Sos Skadedyr Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Fik (forsøgt) hjælp til bekæmpelse af myrer ved mit hus - en flink gut kom ud og brugte lidt tid på at lægge gift og sætte fælder - prisen var 2.000, hvilket jeg syntes var fair. Desværre gjorde p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk, grundig og professionel hjælp fra Anders!Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp af Anders fra SOS Skadedyrsikring. Han er utrolig forstående og lyttende over for de bekymringer, man står... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil gerne sende en STOR ROS til Martin, som kom i dag (25/01.2017) og hjalp med et længere varende museproblem i vores hus. Han satte 5 fælder op i køkkenet, hvor vi har været særlig plaget af mus... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min varmeste anbefaling! Vi har kæmpet længe med skægkræ i vores lejlighed. Jeg fik kontakt til Anders, som kom ud og lagde gift, hvorefter vi oplevede stor effekt. Lige fra første besked-udveksling h... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Controlo de pragas

Escrito pela empresa

SOS-Skadedyr tilbyder bekæmpelse af skadedyr inden for 24 timer. SOS-Skadedyr har specialiseret sig i, at yde hurtig og effektiv bekæmpelse af skadedyr til virksomheder, boligforeninger og private.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Alt for dyr

Forfærdelig oplevelse. Siger en pris og fakturerer noget andet. Ender i retten

9 de dezembro de 2016

Resposta da Sos Skadedyr

Sørgeligt og skræmmende at Trustpilot kan og skal bruges til hævn med en anmeldelse, hvor kunden ved fejlen ligger på hans side.
Bag den anonyme profil gemmer sig en forhenværende bestyrelsesformand for en andelsboligforening på Frederiksundsvej i Brh.
Som formand bestilte anmelderen due sikring af alle altaner og der blev aftalt en meter pris. Midt i udførelsen af arbejdet ønskede formanden opgaven udvidet med sikring af alle gesimser.
Formanden havde ikke styr på hvad det løb op i og havde ikke den øvrige bestyrelses godkendelse.
Han er ikke formand efter den misser og prøver nu at flytte fejl og fokus over på vores firma.
Vi vinder selvfølgelig retssagen, men har lært, at vi fremover skal være opmærksomme på at få større aftaler med ændringer godkendt løbende på skrift.

Opdatering d. 29.8.17. Ja dommen er i dag afsagt til Sos skadedyrs fordel. Vores eneste retssag omkring pris i den tid firmaet har eksisteret. Ejerforeningen er dømt til at betale. Vi triumferer ikke, men opfordrer ejerforeninger til at få alle tilbud på skrift. Der kan være et bestyrelsesmedlem som i ovenstående tilfælde ikke har helt styr på det.

Trustpilot er et usympatisk koncept, der giver en misvisning, hvis vi firmaer ikke tegner en aftale til 1000,- om måneden for også at få de gode anmeldelser. Tegner vi ikke en aftale, er det kun de få utilfredse, der anmelder os. Vi har i nogle år brugt titusindevis af kr. på at Trustpilot samlede anmeldelser ind. Det vil vi ikke mere. Et firma får så kun de dårlige anmeldelser. De færreste, der er tilfredse sætter sig til tasterne uopfordret. Vi håber vores kunder ser vores anmeldelser igennem og bedømmer os mere retfærdigt end Trustpilot.

For dyr en løsning

De glemte vores første aftale. Flink medarbejder kom bed det nye besøg, som handlede om mus på tag. To musefælder blev sat op, og to musegiftdepoter, alt i alt var personen på vores adresse i max 10 mInutter, og havde brugt for 60 kr materiale. Det betalte vi 1875 kr for, hvilket nok en af de eneste gange hvor jeg har følt mig en smule snydt.

Eneste grund til jeg brugte en professionel var at jeg var af den overbevisning, at den gode gift, kun måtte sættes op af professionelle, men det der blev brugt, kan man nemt købe lovligt på nettet, som nævnt for mindre end 60 kr.

Jeg modtog ingen reel rådgivning, så derfor klarer jeg sagen på egen hånd næste gang.

Firmaet har som sådan ikke gkort noget galt, amdet end at tage en efter min mening for høj pris for den pågældende ydelse.

21 de novembro de 2016

Resposta da Sos Skadedyr

Hej Thomas, vi er kede af du føler, du ikke har fået det du forventede. Vi er et skadedyrsfirma, som hjælper dem, som henvender sig. Vi gjorde det, der skal til og ja, det tager ikke lang tid. Dit regnestykke med tid og udgift holder bare ikke. Vi har udgift til kørslen til og fra dig. Der er både tid, brændstof og løn til medarbejderen. Ud over den udgift, er vores største udgift annoncering på Google, som er nødvendig for du som kunde kan få hjælp. Google er det eneste sted i dag, som skaber kontakt. Og prisen er høj. Vi skal arbejde 10 dage om måneden for Google før vi begynder at tjene penge. Og der er kun kunderne til at betale den udgift, desværre. Men lad os høre om ikke dit problem er løst. Det er jeg overbevist om det er ;-). Vi har ikke fået en reklamation. Nogle af vores kunder er glad for de kommer af med et problem mod den aftalte pris kr. 1.500,- + moms. Andre fokuserer mere på timepris og proceduren.
Med venlig hilsen Jørgen SOS-SKADEDYR.

Classificada 5 em 5 estrelas

SOS Skadedyr lever i den grad op til hvad de lover!

Findes der noget mere irriterende en en græsplæne fuld af muldvarpe skud, eller mosegris gange ?
SOS Skadedyr er effektive og hurtige til at gøre en ende på de lyssky bæster.

27 de outubro de 2016

Hej Ernstved,
tak for din fine anmeldelse. Du har en ejendom med en lille å, hvor mosegrisene elsker at bosætte sig.
Det glæder os, at din vedholdenhed med bekæmpelse har vist, der går længere og længere tid mellem nye mosegrise besøg.

Hurtig til at rykke ud

En skjult hvepsebo på loftet af noget etagebyggeri generede beboerne i de øverste lejligheder under tagudhænget. SOS Skadedyr var hurtige og effektive til at rykke ud. Allerede dagen efter besøget og bekæmpelse med giftstof var aktiviteten omkring hvepseboet forsvundet.

27 de outubro de 2016

Hej Paul,
tak for anmeldelsen.
Vi er glade for vi kunne hjælpe.
På denne årstid kan det være svært at bekæmpe et hvepsebo, da hvepsene søger ind i varmen og vi har brug for hvepsene bringer vores gift ind ude fra.

Fin Service :)

Vi har Brugt SOS skadedyr 2 gange mod Væggelus og begge gange er de forsvundet efter de anbefalede behandlinger.

26 de outubro de 2016
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god, hurtig og målrettet service

Skadedyrsbekæmper Martin tog sig virkelig god tid til at sætte hele familien ind i omstændighederne vedrørende skadedyrene og SOS kom inden for 48 timer. Behandlingen har været effektiv og vi har ikke haft gener siden. Det er rimelige priser og man føler sig seriøst og godt behandlet.

24 de outubro de 2016

Rescue 911

Vi havde pludselig en "strejfer" (rotte som kom gennem åben dør). Jeg ringede selvfølgelig til SOS og fik den bedste service tænkeligt. "Vi er der om 10 min" - og det var de, skød dyret og var ude af døren på mindre end en halv time. Fedt - Tusind tak for hjælpen.

20 de outubro de 2016

Kære LBruun Rescure 911
Tak for den fine anmeldelse.
Vi var lige i området. Det var efter fyraften, men en spændende udfordring. Og det er altid en glæde at kunne hjælpe hurtigt.
Normalt er det kommunen, man skal henvende sig til, når man har rotter. Men de fleste kommuner sparer og forsømmer deres borgere aften, nat, weekender og helligdage og der har vi private skadedyrsfirmaer allernådigst fået lov til at udføre kommunens arbejde mod at borgerne selv betaler.
Man skal dog altid huske at indberette rotter til kommunen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Superprofessionel og hurtig fjernelse af væggelus

Vi havde en virkelig god oplevelse med SOS Skadedyr, da vi efter en ferie i udlandet havde fået væggelus med hjem. Jørgen på kontoret gav lynhurtigt og professionelt svar på alle spørgsmål, identificerede problemet og sendte Martin ud til første sprøjtning allerede næste formiddag. Martin ydede topkvalificeret hjælp, sprøjtede med gift og besvarede alle spørgsmål om bekæmpelse, virkning, rengøring osv. med stor ekspertise. Angrebet blev stoppet, inden dyrene nåede at etablere sig takket være den hurtige indsats. Vi kan absolut anbefale firmaet for både en professionel og personlig indsats.
Hilsen Lise og Sarah

5 de outubro de 2016

Hvepsebo

Jeg vil anbefale SOS skadedyr.De fik lynhurtigt fjernet gener ved et hvepsebo.Arbejdet perfekt udført af Ándre.

1 de outubro de 2016
Classificada 4 em 5 estrelas

God opfølgning på uheldig oplevelse

Efter et besøg for behandling mod myrer, som ikke havde den ønskede effekt, havde jeg kontakt til SOS. Her var det min oplevelse, at jeg ikke fik så professionel en behandling.
SOS har efterfølgende kontaktet mig for en god snak om situationen, og vi er kommet fint overens om, hvordan vi løser det. Fint at de tager initiativ til at rette op, når noget er kørt af sporet.

23 de agosto de 2016
Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig orientering, ikke gjort det aftalte

Efter 1 besøg, aftalt nyt besøg- usikker om det er udført. Aftalt 2 hvepsebo skulle fjernes, muligvis fjernet 1- måtte selv fjerne 1

19 de agosto de 2016

Resposta da Sos Skadedyr

Kære Inge, I er en god gammel kunde, som vi har hjulpet flere gange over de sidste 8 år med flere borebilleangreb forskellige steder på jeres store ejendom, som består af flere sommerhuse. I bor langt oppe i NSJ, som i dag er uden for det område vi kører til. Da I henvendte jer sidst, fortalte vi, at vi kke længere kører så langt, men da vi har en medarbejder, som har venner i et sommerhus i jeres område, ville vi gerne hjælpe jer, så det ikke blev så dyrt i kørepenge. Opgaven med borebiller blev løst. Hvepseboet fik han ikke ordnet og vi har tilbudt at kreditere hvepseboet, som vi fejlagtigt fik faktureret.
Med venlig hilsen Jørgen SOS.SKADEDYR.

Hurtigt og effektivt

Fin forståelse for vi havde brug for hurtig assistance - da malerne havde ikke havde lyst til at male omkring og oven i flere hvepseboer. Da han var forsinket 15 min i fht til aftalte tid - så ringede han og spurgte om det gik an. Fin service - og ingen har set en hveps på stilladset siden :-)

30 de julho de 2016
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais