Sony Xperia 10VII gekocht eind 2025. Allerlei mankenten: tijdens bellen wordt regelmatig de verbinding verbroken. Tijdens bellen werkt de microfoon slecht, waardoor mensen mij ineens niet meer kunne... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
kocht platenspeler PSLX5BT.CEL net uit en dacht dat uit NL kwam mijn verbazing toen bleek dat uit GB via DE plus de extra tijd van levering geen drie dagen toen was er bij geen naald contact met supp... Ver mais
Zeer tevreden met PS5 pro. Na jaren geen console gehad te hebben toch weer eentje aangeschaft om wat meer me-time te hebben. Bizar mooi om te zien hoe de Playstation zich ontwikkeld heeft.... Ver mais
Sony bravia 55 inch, flut tv, ineens een grote zwarte streep en dan na een paar tellen valt de tv uit, dan moet je hem een halve dag uitlaten en met een beetje geluk kun je daarna nog een uurtje tv ki... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Sony heeft de allernieuwste camera's, HD-TV's, Blu-ray Disc-spelers en Sony DVD-producten, digitale camera's, MP3-spelers, laptops en nog veel meer. Geniet van de nieuwste technologie van Sony.
Informações de contacto
Holanda
- www.sony.nl
Teleurgesteld in Sony…
Nu 1,5 jaar in het bezit van een Sony tv KD75ZF9(€5400) en alleen maar problemen!
Sony wil de tv nu voor de derde keer omruilen, maar wij hebben er geen vertrouwen meer in en willen graag een alternatief. Sony weigert dit op deze manier op te lossen. Wij zijn zeer teleurgesteld in Sony. Dus mensen wees gewaarschuwd als u een Sony tv koopt!
Drama
Drama, ik reken het winkels aan die dit nog zonder blikken of blozen aan klanten durven te verkopen. Kwaliteit/stabiliteit zwaar ondermaats.
Sony Bravia 4k Android TV. type: KD43XG8196
Sony Bravia 4k Android TV, chromecast ingebouwd.
Bijzonder instabiele TV. Geen aanrader; doe jezelf een plezier en koop er geen een. Ik gebruik de TV niet als monitor met een ziggo of kpn module ervoor maar met het android systeem met apps via internet. 2 jaar getobt en nu is de garantie verlopen. Is via de handel 6x opgehaald met verschillende problemen die niet opgelost worden. Sony geeft geen thuis. Voor elk probleem is wel een work-around door Sony verzonnen, waarbij je telkens weer van alles en nog wat opnieuw moet instellen. Dit helpt deels, of helemaal niet of tijdelijk. Je bent er in ieder geval zoet mee. Bij elke nieuwe firm-update kun je weer opnieuw beginnen en ontdek je telkens weer een nieuw mankement. Dit probleem is niet exemplarisch maar dominant aanwezig bij alle
Bravia toestellen in Nederland, Europa, Azie en US als je even googled, zo te zeggen wereldwijd dus. Service van Sony is teleurstellend bedroevend. Nul sterren dus voor mij. Ik moest er eentje geven anders kon ik het review niet schrijven. Deze ene ster is dus zeker niet verdiend. Niet voor het product en zeker niet voor de service. Kijk even verder naar andere reviews. Grosso modo is 70 procent van de bezitters doodongelukkig met hun vaak dure aankoop en geven allemaal aan dat Sony geen thuis geeft. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Sony "service"
Sony 4k tv binnen 1 1/2 jaar scherm kapot met onverklaarbare barst. Van buitenkant nog geen krasje te zien. Contact met Sony service (zes goes) gehad en ze gingen kijken wat ze konden betekenen. Vandaag alleen offerte voor vervanging gehad zonder ook maar iets van verdere toelichting. Kosten 612,44 €.
Het grappige is, is dat ik oorspronkelijk €499 nieuwprijs betaald heb.
En dit durven ze service te noemen?
Super slechte service
Super slechte service, niet bereikbaar voor vragen.
Ik raad iedereen af om SONY aan te schaffen.!
Beide Sony televisies kapot. Koop geen Sony. Oplichterij.
Twee dure Sony Bravia televisies van € 1.500 - € 2.000 gekocht. Beide binnen 3 jaar kapot. Sony doet er niks aan. Echt schandalig. Sony klantenservice is ook echt te slecht voor woorden. Ik zou echt niemand aanraden om ooit nog een product van Sony te kopen, laat staan een dure Sony televisie. Ik voel me echt opgelicht door Sony. Bespaar jezelf ellende en koop nooit een Sony televisie. Oplichterij.
Koptelefoon wh1000xm3 supersnel gerepareerd door Sony
Koptelefoon wh1000xm3 gekocht, na een paar maanden doet de aan/uit-knop het niet. Na contact met de klantenservice, opgestuurd naar ESR online op maandag, op woensdag kwam hij daar aan. Vrijdag had ik mijn koptelefoon, gerepareerd, terug. Geen kosten, behalve het verzenden naar Sony. Very impressed.
Bravia oled kd 55 AF9
Ik heb ( een dure ) bravia oled kd- 55AF9
Nu blijkt -na diverse keren kontakt te hebben gehad met klantenservice. En na herhaaldelijke “terug naar fabrieksinstellingen.” Met alles weer opnieuw instellen - dat nu een medewerker zegt dat deze tv niet geschikt is voor het volgen van live stream op de tv internet browser...... waardeloos voor zo n dure tv!!! Nu maar blijven kijken op iPad of iPhone.......... erg, heel erg slecht!
Kan geen app downloaden op een compact…
Kan geen app downloaden op een compact camera die ik heb gekocht. Telefonisch ben ik verkeerd doorverwezen, ben na eerdere toezeggingen niet teruggebeld. Verder zijn meerdere emails en hulpverzoeken via mysony onbeantwoordt gebleven. Toen uiteindelijk iemand mij mailde had die persoon mijn email niet gelezen. Ben nu na maanden nog steeds bezig om uit te vinden hoe ik de timelaps app kan instaleren op mijn camera.
Zeer/geen support en ondersteuning
Zeer/geen support en ondersteuning, slecht advies, support voor oudere mobiel wordt zeer snel niet meer ondersteunt, dus mileu erg onvriendelijk.
De AG8 mooie tv maar software is slecht
De AG8 mooie tv maar software is slecht
de tv nu ruim drie kwart jaar thuis staan en was er zeer tevreden maar tijdens de Lockdown heb ik constant problemen. Tv valt vaak uit, de volume ed zijn niet meer in beeld, bovenbalk springt constant aan, tv herlaad zich ook constant. Ik zou niet weten hoe en waar ik nu zo grote weg moet brengen.
Echt de kwaliteit van het beeld is top maar software matig is het helemaal niks de volgende keer toch. maar weer een ander merk
Oplichters
Geen contact mee te krijgen en onderhouden de servers van playstation heel slecht.
Dat in het jaar 2021
het is een Drama een Sony Bravia TV te hebben, niet alleen dat die doet wat hij wil, bij de klantenservice vragen ze je of je niet tijdelijk via lan kabel internet kan kijken en paar instellingen gaat veranderen, want zo hopen ze eindelijk achter te komen wat het software probleem is. Het is ongelooflijk zoiets aan de telefoon te moeten aanhoren. Het Geld voor een volwaardige TV hebben ze wel zonder Skrupel genomen. Mijn buurman heeft de zelfde ervaring moeten maken En Ding is zeker nooit meer Sony TV
Na jaren (58) trouwe Sony fan nul sterren
Na jaren trouwe Sony fan, mijn eerste Sony stereo bandrecorder in 1963 volgden tv, stereoversterker, ontvanger en cd recorder, en na 2000 de eerste sony cybershot camera 500, 700 en de DSC-F838 in 2004 en deze werkt nog steeds. toen wel. En dan in 2013 de sony DSC-HX300.
En toen was het op wat een blamage en een klachten na drie jaar de alom bekende fout met stabilisator.
En Sony, die gaf niet eens antwoord, schande. Dus nu naar Nikon.
Jammer dat ik geen nul sterren kan geven.
Sony ga je schamen.
Jan Westhuis. Rockanje
De beloofde VRR en ALLM update…
De beloofde VRR en ALLM update geannuleerd voor Sony Bravia XH90. Sony leverd niet waar ik voor betaald hebt.Ze beloven nu precies hetzelfde voor de 2021 model, trap hier niet in.
Is de Sony Bravia 4K HDR Smart tv wel zo “smart”
Weer moet mijn bij Media Markt gekochte Sony Bravia Smart 4K HDR tv van €1600 voor de tweede keer in een korte tijd gerepareerd worden. De Sony helpdesk medewerkster vertelde mij zonder dat de tv een inspectie had ondergaan dat het moederboard in z’n geheel moest worden vervangen? Nadat het moederboard was vernieuwd werkte de tv weer maar na een aantal maanden weer hetzelfde probleem mijn Sony Bravia 4K HDR smart tv doet niets meer en weer naar mijnreparatie.nl om mijn tv aan te melden voor reparatie gelukkig heb ik nog garantie op de eerste reparatie.Ik ben benieuwd wat Sony hieraan gaat doen.
————————————————————
Update:na 2 weken weer geprobeerd een reset uit te voeren en ongelooflijk de tv ging resetten en de tv werkt weer maar het blijft vreemd dat de tv ondanks verschillende pogingen om de tv te resetten niet reageerde maar ik ben allang tevreden dat de tv het weer gewoon doet.😃 ————————————————————Update nummer 2 Het lijkt wel een soap maar plezier was van korte duur na een aantal uren tv te hebben gekeken en tv uitgezet de volgende dag bij het avond journaal tv ingeschakeld en weer hetzelfde probleem ben op z’n minst een half uur bezig voor een factory reset achterop het toestel -+aan/uit knop ingedrukt houden en stekker erin. Ik heb juist voor Sony gekozen voor de in het verleden betrouwbare tv’s nu moet ik maar afwachten of de tv met een hard reset wil aan gaan.🤬
Sony weigert 2 jaar garantietermijn
Sony weigert 2 jaar garantietermijn. Wat een slechte bedrijf en service nooit meer ooit sony producten aanschaffen...
Laf verschuilen achter pas achteraf gecommuniceerde “regeltjes”.
Je subtiel dwingen om je tv te laten repareren te checken na het niet meer werken van de internetfunctie (de functie die de ultieme reden was voor de aankoop), maar een maand later pas erkennen dat die functie veel eerder al is stopgezet, zonder de klant daarvan op de hoogte te stellen, laat staan een alternatief aan te bieden. Dan in een telefoongesprek onbeleefd te woord gestaan worden door een medewerker. Er wordt na opvragen van de opname beloofd die toe te sturen. Dat gebeurt na een maand, waarbij blijkt dat de stem van die medewerker eruit is gehaald. Deze hele geschiedenis wordt gezwaaid met “het staat in de voorwaarden”. Voorwaarden die niet werden meegeleverd toen de tv werd gekocht, laat staan dat daarop gewezen werd. Maar vooral altijd in het voordeel van het bedrijf zijn geformuleerd.
Lang verhaal kort: Sony Nederland? Pertinent inadequaat bedrijf mbt klantenservice en transparantie. Ik koop geen Sony-spul meer.
Don't ever buy a SONY TV. The most expensive, very unreliable and with a too short lifespan
We were SONY supporters.
We bought our second Sony Bravia 5 years ago for 1800 euro.
Two months ago it had to be repair already: 450 euro of reparation performed by Sony and the TV is dead again less than 2 months after.
So sad witnessing your overall decline as a brand, not only in the TV market, but also considering the last PS for instance.
I don't know how you will regain people's trust, since I see I'm not alone.
Sony Nederland heeft een cashback actie…
Sony Nederland heeft een cashback actie voor een soundbar. Echter moet je een papieren kassabon hebben.
Dat is erg lastig als de winkels wegens Corona gesloten zijn en de bestelling online gedaan is.
Dan kun je fluiten naar je cashback.
Voor mij definitief geen Sony meer.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.