after only 4,5 years. They offered me a replacement, but I basically had to pay for it myself.

There was a time Sony stood for quality products. Very disappointing!

15 de agosto de 2020

Sony Ericsson

Sony Ericsson! Fantastische acties die niet uitgevoerd worden. Cashback die je nooit ontvangt. Trap er niet in want het is een nep opgezette actie om klanten te werven en vervolgens van het kasje naar de muur te sturen. Wat een slechte organisatie!

28 de julho de 2020

Nooit meer een Sony TV

Mijn Sony TV (KD55A1) van € 2999,- na 2 jaar en 4 maanden kapot en gewoon de hoofdprijs betalen voor een nieuw moederbord en ik denk zelfs dat het aan de slechte software ligt waar de Sony mee werkt. Dit was mijn eerste en tevens mijn laatste Sony tv.
Heb nog 5 Samsung TVs staan in mijn huis en daar nog nooit een probleem me gehad. Weet je wat mijn volgende TV wordt?

9 de julho de 2020

Nooit meer Sony!

Ik hoor de Mediamarkt medewerker nog zeggen, ga niet voor de Samsung maar voor Sony, veel beter kwaliteit! NIET DUS! Nooit meer Sony voor mij. Duur en snel stuk! Laat ze eens leren van Apple service ofzo. Consumenten kooprecht heeft Sony nog nooit van gehoord. Zit weer aan dure reparatie kosten vast op een tv van €2000 en 2,5 jaar oud! Mainboard stuk, even googlen op de kosten van en jawel: pakken ze toch weer erg veel winst op de reparatie kosten. Goede opvoeding naar mijn kinderen: Koop nooit iets van Sony!

9 de julho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een camera van 1200 euro gekocht…

Ik heb een camera van 1200 euro gekocht en zou een paar honderd euro terug krijg via de 'cash back actie'. Super irritant dat ze niet gewoon korting geven op het toestel, maar oké, lid geworden van de Sony club en geld terug gevraagd. In de winkel heb ik niets gehoord over de termijn waarop ik geld terug zou moeten claimen en ook in de folder met toelichting op de actie staat niets over een einddatum. Een paar maand na mijn aankoop vraag ik dus nu mijn geld terug, en krijg ik via de helpdesk (ook echt een ramp om door heen te komen) te horen dat ik te laat ben. Ik had in de algemene voorwaarden kunnen lezen dat er een einddatum op de actie zat en die had ik dan maar in de winkel moeten downloaden en doorspitten. Sony vindt niet dat ze dat op de folder hadden moeten zetten. Wel stond er op de folder dat de actie gold voor de periode van 18 okt 2019 tot 31 jan 2020, de periode waarin ik de camera ook gekocht heb. Dit was eens en nooit meer, ongelooflijk dat zo'n groot merk dat vroeger bekend stond om zijn kwaliteit op zo'n manier met zijn klanten omgaat.

3 de junho de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.