Fik (forsøgt) hjælp til bekæmpelse af myrer ved mit hus - en flink gut kom ud og brugte lidt tid på at lægge gift og sætte fælder - prisen var 2.000, hvilket jeg syntes var fair. Desværre gjorde p... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk, grundig og professionel hjælp fra Anders!Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp af Anders fra SOS Skadedyrsikring. Han er utrolig forstående og lyttende over for de bekymringer, man står... Ver mais
Min varmeste anbefaling! Vi har kæmpet længe med skægkræ i vores lejlighed. Jeg fik kontakt til Anders, som kom ud og lagde gift, hvorefter vi oplevede stor effekt. Lige fra første besked-udveksling h... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
SOS-Skadedyr tilbyder bekæmpelse af skadedyr inden for 24 timer. SOS-Skadedyr har specialiseret sig i, at yde hurtig og effektiv bekæmpelse af skadedyr til virksomheder, boligforeninger og private.
Informações de contacto
Engsvinget 17, 3200, Helsinge, Dinamarca
- sos@sos-skadedyrssikring.dk
- www.sos-skadedyr.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Altid hurtig service
Altid hurtig service, til meget fornuftige priser!
De kom på kort varsel og fjernede en …
De kom på kort varsel og fjernede en lille og en meget stor myretue effektivt. Vi har nu næsten ikke myrer på grunden, som før var invarderet.
Meget høflig ung mand der gjorde jobbet.
I det hele taget en behagelig oplevelse.
Mvh
Thomas M. Tolfsen
Sommerhusejer i Nord-sjælland
Super hurtig og god service.
Super fin service
Super fin service. Fik to behandlinger, som desværre ikke fik gjort det af med mine møl. Har nu fået en tredje (garanti)behandling gratis som firmaet lover. Og endnu en gang var det en flink og dygtig bekæmper vi fik besøg af.
Fremragende service
Fremragende service. Kom med det samme og var særdeles professionel.
dårlig service
fik sprøjtet for myrer i slut april for at der så ikke skulle være et nævneværdigt antal i år .
Nu er der endnu flere end før og svaret er bare , så skal man sprøjte igen til fuld pris .
Ingen hjælp

Kan kun anbefales
Kan kun anbefales. Havde et mølangreb og kontaktede firmaet. Dagen efter var de her. En utrolig dygtig og flink ansat gennemgik mit hus, forklarede processen og sprøjtede det angrebne. Andet besøg forløb også præcis som aftalt og igen havde jeg besøg af den samme dygtige og yderst serviceorienterede ansatte. Prisen var aftalt på forhånd, og ændrede sig ikke. Jeg ringer 110% til SOS Skadedyr igen, hvis jeg en anden gang får problemer.
Servicemindede, hurtige OG effektive!
Jeg var i kontakt med to andre firmor før SOS skadedyr pga væglus. Den ene tog slet ikke tel. og ringede ikke tilbage på lagt besked, den anden var mest interesseret af at komme af mig hurtigst muligt, han skulle måske på toilettet, hvad ved jeg, han gad overhoved ikke lytte til min beskrivelse af hvad jeg havde set, og sagt at jag skulle ringe igen hvis jeg havde et billede at vise op. Jeg ringede aldrig. Så ringede jeg SOS. De stolede på min beskrivelse og gav mig ret i at det var væglus. De var servicemindede, hurtige OG det vigtigste - effektive! To korte behandlinger og ikke en væglus tilbage.
SOS Skadedyr leverer varen
SOS Skadedyr leverer varen til den aftalte tid og den aftalte pris.
Har oplevet en virkelig god kundeservice, hvor de efterfølgende fulgte op med et kald for at sikre, at forventningerne var blev indfriet.
Urimelig og grov behandling
Jeg har virkelig dårlige oplevelser med SOS Skadedyr og føler jeg er blevet vildledt og snydt til at betale dobbelt pris af hvad vi aftalte. Jeg tegner en serviceaftale med dem om at holde mus væk fra min ejendom - et alm parcelhus. Aftalen går ud på at de sætter giftdepoter op og kommer ud ved tilkald hvis det ikke virker. De oplyser at en serviceaftale for 1 år + første besøg koster 1500 +moms. Jeg betaler, men 3 mdr. senere får jeg en regning på samme beløb og argumentationen er at jeg tegnede aftalen sent på året og derfor får jeg ikke så meget ud af det, så nu skal jeg betale forud for 1 år igen. Dermed bliver aftalen dobbelt så dyr som det blev oplyst på telefonen, da jeg tegnede aftalen. Den efterfølgende behandling af min henvendelse på telefonen foregik i en meget grov tone - og svaret var "jeg gider ikke diskutere med kunder som ikke forstår min aftale, og desuden har jeg ikke mere tid så du må ringe igen". Jeg kan virkelig ikke anbefale at lave aftaler med SOS Skadedyr. Deres vilkår står på fakturaren, læs den grundigt.

Meget tilfredsstillende Arbejde af SOS Skadedyr
Jeg har modtaget behandling i forbindelse med en masse muldvarpe skud i min have. Uden at være ekspert på området, så må jeg konstatere at effektiviteten med deres nye maskine har været helt i top. Det har efter min overbevisning været gennemført et yderst professionelt stykke arbejde.
/Ian Fog
Jeg fik besøg af Jonas som skulle …
Jeg fik besøg af Jonas som skulle hjælpe mig med mit myre problem. Allerede dagen efter har det hjulpet meget. Jeg er en meget tilfreds kunde.
Nete
Virker ikke !
Dårlig kommunikation, spild af penge!
Hjalp intet på problemet (mus)

SOS skadedyrbekæmpelse
SOS skadedyrbekæmpelse, kommer som aftalt og udfører opgaven
grundigt og tilfredsstillende
Hurtig og kompetent behandling
Jeg ringede til SOS Skadedyr ApS, fordi jeg troede, at jeg havde fået mus i vinkælderen. SOS Skadedyr konstaterede ved fremsendelse af billede af ekskrementer, at jeg havde rotter, som dermed blev en sag for kommunen. SOS Skadedyr kom dog tidligt næste morgen og lukkede huller indtil vinkælderen, således at jeg kunne sove roligt om natten uden rotter inde i huset, indtil kommunen kan komme og uskadeliggøre rotterne.
tæppebiller/larver og pelsklæber I huset.
13. Marts 2017
Vi havde tæppebiller/larver og pelsklæber. De kom ud to gange med ca. tre ugers mellemrum. Efter første gang fandt vi en hel del døde biller forskellige steder i vores hus - hvilket bekræftede os i at det var den rigtige beslutning, også selv om det kostede der efter.
SOS' ... medarbejderen var sød og behagelig, og kom med mange råd og vejledning.
Så nu håber vi IKKE at få besøg af SOS skadedyr igen! :-)
Gode anbefalinger og erfaring her fra.
Vh Niels og Cecilie - Humlebæk
Super fin service. Hurtige svar på mail, de kom hurtigt ud og var effektive og venlige. Vi er fuldt ud tilfredse :)
Professionelt
Har fået en meget fin behandling af Martin. Synes dog at prisen er lidt dyr, jeres forklaring med at det koster SÅ mange penge at annoncere på google, så i er nød til at køre med de priser i gør, den er mega dårlig i min verden.

Meget professionel og kompentent
Jeg vil gerne sende en STOR ROS til Martin, som kom i dag (25/01.2017) og hjalp med et længere varende museproblem i vores hus. Han satte 5 fælder op i køkkenet, hvor vi har været særlig plaget af mus. Derudover gennemgik han alle indvendige rum for mulige indgange til huset. Martin afsluttede besøget udendørs med at vise mulige adgangsveje, som nu skal lukkes med net. Jeg kan varmt anbefale jeres firma, hvor jeg har oplevet top professionel og meget behagelig service. De varmeste anbefalinger og hilsner herfra os i Farum, Tina og Kristian
Problemet blev ikke løst
På mistanke om mår fik vi besøg af SOS Skadedyr. De undersøgte forholdene og konkluderede, at det var en rotte og satte en Rottefælden op. Der kom aldrig noget i fælden, da det IKKE er en rotte. Problemet blev ikke løst, men regningen kom samme dag......

Resposta da Sos Skadedyr
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.