Sos Skadedyr Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Fik (forsøgt) hjælp til bekæmpelse af myrer ved mit hus - en flink gut kom ud og brugte lidt tid på at lægge gift og sætte fælder - prisen var 2.000, hvilket jeg syntes var fair. Desværre gjorde p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk, grundig og professionel hjælp fra Anders!Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp af Anders fra SOS Skadedyrsikring. Han er utrolig forstående og lyttende over for de bekymringer, man står... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min varmeste anbefaling! Vi har kæmpet længe med skægkræ i vores lejlighed. Jeg fik kontakt til Anders, som kom ud og lagde gift, hvorefter vi oplevede stor effekt. Lige fra første besked-udveksling h... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Controlo de pragas

Escrito pela empresa

SOS-Skadedyr tilbyder bekæmpelse af skadedyr inden for 24 timer. SOS-Skadedyr har specialiseret sig i, at yde hurtig og effektiv bekæmpelse af skadedyr til virksomheder, boligforeninger og private.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

De kom på kort varsel og fjernede en …

De kom på kort varsel og fjernede en lille og en meget stor myretue effektivt. Vi har nu næsten ikke myrer på grunden, som før var invarderet.
Meget høflig ung mand der gjorde jobbet.
I det hele taget en behagelig oplevelse.
Mvh
Thomas M. Tolfsen
Sommerhusejer i Nord-sjælland

2 de agosto de 2017

Super fin service

Super fin service. Fik to behandlinger, som desværre ikke fik gjort det af med mine møl. Har nu fået en tredje (garanti)behandling gratis som firmaet lover. Og endnu en gang var det en flink og dygtig bekæmper vi fik besøg af.

31 de julho de 2017

dårlig service

fik sprøjtet for myrer i slut april for at der så ikke skulle være et nævneværdigt antal i år .
Nu er der endnu flere end før og svaret er bare , så skal man sprøjte igen til fuld pris .
Ingen hjælp

24 de julho de 2017

Resposta da Sos Skadedyr

Kære Steen, tusinde tak for din anmeldelse, som vi oprigtig er glade for, selv om det kun blev en enkelt stjerne, da det er en anledning til at oplyse, at man selvfølgelig ikke kan forvente en gratis behandling, hvis et nyt bo dukker op 3,5 måned senere. Vi har ikke lovet du blev myre fri hele sommeren. Du fortalte i dag, at du har været fri for myre til nu. Du fordrejer tidsrummet med sidst april. Det var d.16. april vi var hos dig og det må være midt april ;-). Men det er vel bevidst for at hænge os mere ud.
Vi har udført vores arbejde og bekæmpet de myrebo du havde. Der kan ikke gives garanti for du ikke senere på året får et nyt angreb, når giften ikke virker mere. Det er det samme med alle andre insekter. Din anmeldelse siger mere om dig end om vores service. Hilsen SOS SKADEDYR.

Trustpilot er et usympatisk koncept, der giver en misvisning, hvis vi firmaer ikke tegner en aftale til 1000,- kr. om måneden for også at få de gode anmeldelser.
Tegner vi ikke en aftale, er det kun de få utilfredse, der anmelder os. Vi har i nogle år brugt titusindevis af kr. på at Trustpilot samlede anmeldelser ind. Det vil vi ikke mere.
Et firma får så kun de dårlige anmeldelser. De færreste, der er tilfredse sætter sig til tasterne uopfordret.
Vi håber vores kunder ser vores anmeldelser igennem og bedømmer os mere retfærdigt end Trustpilot.

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales. Havde et mølangreb og kontaktede firmaet. Dagen efter var de her. En utrolig dygtig og flink ansat gennemgik mit hus, forklarede processen og sprøjtede det angrebne. Andet besøg forløb også præcis som aftalt og igen havde jeg besøg af den samme dygtige og yderst serviceorienterede ansatte. Prisen var aftalt på forhånd, og ændrede sig ikke. Jeg ringer 110% til SOS Skadedyr igen, hvis jeg en anden gang får problemer.

14 de julho de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Servicemindede, hurtige OG effektive!

Jeg var i kontakt med to andre firmor før SOS skadedyr pga væglus. Den ene tog slet ikke tel. og ringede ikke tilbage på lagt besked, den anden var mest interesseret af at komme af mig hurtigst muligt, han skulle måske på toilettet, hvad ved jeg, han gad overhoved ikke lytte til min beskrivelse af hvad jeg havde set, og sagt at jag skulle ringe igen hvis jeg havde et billede at vise op. Jeg ringede aldrig. Så ringede jeg SOS. De stolede på min beskrivelse og gav mig ret i at det var væglus. De var servicemindede, hurtige OG det vigtigste - effektive! To korte behandlinger og ikke en væglus tilbage.

16 de maio de 2017

SOS Skadedyr leverer varen

SOS Skadedyr leverer varen til den aftalte tid og den aftalte pris.
Har oplevet en virkelig god kundeservice, hvor de efterfølgende fulgte op med et kald for at sikre, at forventningerne var blev indfriet.

5 de maio de 2017

Urimelig og grov behandling

Jeg har virkelig dårlige oplevelser med SOS Skadedyr og føler jeg er blevet vildledt og snydt til at betale dobbelt pris af hvad vi aftalte. Jeg tegner en serviceaftale med dem om at holde mus væk fra min ejendom - et alm parcelhus. Aftalen går ud på at de sætter giftdepoter op og kommer ud ved tilkald hvis det ikke virker. De oplyser at en serviceaftale for 1 år + første besøg koster 1500 +moms. Jeg betaler, men 3 mdr. senere får jeg en regning på samme beløb og argumentationen er at jeg tegnede aftalen sent på året og derfor får jeg ikke så meget ud af det, så nu skal jeg betale forud for 1 år igen. Dermed bliver aftalen dobbelt så dyr som det blev oplyst på telefonen, da jeg tegnede aftalen. Den efterfølgende behandling af min henvendelse på telefonen foregik i en meget grov tone - og svaret var "jeg gider ikke diskutere med kunder som ikke forstår min aftale, og desuden har jeg ikke mere tid så du må ringe igen". Jeg kan virkelig ikke anbefale at lave aftaler med SOS Skadedyr. Deres vilkår står på fakturaren, læs den grundigt.

2 de maio de 2017

Hej Katrine,
vi vil ikke bruge floskler som " vi er kede af" osv. I dette tilfælde er det 100% uberettiget kritik. Jeg husker du havde svært ved at forstå, den aftale vi indgik trods jeg forklarede den 3 gange med nye ord. Vi fremsendte den også på mail og du havde ingen indvendinger.
Der er ingen små bogstaver, eller noget svært i vores serviceaftale. Det kræver kun man lytter. Aftalen er særdelses fair for kunden. Katrine kan enten ikke læse eller høre. Og Katrines forklaring af forløbet og citat af vores samtale er så løgnagtigt, at vi ikke har lyst til at kommentere på det. Vi ønsker kun tilfredse kunder. Og vildleder vi som Katrine påstår, ville vi have denne diskution hver dag.

Trustpilot er et usympatisk koncept, der giver en misvisning, hvis vi firmaer ikke tegner en aftale til 1000,- om måneden for også at få de gode anmeldelser.

Meget tilfredsstillende Arbejde af SOS Skadedyr

Jeg har modtaget behandling i forbindelse med en masse muldvarpe skud i min have. Uden at være ekspert på området, så må jeg konstatere at effektiviteten med deres nye maskine har været helt i top. Det har efter min overbevisning været gennemført et yderst professionelt stykke arbejde.
/Ian Fog

21 de abril de 2017

Virker ikke !

Dårlig kommunikation, spild af penge!
Hjalp intet på problemet (mus)

7 de abril de 2017

Resposta da Sos Skadedyr

Hej Thomas, vi har dig ikke i vores system. Du er velkommen til at ringe for afklaring hvis det er os derhar ydet en service.

Hurtig og kompetent behandling

Jeg ringede til SOS Skadedyr ApS, fordi jeg troede, at jeg havde fået mus i vinkælderen. SOS Skadedyr konstaterede ved fremsendelse af billede af ekskrementer, at jeg havde rotter, som dermed blev en sag for kommunen. SOS Skadedyr kom dog tidligt næste morgen og lukkede huller indtil vinkælderen, således at jeg kunne sove roligt om natten uden rotter inde i huset, indtil kommunen kan komme og uskadeliggøre rotterne.

16 de março de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

tæppebiller/larver og pelsklæber I huset.

13. Marts 2017
Vi havde tæppebiller/larver og pelsklæber. De kom ud to gange med ca. tre ugers mellemrum. Efter første gang fandt vi en hel del døde biller forskellige steder i vores hus - hvilket bekræftede os i at det var den rigtige beslutning, også selv om det kostede der efter.
SOS' ... medarbejderen var sød og behagelig, og kom med mange råd og vejledning.
Så nu håber vi IKKE at få besøg af SOS skadedyr igen! :-)
Gode anbefalinger og erfaring her fra.
Vh Niels og Cecilie - Humlebæk

13 de março de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin service. Hurtige svar på mail, de kom hurtigt ud og var effektive og venlige. Vi er fuldt ud tilfredse :)

10 de março de 2017
Classificada 4 em 5 estrelas

Professionelt

Har fået en meget fin behandling af Martin. Synes dog at prisen er lidt dyr, jeres forklaring med at det koster SÅ mange penge at annoncere på google, så i er nød til at køre med de priser i gør, den er mega dårlig i min verden.

1 de março de 2017

Resposta da Sos Skadedyr

Kære Fenja, tak for din ros til vores teknikker.
Det kan være svært, at forklare og ikke mindst at forstå den forholdsvise nye udvikling, som retfærdigører og nødvendiggører vores priser.
Før al kontakt mellem en virksomhed og en kunde blev overtaget af internettet var en lille annonce til et par tusinde kr. om året i telefonfagbogen nok for at få kontakt til kunderne og drive en virksomhed, som henvender sig til nye privat kunder. I dag bruger vi det samme beløb hver eneste dag og nogle dage op til 5.000,-. I dag eksisterer de fagbøger ikke mere. Al kontakt foregår på nettet og skal man have hjælp fra et skadedyrsfirma sker det via Google, som du også brugte. Det koster mange penge for et firma at annoncere det eneste sted, hvor der skabes kontakt i dag. Vi arbejder ca. 10 dage "gratis" hver måned for at betale Google omkostninger inden vi tjener penge. Annoncerede vi ikke på Google, havde du aldrig fået kontakt og hjælp af os. For så eksisterede vi ikke. Vi og du kan ikke få kontakt uden Google. Vi har prøvet alle alternativer, men det er desværre kun Google, der kan skabe den kontakt, der er nødvendig for vi kan drive vores virksomhed. Vi brugte tæt på en million kr. på Google annoncer i år 2016 for at skabe kontakt. Skræmmende udvikling? Ja meget - og det forklarer hvorfor Google kan sende en fotovogn rundt i hver eneste gade jorden rundt. MVH SOS SKADEDYR.

Meget professionel og kompentent

Jeg vil gerne sende en STOR ROS til Martin, som kom i dag (25/01.2017) og hjalp med et længere varende museproblem i vores hus. Han satte 5 fælder op i køkkenet, hvor vi har været særlig plaget af mus. Derudover gennemgik han alle indvendige rum for mulige indgange til huset. Martin afsluttede besøget udendørs med at vise mulige adgangsveje, som nu skal lukkes med net. Jeg kan varmt anbefale jeres firma, hvor jeg har oplevet top professionel og meget behagelig service. De varmeste anbefalinger og hilsner herfra os i Farum, Tina og Kristian

25 de janeiro de 2017

Problemet blev ikke løst

På mistanke om mår fik vi besøg af SOS Skadedyr. De undersøgte forholdene og konkluderede, at det var en rotte og satte en Rottefælden op. Der kom aldrig noget i fælden, da det IKKE er en rotte. Problemet blev ikke løst, men regningen kom samme dag......

5 de janeiro de 2017

Resposta da Sos Skadedyr

Kære Claus, I stedet for at skrive her, vil vi foretrække du henvender dig til os, så vi kan rette op, hvis du er utilfreds. Det kan være svært, at vurdere over telefonen og ved et besøg, hvilket dyr I har på loftet. Men teknikeren fandt huller i isoleringen, som lignede spor efter rotter, som I har haft mange af før.
Ring til os og vi vil sætte et kamera op så vi en gang for alle kan afklare hvilket dyr I har på loftet.
Det er ikke god stil at hænge os ud på denne side, uden først at have reklameret. Med Venlig Hilsen SOS SKADYR.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais